Filtri 0
Filtri 0
QUECHUA Kods. 8542716 2711073

Bērnu guļammaiss “MH100”, 10 °C, plūmju

20,00 €
Ar nodokļiem
Krāsa: PURPURA / PELĒKA
  • PURPURA / PELĒKA
  • TIRKĪZA / PELĒKA
Nav pieejams tiešsaistē

Veikala pieejamība

Vai bērns pirmo reizi nakšņo nometnē?Izstrādājot šo praktisko guļammaisu, kas der arī augošam bērnam, mūsu speciālisti ir izmantojuši visu vecāku gūto pieredzi.

PRIEKŠROCĪBAS

Anatomiska konstrukcija

Iespējami 3 stāvokļi, ko var pielāgot bērnam, kura augums ir 115–155 cm.

Saderība

Šo guļammaisu nevar apvienot ar citu guļammaisu.

Ērta pārvietošana

Svars 755 g, ietilpība 12 l, iestrādāta soma.

Ērta uzturēšana

Viegli mazgāt veļas mašīnā; ievērojiet kopšanas norādījumus.

Optimāla temperatūra

Komforta temperatūra 10 °C, siltinājums.

Gulēšanas kvalitāte

Izmēri:170 x 65 cm.Maks. bērna garums: 155 cm. Iešūts rāvējslēdzējs.

TEHNISKĀ INFORMĀCIJA

Lietošanas temperatūra

Mēs norādām komforta temperatūru uz visiem guļammaisiem, kas ir pārbaudīti neatkarīgā laboratorijā (AITEX) saskaņā ar Eiropas standarta EN 13537 prasībām (2002. gada 11. aprīlis). Komforta temperatūra ir zemākā robeža, pie kuras lietotājs ir siltuma līdzsvarā un neizjūt ne pārāk lielu siltumu, ne pārāk lielu aukstumu brīvi guļot (parastos lietošanas apstākļos).

izvēlieties savu guļammaisu atbilstoši.

Kas ir jāzina par temperatūru?

Guļammaiss nerada siltumu, bet tas saglabā ķermeņa ģenerēto siltumu. Tādēļ šīs temperatūras ir atkarīgas no katra cilvēka izturības pret aukstumu (ķermeņa tips, nogurums utt.), aprīkojuma (matracis ar zemes izolāciju utt.), apģērba (lietotājs guļ kails vai apakšveļā utt.) un laika apstākļiem (mitrums, vējš utt.).Ja esat noguris, ir auksti un iekārtojaties aukstā, mitrā guļammaisā, visticamāk, ka jums būs auksti neatkarīgi no tā, cik labs ir jūsu guļammaiss.

Īpašas prasības bērniem

Izvēlieties bērna izmēram piemērotu guļammaisu. Jo lielāks gaisa tilpums ir jāuzsilda, jo vairāk enerģijas ķermenis patērē, lai uzturētu siltumu, jo pastāv lielāks risks, ka naktī būs auksti.

Visvairāk siltuma bērns zaudē caur galvas ādu. Aukstā laikā uzlieciet bērnam galvā cepuri.

Guļammaisa mazgāšana

Iesakām izmantot veļas mašīnu ar vismaz 7 kg ietilpību un aizvērt guļammaisa rāvējslēdzējus.

Produktu dizains: mūsu pieredze

Quechua globālais dizaina centrs atrodas Pasī Monblāna pakājē Augšsavojā.

Tā ir vieta, kur mūsu komandas (dizaineri, produktu izstrādes vadītāji, inženieri u.c.) var tikties ar āra sporta entuziastiem.

Būtiska priekšrocība, izstrādājot augstas kvalitātes produktus un sniedzot jums piekļuvi visām mūsu zināšanām.

Kur tiek ražoti mūsu guļammaisi?

Šis guļammaiss ir izstrādāts mūsu starptautiskajā dizaina centrā Monblāna pakājē Francijā, un pēc tam to ražo un montē mūsu piegādātāji Ķīnā, Vjetnamā un Bangladešā.Mēs cieši sadarbojamies ar tiem partneriem, kuriem ir reāla pieredze mūsu guļammaisu ražošanā.

Pateicoties šīm uzticības attiecībām ar mūsu industriālajiem partneriem, mēs varam radīt augstas kvalitātes tehniskus produktus.

sastāvs

sastāvs

Pildījums: 100.0% Poliesteris; Odere: 100.0% Poliesteris; Ārējais apvalks: 100.0% Poliesteris

Padomi uzglabāšanai un apkopei

JEBKāDA VEIDA GLUDINāšANA JEBKāDA VEIDA GLUDINāšANA
MAKSIMALI SKALBIMO TEMPERATūRA - 30 °C. - LABAI VIDUTINIO SUNKUMO GYDYMAS. MAKSIMALI SKALBIMO TEMPERATūRA - 30 °C. - LABAI VIDUTINIO SUNKUMO GYDYMAS.
NEDžIOVINKITE DžIOVINIMO KAMEROJE. NEDžIOVINKITE DžIOVINIMO KAMEROJE.
DIDžIAUSIA SKALBIMO TEMPERATūRA - 70 °C. - ĮPRASTAS GYDYMAS. DIDžIAUSIA SKALBIMO TEMPERATūRA - 70 °C. - ĮPRASTAS GYDYMAS.
LYGINAMA ESANT MAKSIMALIAI 200 °C PADO PLOKščIų TEMPERATūRAI. LYGINAMA ESANT MAKSIMALIAI 200 °C PADO PLOKščIų TEMPERATūRAI.

Glabāšanas padomi

Guļammaisu var viegli uzglabāt, vaļīgi to ievietojot apvalkā. Lai guļammaiss būtu mīksts un lai tas uzturētu siltumu, izņemiet to no apvalka, izstiepiet un uzglabājiet sausā vietā.

TESTI UN GARANTIJA

Testa produkts

Mūsu dizaina speciālistu komanda izdomā, izstrādā un rada Quechua izstrādājumus Francijā, Monblāna pakājē. Mēs tos pārbaudām praksē kopā ar citiem tūristiem, lai pārliecinātos, ka tie ir ērti un izturīgi. Bretaņa, Korsika utt. Mēs dodamies uz iespējami vairāk vietām visos laikapstākļos. Tā ir lieliska iespēja diskusijām, kas ir īpaši svarīgas, lai iegūtu jūsu atsauksmes un plānotu nākamos izstrādājumus.

Garantija

5 Gadi

Apstiprinājis:

Lai izpildītu mūsu prasības, Quechua guļammaisi ir testēti āra apstākļos, ar kādiem jūs saskarsieties brīvdabas vai kempinga ceļojumu laikā. Mūsu komandas, kā arī testētāju grupa (ko veido partneri, pārstāvji un klienti) testē mūsu guļammaisus visā to izstrādes laikā, līdz tie nonāk tirgū.Tas nozīmē, ka varam garantēt jums kvalitatīvu guļammaisu.

Videoklipi