Filtri 0
Filtri 0
DOMYOS

0,00 €
Ar nodokļiem
Krāsa:
  • PURPURA
Nav pieejams tiešsaistē
Šīs mīkstās svara aproces ir izstrādātas, lai spēka treniņu laikā jūs varētu brīvi izmantot abas rokas. Pieejami divi smaguma varianti, atbilstoši vajadzībām.

Palieliniet treniņu slodzi un sasniedziet mērķus ātrāk, nostiprinot papildu svaru pie savām rokām vai kājām. Pielāgojiet svaru jūsu vajadzībām: pilates, muskuļu stiprināšana, intensīva pastaiga u.c.

Pildījums: 100.0% Dzelzs; Pamatmateriāls: 100.0% Poliesteris

PRIEKŠROCĪBAS

Ērta uzturēšana

Atvadieties no nepatīkamām smakām! Ielieciet veļas mašīnā un izmazgājiet.

Daudzpusība

No 250 g līdz 1 kg un no 500 g līdz 2 kg. Piemērotas potītēm un roku locītavām.

Elastīgums

Viegli pielāgojams svars. 250 g līdz 1 kg (4 x 250 g svara elementi).

TEHNISKĀ INFORMĀCIJA

Cik lielu svaru izvēlēties?

Svars ir atkarīgs no izpildāmā vingrojuma un jūsu sagatavotības līmeņa.

Ja esat iesācējs, izvēlēties 1 kg modeli: attīstiet spēku pakāpeniski un saudzējiet savas locītavas. Ja trenējaties regulāri, izvēlēties 2 kg modeli. Ja šaubāties, sāciet ar mazāku svaru, lai pārliecinātos, ka jūsu kustības ir precīzas, kontrolētas un efektīvas, lai izvairītos no iespējamām traumām.

Izmantojiet smagākus atsvarus, strādājot ar augšstilbiem un sēžu. Ķermeņa augšdaļas treniņam lietojiet pusi no šī svara.

Kurus vingrojumus iespējams izpildīt?

Nezināt, ar kādu vingrojumu sākt vai kā ieņemt pareizu ķermeņa pozu? Ieskatieties tīmekļa vietnē domyos.com vai apskatiet zemāk publicētās fotogrāfijas. Mūsu dizaina komanda, sadarbībā ar kvalificētiem treneriem, ir izstrādājusi īpašu treniņapmācības programmu, lai jums palīdzētu. Šeit jūs atradīsiet vairākus bezmaksas video materiālus, kuros parādīti vingrojumi, kurus varat veikt, un lietotāja ceļveža sadaļā varēsiet lejupielādēt vingrojumu plakātu.

Statiski vai dinamiski?

Treniņa laikā jūsu ķermeņa pozas var būt dinamiskas vai statiskas.

Mēs iesakām izmantot roku un kāju svara aproces, kad izpildāt dinamiskos vingrojumus. Izmantojot šos praktiskos un elastīgos atsvarus, varēsiet izpildīt gūžas locītavu iztaisnotājmuskuļu stiprināšanas vingrojumus, nedomājot par papildu svaru, jo tas jau būs uz jūsu potītes.

Tā saucamajiem statiskajiem vingrojumiem, piemēram, pietupieniem, iesakām izmantot hanteles. Tās ir viegli satveramas, palīdzot jums saglabāt līdzsvaru.

Īpašas atzīmes

Eksperimentējiet ar kustību amplitūdu, piemērojamo slodzi un ātrumu, lai attīstītu muskulatūru vēl vairāk.

Padomi uzglabāšanai un apkopei

DIDžIAUSIA SKALBIMO TEMPERATūRA - 95 °C. - ĮPRASTAS GYDYMAS. DIDžIAUSIA SKALBIMO TEMPERATūRA - 95 °C. - ĮPRASTAS GYDYMAS.
MAKSIMALI SKALBIMO TEMPERATūRA - 30 °C. - LABAI VIDUTINIO SUNKUMO GYDYMAS. MAKSIMALI SKALBIMO TEMPERATūRA - 30 °C. - LABAI VIDUTINIO SUNKUMO GYDYMAS.
LYGINAMA ESANT MAKSIMALIAI 150 °C PADO PLOKščIų TEMPERATūRAI. LYGINAMA ESANT MAKSIMALIAI 150 °C PADO PLOKščIų TEMPERATūRAI.
DIDžIAUSIA SKALBIMO TEMPERATūRA - 70 °C. - ĮPRASTAS GYDYMAS. DIDžIAUSIA SKALBIMO TEMPERATūRA - 70 °C. - ĮPRASTAS GYDYMAS.
LYGINAMA ESANT MAKSIMALIAI 200 °C PADO PLOKščIų TEMPERATūRAI. LYGINAMA ESANT MAKSIMALIAI 200 °C PADO PLOKščIų TEMPERATūRAI.

Glabāšanas padomi

Pēc lietošanas aiztaisiet līplentes aizdari. Uzglabāt sausā vietā. Nav paredzētas uzglabāšanai ārpus telpām.

Lietošanas ierobežojumi

Nav piemērotas izmantošanai mitrā vidē.

TESTI UN GARANTIJA

Testa produkts

Gan laboratorijā, gan ikdienas apstākļos mēs veicam produkta nodilumizturības, kā arī plēšanas un mazgāšanas pārbaudes.Produkta detaļas (audums, tīkls, adījums, sprādzes, siksnas, līplentes u.c.) pārbaudītas atsevišķi.

Garantija

2 Gadi

Apstiprinājis:

“Pateicoties šim lieliskajam produktam es varu ērti pielāgot svaru tieši tiem muskuļiem, ar kuriem attiecīgajā brīdī strādāju.” Marija, “Decathlon” kliente