Filtri 0
Filtri 0
OLAIAN Kods. 8504157 2470297

Bērnu kopējais biezais hidrotērps “100”, 4/3

70,00 €
Ar nodokļiem
Krāsa: ZILA / ZAĻA
  • ZILA / ZAĻA
Size guide My size is :
Nav pieejams tiešsaistē

Veikala pieejamība

Mūsu dizaina komandas ir izstrādājušas šo kopējo hidrotērpu sērfotājiem iesācējiem sesijām, kas ilgst līdz 1 stundai mērenā ūdenī no 12 °C līdz 17 °C.

PRIEKŠROCĪBAS

Viegli uzvilkt

Potīšu un muguras rāvējslēdzēji vieglākai uzvilkšanai.

Kustības brīvība

Forma, kas burāšanas laikā uzlabo roku rotāciju.Elastīgas vīles.

Samazināta berze

Gluds zem apkakles. Bez vīlēm zem rokām. Pastiprināti ceļi.

Ūdensnecaurlaidīgs

Sašūts 4 un 3 mm neoprēns.Atloks zem rāvējslēdz.Pielāgojams kakls.Jāpieguļ.

TEHNISKĀ INFORMĀCIJA

Kā izvēlēties atbilstošo hidrotērpu (1. daļa).

Pirmais kritērijs, izvēloties sērfošanas hidrotērpu, ir ūdens temperatūra.Ūdens temperatūra ir atšķirīga atkarībā no atrašanās vietas un sezonas.Regulāri pārliecinieties, ka ūdens temperatūra jūsu vietā atbilst ieteicamajam temperatūras diapazonam:Silts ūdens virs 21 °C.Mērens ūdens no 17 līdz 22 °C.Auksts ūdens no 12 līdz 17 °C.Ļoti auksts ūdens no 7 līdz 12 °C.Skatiet vietni www.seatemperature.org, lai noskaidrotu temperatūru jūsu atrašanās vietā.

Kā izvēlēties atbilstošo hidrotērpu (2. daļa).

Otrais kritērijs, kas jāņem vērā, ir jūsu sesiju ilgums.Ja jūsu sesijas ilgst mazāk par vienu stundu, “100” modeļi būs piemēroti.Līdz 2 stundām izvēlieties “500” modeļus un līdz 3 stundām “900” modeļus.Salīdzinot ar “100” modeļiem, “500” modeļi būs siltāki (un ūdensizturīgāki) un vairāk samazinās nogurumu (lielāka kustību brīvība) un kairinājumu.Tas pats attiecas uz “900” modeļiem salīdzinājumā ar “500” modeļiem.Uzmanību.“900” modeļus ir vieglāk uzvilkt.

Izvēlieties pareizo izmēru.

Lai iegūtu visvairāk no jūsu hidrotērpa funkcijām, ir nepieciešams izvēlēties pareizo izmēru.Sērfošanas hidrotērpam ir jābūt ļoti piegulošam bez redzamām ielocēm.Sausā stāvoklī ir pilnīgi normāli, ja šķiet, ka tērps ir pārāk ciešs, šis diskomforts izzudīs, tiklīdz hidrotērps kļūst mitrs.Ja izvēlēsieties pārāk lielu hidrotērpu, parādīsies ieloces, jūs izjutīsiet kairinājumu un termiskā izolācija samazināsies (ielaižot ūdeni).Pirms pirkšanas uzvelciet.

Materiāli.

Šis “Tribord” 4/3 ūdenssportista tērps “100 ir izgatavots no īsta neoprēna vēl lielākam termiskam komfortam. Šis neoprēns ir oderēts ar poliamīda audumu lielākai izturībai pret nodilumu.Neoprēna biezums:4 un 3 mm.Neoprēns ir slēgto šūnu polihloropēna elastomēru putas ar absorbētiem slāpekļa burbuļiem ar izolējošām īpašībām.

Kakls.

Izstrādāta kakla apdare, lai samazinātu kairinājumu.Atkarībā no valkātāja jutīguma zem hidrotērpa iespējams vilkt UV topu, lai samazinātu kairinājuma risku.Ziedes (piemēram, vazelīna) uzklāšana berzes vietās (uz kakla, apakšdelmiem, ceļiem) arī ir ieteicama, ja ūdenssportista tērps tiek vilkts ilgstošu laika posmu. Pārliecinieties, ka atloks vienmēr atrodas ūdenssportista tērpa iekšpusē, lai samazinātu kairinājuma risku starp rāvējslēdzēju un kaklu.

Ūdensizturīga uzbūve.

Vīles ir cauršūtas un salīmētas, lai nodrošinātu ūdensnecaurlaidību un izturību.Vīles ir neredzamas, kas nozīmē, ka diegs nešķērso visu neoprēna biezumu, un tādējādi pasargā no ūdens iekļūšanas.Diegu neesamība iekšpusē novērš kairinājumu un nodilumu.

Ieliktņi komfortam un pastiprināšanai ir stratēģiski ievietoti sensitīvo vietu iekšpusē.

Nostiprināšana.

Mūsu rāvējslēdzēji un stiprinājumi tiek testēti laboratorijā, lai nodrošinātu optimālu kalpošanas ilgumu un labu izturību pret sālsūdeni. Mēs uz hidrotērpa muguras esam uzlikuši rāvējslēdzēju, lai nodrošinātu lielāku komfortu sērfošanas sportu laikā (noguļoties, lai airētu).

Rāvējslēdzēja slēdzis.

Saskaņā ar likumu mums bērniem paredzētu produktu rāvējslēdzējiem jāuzliek maza aukla, lai novērstu žņaugšanas risku starp jaunākajiem lietotājiem.Vecākiem bērniem varat pievienot garāku auklu, lai viņi varētu rīkoties ar rāvējslēdzēju paši.Maza cilpiņa nepieļauj nejaušu rāvējslēdzēja atvēršanos lietošanas laikā.

Pretnodiluma dizains.

Mēs izstrādājām šo produktu ar bezvīļu ielaidumiem zem rokām, lai ierobežotu kairinājumu, ko rada sērfošanas sporta atkārtojošās airēšanas kustības.

Saglabājiet siltumu ilgāk, pateicoties mūsu termiskajiem aksesuāriem.Katram temp. diapazonam paredzēts savs apģērbs...

Esot ūdenī, mēs zaudējam vairāk nekā pusi no mūsu ķermeņa siltuma caur mūsu ekstremitātēm (pēdas, rokas, galva).

Tāpēc šeit norādīti nepieciešamie aksesuāri:

- siltā un mērenā ūdenī (> 17 °C) => neoprēna zemie zābaciņi.- aukstā ūdenī (12–17 °C):Augstie zābaciņi (zābaki) un cimdi.- ļoti aukstā ūdenī (7–12 °C):Augstie zābaciņi (zābaki), cimdi, jaka ar kapuci un tops ar kapuci...

Atrodiet pilnīgu mūsu neoprēna aksesuāru klāstu www.decathlon.lv.

Hidrotērpi vairāku veidu ūdenssportiem.

Mūsu hidrotērpi ir izstrādāti, lai apmierinātu pašu prasīgāko sērfotāju vajadzības.Mūsu dizaina izvēles arī tos padara saderīgus ar citiem ūdenssporta veidiem, piemēram, kaitsērfingu, vindsērfingu, veikbordu, ūdensslēpošanu, brišanu jūrā vai SUP (burāšanu stāvus ar airi).

Kas ir “Olaian” zīmols?

“Tribord” sērfinga produkti kļūst par “Olaian”, jauno “Decathlon” zīmolu, kas veltīts sērfingam, bodibordingam un skimbordam.Pakāpeniski tiks nomainīts visu mūsu sērfinga produktu zīmols.Tāpēc jūsu produkta logo var būt atšķirīgs no tā, ko redzat produkta attēlā.

sastāvs

sastāvs

Putas : 100.0% Gumija; Pamatmateriāls: 100.0% Poliamīds

Padomi uzglabāšanai un apkopei

DIDžIAUSIA SKALBIMO TEMPERATūRA - 95 °C. - ĮPRASTAS GYDYMAS. DIDžIAUSIA SKALBIMO TEMPERATūRA - 95 °C. - ĮPRASTAS GYDYMAS.
MAKSIMALI SKALBIMO TEMPERATūRA - 30 °C. - LABAI VIDUTINIO SUNKUMO GYDYMAS. MAKSIMALI SKALBIMO TEMPERATūRA - 30 °C. - LABAI VIDUTINIO SUNKUMO GYDYMAS.
LYGINAMA ESANT MAKSIMALIAI 150 °C PADO PLOKščIų TEMPERATūRAI. LYGINAMA ESANT MAKSIMALIAI 150 °C PADO PLOKščIų TEMPERATūRAI.
DIDžIAUSIA SKALBIMO TEMPERATūRA - 70 °C. - ĮPRASTAS GYDYMAS. DIDžIAUSIA SKALBIMO TEMPERATūRA - 70 °C. - ĮPRASTAS GYDYMAS.
LYGINAMA ESANT MAKSIMALIAI 200 °C PADO PLOKščIų TEMPERATūRAI. LYGINAMA ESANT MAKSIMALIAI 200 °C PADO PLOKščIų TEMPERATūRAI.

Glabāšanas padomi

Sausā, vēdināmā vietā.Izvairīties no karstuma avotiem.Lai paildzinātu ūdenssportista tērpa kalpošanas ilgumu, neatstāt žāvēties tiešā saules gaismā.Mazgāšana veļas mazgāšanas mašīnā nav ieteicama.

Lietošanas ierobežojumi

Paredzēts ūdenim no 12 līdz 17 °C. Sesiju ilgums līdz 1 h.

TESTI UN GARANTIJA

Testa produkts

Izstrādājušas un testējušas mūsu dizaina grupas Hendajā, Francijā.Šajā produktā izmantotais audums ir testēts laboratorijā, lai nodrošinātu labāko iespējamo kvalitāti un izturību.

Garantija

2 Gadi