Filtri 0
Filtri 0
ATORKA Kods. 8569814 2956591

Handbola bumba “H900”, 3. izmērs

40,00 €
Ar nodokļiem
Krāsa: PELĒKA / BALTA
  • PELĒKA / BALTA
Nav pieejams tiešsaistē

Veikala pieejamība

Mūsu komandu speciālisti izstrādāja šo handbola bumbu augstāka līmeņa spēlētājiem, kas ir pieraduši pie augstas intensitātes treniņiem un spēlēm.

PRIEKŠROCĪBAS

Saskare ar bumbu

Jaunais pārklājums un mazāk apdrukas padara to vieglāk satveramu.

Izturība

Līdz 1500 sitienu pret tērauda plāksni.

Ilgstoša gaisa aizture

Jauna kamera garantē labāku atsperīgumu.

TEHNISKĀ INFORMĀCIJA

Labāka bumbas izjūta, lai izdarītu sarežģītus metienus.

Mūsu speciālisti pilnībā pārveidoja bumbas pārklājumu, lai uzlabotu tās izjūtu. Audums pamatne zem poliuretāna un putām padara pārklājumu mīkstāku. Tādējādi ir vieglāk satvert bumbu, lai varētu veikt sarežģītas kustības un vadīt griezto metienu.

Iztur pat visspēcīgākos triecienus.

Lai gan pārklājums ir mīkstāks, tas nenozīmē, ka tas ir trauslāks. Mūsu komandu speciālisti radīja poliuretāna materiālu, kas ir gan mīksts, gan izturīgs. “H900” bumba ir šūta tikai ar rokām un tā ir izturīga pret spēcīgākajiem triecieniem. Izturības testos ar bumbu “H900” tika veikts 1500 sitienu pret tērauda plāksni, pirms tā uzrādīja nodiluma pazīmes. Tas nozīmē, ka varat mest pēc iespējas spēcīgāk, nesabojājot bumbu.

Šī bumba vienmēr ir labi piepumpēta.

Mūsu speciālisti ir izstrādājuši nākamās paaudzes kameru, lai uzlabotu bumbas atlēciena kvalitāti, kas labi saglabājas ilgtermiņā. Pateicoties šai kamerai, bumba laika gaitā lēnāk izlaiž gaisu. Tas nozīmē, ka jūs mazāk laika pavadīsiet, to piepūšot. Noderīgi zināt: kad pienāks laiks, mēs iesakām to piepūst līdz 0,3 bāriem (vismaz 0,25 bāriem).

Uzlabots dizains labākam satvērienam.

Esam pārveidojuši mūsu bumbas tā, lai jūs gūtu labumu no labāka satvēriena. Lai to panāktu, mēs samazinājām krāsotās virsmas laukuma daļu.Krāsoto virsmu dēļ bumbas mēdz izslīdēt no rokām. Un ziniet ko? Bumba joprojām izskatās lieliski!Vai jums tā nešķiet?

sastāvs

sastāvs

Pamatdaļa: 100.0% Poliuretāns; Pūslis: 70.0% Dabiskā kaučuka latekss, 30.0% Izobutilēna izoprēna butilkaučuks

Padomi uzglabāšanai un apkopei

Lietošanas ierobežojumi

Rūpējieties par to, lietojiet tikai telpās.

TESTI UN GARANTIJA

Garantija

2 Gadi

Videoklipi