Filtri 0
Filtri 0
DOMYOS

0,00 €
Ar nodokļiem
Krāsa:
  • ZAĻA
Nav pieejams tiešsaistē
Hanteles ir svarīgs jebkura spēka treniņa piederums. Šis modelis ir pieejams sešās dažādās svara variācijās, atbilstoši visām Jūsu treniņu vajadzībām.

Jums patiks: - ērtā satveršana; - neripojošā konstrukcija. Jūs sajūsminās: vispusīgais pielietojums –padariet visus savus pietupienus, izklupienus un roku saliekšanas vingrojumus daudz intensīvākus.

Stienis: 100.0% Dzelzs; Pārklājums: 100.0% Polivinilhlorīds

PRIEKŠROCĪBAS

Ērta uzturēšana

Gludais pārklājums ir viegli kopjams un neatstās švīkas uz Jūsu grīdām.

Daudzpusība

6 modeļi visām Jūsu vajadzībām, no 500 g līdz 5 kg. Iekļauts vingrojumu plakāts!

Stabilitāte

Praktiski: tās neripos projām pa grīdu!

TEHNISKĀ INFORMĀCIJA

Kādas hanteles izvēlēties?

Izvēlieties tādu svaru, kas atbilst jūsu prasmju līmenim un noteiktajai muskuļu grupai.

Pieejams katram prasmju līmenim piemērots svars. Jums ir jāspēj izpildīt visus vingrojumus, taču treniņa beigās jājūt nogurums.

Ķermeņa apakšdaļas muskuļi (augšstilbi, sēža u.c.) ir lielāki par ķermeņa augšdaļas muskuļiem (pleci, bicepsi u.c.)

Tas nozīmē, ka Jums vajadzētu izvēlēties smagāku aprīkojumu pietupieniem un izklupieniem (2 kg un vairāk) un vieglāku aprīkojumu ķermeņa augšdaļas treniņiem (1 kg)

Kādiem vingrojumiem paredzētas šīs hanteles?

Nezināt, ar kādu vingrojumu sākt vai kā ieņemt pareizu ķermeņa pozu? Ieskatieties mūsu tīmekļa vietnē domyos.com vai apmeklējiet zemāk esošo sadaļu “Lietotāja ceļvedis”. Mūsu dizaina komanda, sadarbībā ar kvalificētiem treneriem, ir izstrādājusi īpašu treniņapmācības programmu, lai jums palīdzētu. Šeit jūs atradīsiet vairākus bezmaksas video materiālus, kuros parādīti vingrojumi ar hantelēm, un lietotāja ceļveža sadaļā varēsiet lejupielādēt vingrojumu plakātu.

Kā uzlabot rezultātus, izmantojot šīs hanteles?

Vienmēr atcerieties, ka, uzsākot treniņu, ir svarīgi ķermeni vienmērīgi iesildīt un sagatavot slodzei, šim nolūkam izmantojot mazāku svaru un tādējādi pasargājot sevi no traumām.

Iesācējiem vajadzētu sākt ar nelielu svaru (1 kg), līdz apgūta pareiza vingrojumu izpildes tehnika.

Kad esat apguvis pamatus, jūs varat sākt pakāpeniski, katrā otrajā treniņā, palielināt izmantoto svaru (par 500 g).

Īpašas atzīmes

Dažādojiet savus treniņus, lai sasniegtu labākus rezultātus.

Izmantojiet mainīgu kustību, svara un ātruma amplitūdu.

Padomi uzglabāšanai un apkopei

Glabāšanas padomi

Uzglabāt tīrā, sausā, tumšā vietā, zem 25 °C.<br /> Neuzglabāt blakus siltuma avotiem: radiatoriem, grīdas apsildes elementiem, saulainiem logiem, emaljētām vai lakotām virsmām.

Lietošanas ierobežojumi

Nenometiet uz grīdas.

TESTI UN GARANTIJA

Testa produkts

Izgatavotas no materiāliem, kas garantēti nesatur kaitīgas vielas. Mēs regulāri veicam dažādas atbilstības pārbaudes, lai nodrošinātu nemainīgu mūsu ražoto piederumu svaru un izmērus. Mēs garantējam, ka tās neaizripos pa grīdu un neatstās uz tās švīkas.

Garantija

2 Gadi

Apstiprinājis:

“Lieliski piemērotas sērfošanas treniņiem un maniem roku fizioterapijas vingrojumiem, maigai spēka attīstīšanai. Es uzsāku treniņus, izmantojot visvieglākās hanteles, un arvien turpinu tās izmantot, jo tās strādā lieliski!” Katrīna, “Decathlon” kliente