Filtri 0
Filtri 0
OLAIAN

0,00 €
Ar nodokļiem
Krāsa:
  • ZILA / HAKI
Nav pieejams tiešsaistē
Mūsu dizaineru grupa ir izstrādājusi šo hidrotērpu, kas ir ideāli piemērots sērfošanai un bodibordingam mēreni siltos ūdeņos (17 °C līdz 22 °C), līdz divām stundām ilgās sesijās

PRIEKŠROCĪBAS

Viegli uzvilkt

Muguras daļā iestrādāts rāvējslēdzējs. Gara rāvējslēdzēja cilpa.

Kustības brīvība

Īpaši elastīgs neoprēns piedurkņu daļā un ķermeņa augšdaļā. Elastīgas vīles.

Samazināta berze

Apakšdelmu un stakles ielaidumi uzlabotam komfortam.

Ātri žūstošs

Sintētiska odere.

Ūdensnecaurlaidīgs

Šūts, līmēts 3/2 mm. Rāvējslēdzēja pārloks. Regulējama apkakle. Jābūt ciešam.

TEHNISKĀ INFORMĀCIJA

Kā izvēlēties piemērotu hidrotērpu(1. daļa.)

Galvenais kritērijs, izvēloties sērfošanas hidrotērpu, ir ūdens temperatūra. Ūdens temperatūra atšķiras atkarībā no atrašanās vietas un gada sezonas. Regulāri pārliecinieties, ka ūdens temperatūra sērfošanas vietā atbilst ieteicamajam temperatūras diapazonam: Silts ūdens virs 20 °C.

Mēreni silts ūdens no 17 °C līdz 22 °C. Auksts ūdens no 12 °C līdz 17 °C. Ļoti auksts ūdens no 7 °C līdz 12 °C. Apmeklējiet vietni seatemperature.org, lai noskaidrotu ūdens temperatūru jūsu sērfošanas vietā.

Kā izvēlēties piemērotu hidrotērpu(2. daļa)

Otrs vērā ņemamais kritērijs ir sesiju ilgums. Ja sesiju ilgums nepārsniedz vienu stundu, jums būs piemēroti “100” modeļi. Sesijām, kuru ilgums ir līdz 2 stundām, izvēlieties “500” modeļus un sesijām līdz 3 stundām – “900” modeļus. Salīdzinājumā ar “100” modeļiem, “500” modeļi ir siltāki (un ūdensnecaurlaidīgāki) un efektīvāk mazina nogurumu (lielāka kustību brīvība) un kairinājumu. Tas pats attiecas uz “900” modeļiem, salīdzinājumā ar “500” modeļiem.

Piezīme: “900” modeļi ir vieglāk uzvelkami.

Izvēlieties atbilstošu izmēru

Lai gūtu maksimālu labumu no hidrotērpam piemītošajām īpašībām, ir nepieciešams izvēlēties pareizo izmēru. Sērfošanas hidrotērpam ir cieši jāpieguļ, uz tā nedrīkst veidoties redzamas krokas. Ir pilnīgi normāli, ja sausumā šķiet, ka hidrotērps ir pārāk ciešs; diskomforts izzudīs, tiklīdz tērps kļūs slapjš. Izvēloties pārāk liela izmēra niršanas tērpu, uz tā parādīsies krokas, sajutīsiet kairinājumu un samazināsies siltuma komforta līmenis (iekļūstot ūdenim).

Atgriešanas noteikumi

Vai jums ir šaubas par hidrotērpa izmēru, kas jāizvēlas, veicot pasūtījumu? Ja jūsu pirkums ir reģistrēts jūsu “Decathlon kontā”, atgriešana un apmaiņa mūsu veikalu klientu apkalpošanas nodaļā ir bez maksas 365 dienu laikā. Savu hidrotērpu varat arī atgriezt, izmantojot pasta vai pakomātu pakalpojumus, izdrukājot atgriešanas veidlapu mūsu tīmekļa vietnes sadaļā Mani pirkumi. Šādā gadījumā jūs esat atbildīgs par preču atgriešanas izmaksām.

Materiāli

Šis “Olaian” 3/2 hidrotērps “500” ir izgatavots no īsta neoprēna, kas garantē uzlabotu komfortu lietošanas laikā.

Neoprēns ir oderēts ar sintētisku audumu labākai izturībai pret nodilumu.

Neoprēna biezums: 3 mm un 2 mm

Neoprēns ir izgatavots no elastomēra putām ar izolācijas īpašībām.

Mēs veicam mūsu neoprēna materiālu testēšanu un garantējam to kvalitāti.

Apkakle

Kairinājuma samazināšanai izstrādāta kakla izgriezuma apdare. Atkarībā no valkātāja jutības, zem hidrotērpa iespējams pavilkt UV aizsardzības topu, tādējādi samazinot kairinājuma risku. Tāpat, ja hidrotērpu paredzēts valkāt ilgāku laiku, ir ieteicams intensīvas berzes vietās (uz kakla, padusēs) uzklāt ziedi (piemēram, vazelīnu). Pārliecinieties, ka atloks vienmēr atrodas hidrotērpa iekšpusē, lai samazinātu kairinājuma risku starp rāvējslēdzēju un kaklu.

Aizdare

Mūsu rāvējslēdzēji un aizdares elementi ir laboratoriski testēti, lai nodrošinātu optimālu kalpošanas ilgumu un labu noturību pret sālsūdens iedarbību. Uzlabotam komfortam, nodarbojoties ar ūdenssporta veidiem (noguļoties uz dēļa, lai airētu), mēs esam papildinājuši šī hidrotērpa konstrukciju ar mugurpusē iestrādātu rāvējslēdzēju.

Ūdensnecaurlaidīga konstrukcija

Vīles ir cauršūtas un salīmētas, lai nodrošinātu ūdensnecaurlaidību un izturību. Vīles ir šūtas ar neredzamo dūrienu, kas nozīmē, ka diegs netiek izdurts cauri visam neoprēna slānim, tādējādi novēršot ūdens iekļūšanu. Diegu neesamība iekšpusē novērš kairinājumu un berzi.

Komfortu un izturību pastiprinoši elementi ir stratēģiski izvietoti iekšpusē jutīgās vietās.

Atslēgu kabatiņa

Zem rāvējslēdzēja atloka iestrādāta kabatiņa atslēgām.

Berzi ierobežojoša konstrukcija

Mēs esam izstrādājuši šo produktu ar bezvīļu ielaidumiem padušu daļā, lai ierobežotu kairinājumu, ko rada atkārtotas airēšanas kustības sērfošanas sporta laikā.

Saglabājiet siltumu ilgāk, pateicoties mūsu termiskajiem aksesuāriem. Katram temperatūras diapazonam paredzēts savs apģērbs...

Atrodoties ūdenī, mēs zaudējam vairāk nekā pusi no mūsu ķermeņa siltuma caur mūsu ekstremitātēm (pēdas, rokas, galva).

Tāpēc esam apkopojuši ieteicamos papildu piederumus:

- siltā un remdenā ūdenī (>17 °C) => neoprēna zemie zābaciņi.

- aukstā ūdenī (12–17 °C): augstie zābaciņi (zābaki) un cimdi.

- ļoti aukstā ūdenī (7–12 °C): augstie zābaciņi (zābaki), cimdi, kapuce un krekls ar kapuci.

Atrodiet pilnu neoprēna piederumu klāstu “Decathlon” tīmekļa vietnē

Dažādiem ūdenssporta veidiem piemēroti hidrotērpi

Mūsu hidrotērpi ir izstrādāti tā, lai tie atbilstu pat visprasīgāko sērfotāju vajadzībām. Mūsu dizaina izvēles padara tos piemērotus arī citiem ūdenssporta veidiem, piemēram, kaitsērfingam, vindsērfingam, veikbordam, ūdensslēpošanai, bradāšanai pa jūru vai supošanai.

Vai jūsu hidrotērpā ir izveidojies caurums vai plīsums? Neizmetiet to.

“Decathlon” apņemas nodrošināt, ka visi neoprēna hidrotērpi ir remontējami un pēc remonta ir ideālā stāvoklī.Mūsu remonta piederumus varat atrast šeit: https://www.decathlon.co.uk/p/scd-neoprene-repair-kit-with-3-and-5-mm-patches/_/R-p-301623

Skatiet arī mūsu remonta padomus: https://support.decathlon.fr/combinaison-de-surf-decathlon-sav

Kas ir “Olaian” zīmols?

“Olaian” ir “Decathlon” sērfošanas preču zīmols. Tā galvenā mītne atrodas Hendajā, Francijas dienvidrietumos. Mūsu birojos, kas atrodas pašā piekrastē, mēs varam izstrādāt sērfošanas apģērbus un tajā pašā dienā veikt to testēšanu reālos lietošanas apstākļos.

Padomi uzglabāšanai un apkopei

DIDžIAUSIA SKALBIMO TEMPERATūRA - 95 °C. - ĮPRASTAS GYDYMAS. DIDžIAUSIA SKALBIMO TEMPERATūRA - 95 °C. - ĮPRASTAS GYDYMAS.
MAKSIMALI SKALBIMO TEMPERATūRA - 30 °C. - LABAI VIDUTINIO SUNKUMO GYDYMAS. MAKSIMALI SKALBIMO TEMPERATūRA - 30 °C. - LABAI VIDUTINIO SUNKUMO GYDYMAS.
LYGINAMA ESANT MAKSIMALIAI 150 °C PADO PLOKščIų TEMPERATūRAI. LYGINAMA ESANT MAKSIMALIAI 150 °C PADO PLOKščIų TEMPERATūRAI.
DIDžIAUSIA SKALBIMO TEMPERATūRA - 70 °C. - ĮPRASTAS GYDYMAS. DIDžIAUSIA SKALBIMO TEMPERATūRA - 70 °C. - ĮPRASTAS GYDYMAS.
LYGINAMA ESANT MAKSIMALIAI 200 °C PADO PLOKščIų TEMPERATūRAI. LYGINAMA ESANT MAKSIMALIAI 200 °C PADO PLOKščIų TEMPERATūRAI.

Glabāšanas padomi

Uzglabāt sausā, labi vēdināmā vietā. Sargāt no karstuma avotiem. Lai pagarinātu sērfošanas apģērba kalpošanas laiku, neatstājiet to žāvēties ārā, tiešos saules staros. Nav ieteicams mazgāt veļasmašīnā.

Lietošanas ierobežojumi

Paredzēti ūdenī no 17 līdz 22 °C.Sesijām, kas ilgst līdz 2 stundām.

TESTI UN GARANTIJA

Testa produkts

Izstrādājušas un testējušas mūsu dizaina izstrādes grupas Hendajā, Francijā. Lai nodrošinātu vislabāko iespējamo kvalitāti un izturību, šī produkta izgatavošanā ir izmantoti laboratoriski testēti materiāli.

Garantija

2 Gadi