Filtri 0
Filtri 0
OLAIAN Kods. 8504163 2470361

Vīriešu sērfošanas neoprēna hidrotērps “100”, 2 mm, zils

50,00 €
Ar nodokļiem
Krāsa: ZILA / PELĒKA
  • ZILA / PELĒKA
Size guide My size is :
Nav pieejams tiešsaistē

Veikala pieejamība

Mūsu dizaineru komanda ir izstrādājusi hidrotērpu, kas ir īpaši piemērots sērfošanai un bodibordingam no 17 °C līdz 21 °C ūdenī.

PRIEKŠROCĪBAS

Viegli uzvilkt

Muguras rāvējslēdzējs vieglākai uzvilkšanai.Gara rāvējslēdzēja mēlītes aukliņa.

Kustības brīvība

Konstrukcija, kas optimizē roku rotāciju airēšanas laikā. Elastīgas vīles.

Samazināta berze

Pielāgojama, līmēta apkakle.Mīksts šuvju pavediens. Zem rokām nav vīļu.

Ātri žūstošs

Sintētiska odere.

TEHNISKĀ INFORMĀCIJA

Kā izvēlēties piemērotu hidrotērpu (1. daļa)

Galvenais kritērijs, izvēloties sērfošanas hidrotērpu, ir ūdens temperatūra.

Ūdens temperatūra atšķiras atkarībā no atrašanās vietas un gada sezonas.

Regulāri pārliecinieties, ka ūdens temperatūra sērfošanas vietā atbilst ieteicamajam temperatūras diapazonam:

virs 20 °C; no 17 līdz 22 °C; no 12 līdz 17 °C un no 7 līdz 12 °C. Apmeklējiet vietni seatemperature.org, lai noskaidrotu ūdens temperatūru jūsu sērfošanas vietā.

Kā izvēlēties piemērotu hidrotērpu(2. daļa)

Otrs vērā ņemamais kritērijs ir sesiju ilgums. Ja jūsu sesiju ilgums nepārsniedz vienu stundu, jums būs piemēroti “100” modeļi. Sesijām, kuru ilgums ir līdz 2 stundām, izvēlieties “500” modeļus un sesijām līdz 3 stundām – “900” modeļus. Salīdzinājumā ar “100” modeļiem, “500” modeļi ir siltāki un efektīvāk mazina nogurumu (lielāka kustību brīvība) un kairinājumu. Tas pats attiecas uz “900” modeļiem, salīdzinājumā ar “500” modeļiem.

Piezīme: “900” modeļi ir vieglāk uzvelkami.

Izvēlieties atbilstošu izmēru

Lai gūtu maksimālu labumu no hidrotērpam piemītošajām īpašībām, ir nepieciešams izvēlēties pareizo izmēru. Sērfošanas hidrotērpam ir cieši jāpieguļ, uz tā nedrīkst veidoties redzamas krokas. Ir pilnīgi normāli, ja sausumā šķiet, ka hidrotērps ir pārāk ciešs; diskomforts izzudīs, tiklīdz tērps kļūs slapjš. Ja izvēlaties pārāk lielu izmēru, veidosies locījumi, un tas var radīt berzi.

Atgriešanas noteikumi

Vai jums ir šaubas par hidrotērpa izmēru, kas jāizvēlas, veicot pasūtījumu? Ja jūsu pirkums ir reģistrēts jūsu “Decathlon kontā”, atgriešana un apmaiņa mūsu veikalu klientu apkalpošanas nodaļā ir bez maksas 365 dienu laikā. Savu hidrotērpu varat arī atgriezt, izmantojot pasta vai pakomātu pakalpojumus, izdrukājot atgriešanas veidlapu mūsu tīmekļa vietnes sadaļā Mani pirkumi. Šādā gadījumā jūs esat atbildīgs par preču atgriešanas izmaksām.

Materiāli

Šis 2/2 mm hidrotērps “Olaian 100” ir izgatavots no īsta neoprēna, kas garantē optimālu komfortu lietošanas laikā.

Papildu nodilumizturībai, neoprēns ir oderēts ar sintētisku audumu.

Neoprēna biezums: 2 mm.Neoprēns tiek izgatavots no elastomēra putu materiāla, kam piemīt labas izolācijas īpašības.

Mēs veicam mūsu neoprēna materiālu testēšanu un garantējam to kvalitāti.

Apkakle

Kairinājuma samazināšanai izstrādāta kakla izgriezuma apdare. Atkarībā no valkātāja jutības, zem hidrotērpa iespējams pavilkt UV aizsardzības T kreklu, tādējādi samazinot kairinājuma risku. Tāpat, ja hidrotērpu paredzēts valkāt ilgāku laiku, ir ieteicams intensīvas berzes vietās (uz kakla, padusēs, ceļgalu daļā) uzklāt ziedi (piemēram, vazelīnu).

Pārliecinieties, ka atloks vienmēr atrodas hidrotērpa iekšpusē, lai samazinātu kairinājuma risku starp rāvējslēdzēju un kaklu.

Aizdare

Mūsu rāvējslēdzēji un aizdares elementi ir laboratoriski testēti, lai nodrošinātu optimālu kalpošanas ilgumu un labu noturību pret sālsūdens iedarbību. Uzlabotam komfortam, nodarbojoties ar ūdenssporta veidiem (noguļoties uz dēļa, lai airētu), mēs esam papildinājuši šī hidrotērpa konstrukciju ar mugurpusē iestrādātu rāvējslēdzēju.

Berzi ierobežojoša konstrukcija

Mēs esam izstrādājuši šo produktu ar bezvīļu ielaidumiem padušu daļā, lai ierobežotu kairinājumu, ko rada atkārtotas airēšanas kustības sērfošanas sporta laikā.

Saglabājiet siltumu ilgāk, pateicoties mūsu termiskajiem aksesuāriem. Katram temperatūras diapazonam paredzēts savs apģērbs...

Atrodoties ūdenī, mēs zaudējam vairāk nekā pusi no mūsu ķermeņa siltuma caur mūsu ekstremitātēm (pēdas, rokas, galva).

Tāpēc esam apkopojuši ieteicamos papildu piederumus: - ūdenī >17°C => neoprēna īsie zābaciņi; - ūdenī no 12 līdz 17 °C: augstie zābaciņi (zābaki) un cimdi.

- ūdenī no 7 līdz 12 °C: augstie zābaciņi (zābaki), cimdi, kapuce un krekls ar kapuci...

Pilnu mūsu neoprēna aksesuāru klāstu skatiet “Decathlon” tīmekļa vietnē

Dažādiem ūdenssporta veidiem piemēroti hidrotērpi

Mūsu hidrotērpi ir izstrādāti tā, lai tie atbilstu pat visprasīgāko sērfotāju vajadzībām. Mūsu dizaina izvēles padara tos piemērotus arī citiem ūdenssporta veidiem, piemēram, kaitsērfingam, vindsērfingam, veikbordam, ūdensslēpošanai, bradāšanai pa jūru vai supošanai.

Vai jūsu hidrotērpā ir izveidojies caurums vai plīsums? Neizmetiet to.

Mūsu remonta piederumus varat atrast šeit: https://www.decathlon.co.uk/p/scd-neoprene-repair-kit-with-3-and-5-mm-patches/_/R-p-301623

Skatiet arī mūsu remonta padomus: https://support.decathlon.fr/combinaison-de-surf-decathlon-sav

Kas ir “Olaian” zīmols?

“Olaian”, “Decathlon” sērfošanas zīmols

“Olaian” ir “Decathlon” sērfošanas preču zīmols. Tā galvenā mītne atrodas Hendajā, Francijas dienvidrietumos. Mūsu birojos, kas atrodas pašā piekrastē, mēs varam izstrādāt sērfošanas apģērbus un tajā pašā dienā veikt to testēšanu reālos lietošanas apstākļos.

sastāvs

sastāvs

Putas : 100.0% Gumija; Pamatmateriāls: 100.0% Poliesteris

Padomi uzglabāšanai un apkopei

DIDžIAUSIA SKALBIMO TEMPERATūRA - 95 °C. - ĮPRASTAS GYDYMAS. DIDžIAUSIA SKALBIMO TEMPERATūRA - 95 °C. - ĮPRASTAS GYDYMAS.
MAKSIMALI SKALBIMO TEMPERATūRA - 30 °C. - LABAI VIDUTINIO SUNKUMO GYDYMAS. MAKSIMALI SKALBIMO TEMPERATūRA - 30 °C. - LABAI VIDUTINIO SUNKUMO GYDYMAS.
LYGINAMA ESANT MAKSIMALIAI 150 °C PADO PLOKščIų TEMPERATūRAI. LYGINAMA ESANT MAKSIMALIAI 150 °C PADO PLOKščIų TEMPERATūRAI.
DIDžIAUSIA SKALBIMO TEMPERATūRA - 70 °C. - ĮPRASTAS GYDYMAS. DIDžIAUSIA SKALBIMO TEMPERATūRA - 70 °C. - ĮPRASTAS GYDYMAS.
LYGINAMA ESANT MAKSIMALIAI 200 °C PADO PLOKščIų TEMPERATūRAI. LYGINAMA ESANT MAKSIMALIAI 200 °C PADO PLOKščIų TEMPERATūRAI.

Glabāšanas padomi

Uzglabāt sausā, labi vēdināmā vietā. Sargāt no karstuma avotiem. Lai pagarinātu hidrotērpa kalpošanas laiku, neatstājiet to žāvēties ārā, tiešā saules gaismā. Mazgāšana veļas mazgājamā mašīnā nav ieteicama.

Lietošanas ierobežojumi

Paredzēts ūdenim no 17 līdz 22 °C.Sesijas ilgums līdz 1 h.

TESTI UN GARANTIJA

Testa produkts

Izstrādājušas un testējušas mūsu dizaina izstrādes grupas Hendajā, Francijā. Lai nodrošinātu vislabāko iespējamo kvalitāti un izturību, šī produkta izgatavošanā ir izmantoti laboratoriski testēti materiāli.

Garantija

2 Gadi

Videoklipi