Jaunā recepte ir izstrādāta, ņemot vērā Jūsu ieteikumus:
Pirmkārt, piedāvājam Jums izmēģināt mazāk saldu batoniņu: šajā batoniņā glikozes sīrups ir aizvietots ar rīsu sīrupu.
Otrkārt, ir izslēgtas visas piedevas un sastāvdaļas, kurām nav nekādas pievienotās vērtības un kuras dažkārt izraisa negatīvas asociācijas. Piemēram? Ir izslēgts sorbīts, aromatizētā karamele un cukura taukskābju esteri, bet galvenais: produkts vairs nesatur palmu eļļu!
Anne Sofija, “Aptonia” produktu menedžere, stāsta par mērķi piedāvāt veselīgākus un atbildīgi ražotus produktus.
“Izlasot receptes produktu sarakstu, redzams, ka daudzas sastāvdaļas ēdiena gatavošanā neizmanto. Pamatideja ir radīt produktus, kuri būtu pēc iespējas līdzīgāki mājās gatavotam ēdienam. Protams, ražojot sporta uzturu, dažas piedevas ir būtiskas, taču mēs zinām, kas pievienots un kāpēc. Mēs vēlējāmies radīt produktu, kas būtu gan gards, gan piemērots sporta uzturam. Un galvenais, vēlējāmies pārtraukt palmu eļļas izmantošanu, – daļa no mūsu apņemšanās būt atbildīgiem pret vidi.”
Lūk, kāds īpašs stāsts slēpjas aiz mūsu glazēto graudaugu batoniņu garšas.
“Kāpēc bija jārada jauna recepte? Lai iegūtu veselīgāku, videi saudzīgāku produktu, kas nodrošinātu Jūsu un Jūsu sporta veida prasības, vai tā būtu velo soma vai ūdens rezervuārs. Tāpēc mūsu produktu izstrādātāju komanda izstrādāja jaunu formulu. Izaicinājums bija šāds: paaugstināt vērtību, izmantojot labākus produktus.
Un tā kā gaumes ir dažādas, protams, mēs savas receptes pārbaudījām!
Gala produkts ir veselīgāks, tas nesatur palmu eļļu, taču joprojām garšīgs!”
Papildu informācija par šo batoniņu izcelsmi un sastāvdaļām:
Šie batoniņi ir ražoti Spānijā.
Vai tiek ievēroti arī antidopinga noteikumi? Partijas ražošanas dienā produkts atbilst antidopinga standartam AFNOR NF V94-001.
Virzoties nākotnes sporta uztura virzienā: atbildīgi ražoti un vēl gardāki produkti!
Aube, atbildīgais par sastāvdaļām:
“Mūsu lēmumi attiecībā uz sastāvdaļu izvēli krietni pārsniedz normatīvās prasības. Mēs pakāpeniski atsakāmies no piedevām, cik vien tas ir iespējams. Izvēloties sastāvdaļas un piedevas, mēs ņemam vērā ētikas, vides un veselības aspektus. Vienlaikus mēs vēlamies arī vienkāršot mūsu receptes un pakāpeniski virzāmies uz to.”