Filtri 0
Filtri 0
INESIS Kods. 8540165 2837805

Vīriešu golfa “Tour” cimds, labroču, balts

17,00 €
Ar nodokļiem
Krāsa: BALTA
  • BALTA
Size guide My size is :
Nav pieejams tiešsaistē

Veikala pieejamība

Mūsu golfa entuziasti ir izstrādājuši šo cimdu pieredzējušiem golfa spēlētājiem, kas vēlas saglabāt lielu jutību. To velk uz kreisās rokas, ja esat labrocis.

Vai kādreiz esat aizmirsis, ka valkājat cimdu? Pateicoties tā sastāvam, mēs garantējam maksimālu elastīgumu un atdevi spēles laikā.

Pamatmateriāls: 100.0% Aitas āda

PRIEKŠROCĪBAS

Anatomiska konstrukcija

Ādas dabiskais elastīgums pielāgojas rokas formai.

Mīkstums

Tas ir vismīkstākais “Inesis” cimds.

Saķere

Šis neslīdošais cimds nodrošina perfektu saķeres kontroli.

Elpojamība

“Cabretta” āda ir dabisks, ļoti elpojošs materiāls.

TEHNISKĀ INFORMĀCIJA

Kā sev izvēlēties pareizo cimdu?

Mūsu “Tour” cimds, ko rekomendē pieredzējušiem golfa spēlētājiem (handikaps zem 15), ļaus Jums sajust katru Jūsu sitienu. Ideja ir tāda, ka audums Jums sniedz tādu pašu sajūtu, it kā Jūs nebūtu uzvilcis cimdus, ar lielu elastību, maigumu un saķeri. Tam ir jāsader kā cimdam ar roku!

Lea, mūsu dizainere, stāsta mums par golfa “Tour” cimda stila detaļām

“Produkts ir balts, jo tas ir tas, ko mēs esam sagaidījuši no augsta līmeņa cimda ar klasisku un izsmalcinātu dizainu. “Inesis” zīmols ir atrodams uz mēlītes (virsējā cimda daļa, kuru izmanto sastiprināšanai) apakšdaļas.”

Tās ir detaļas, kas padara produktu labāku

“Mēs vēlējāmies izstrādāt cimdu, kas sniedzas pietiekami tālu līdz pat plaukstas locītavai, lai uzlabotu cimda izturību, neļaujot valkātājam to stiept. Mēs arī pārklājām elastīgo daļu ar plīša pavedieniem (cimda iekšpusē pie plaukstas), lai iegūtu papildu maigumu, lai Jums nebūtu sajūtas, ka āda saskaras ar ko nepatīkamu.”


Nekādu bumbiņu marķieru – apzināts lēmums

Lielākajai daļai pieredzējušu spēlētāju ir jānovelk cimds ripināšanas laikā. Bumbiņas marķieris kā tāds nebūtu nepieciešams

“Inesis” izstrāde

Mēs izstrādājam mūsu produktus, lai Jūs varat spēlēt ar komfortu, neatkarīgi no Jūsu prasmju līmeņa. Mūsu golfa entuziastu komanda izstrādā katru “Inesis” produktu pēc tam, kad ir novērojusi un uzklausījusi lietotājus, lai golfa spēle vienmēr sniegtu baudījumu.

sastāvs

sastāvs

Pamatmateriāls: 100.0% Aitas āda

Padomi uzglabāšanai un apkopei

GALIMA DžIOVINTI DžIOVYKLOJE. - ĮPRASTA TEMPERATūRA, MAKSIMALI BūGNO IšMETAMO ORO TEMPERATūRA 80 °C. GALIMA DžIOVINTI DžIOVYKLOJE. - ĮPRASTA TEMPERATūRA, MAKSIMALI BūGNO IšMETAMO ORO TEMPERATūRA 80 °C.
MAKSIMALI SKALBIMO TEMPERATūRA - 30 °C. - LABAI VIDUTINIO SUNKUMO GYDYMAS. MAKSIMALI SKALBIMO TEMPERATūRA - 30 °C. - LABAI VIDUTINIO SUNKUMO GYDYMAS.
LYGINAMA ESANT MAKSIMALIAI 150 °C PADO PLOKščIų TEMPERATūRAI. LYGINAMA ESANT MAKSIMALIAI 150 °C PADO PLOKščIų TEMPERATūRAI.
DIDžIAUSIA SKALBIMO TEMPERATūRA - 70 °C. - ĮPRASTAS GYDYMAS. DIDžIAUSIA SKALBIMO TEMPERATūRA - 70 °C. - ĮPRASTAS GYDYMAS.
LYGINAMA ESANT MAKSIMALIAI 200 °C PADO PLOKščIų TEMPERATūRAI. LYGINAMA ESANT MAKSIMALIAI 200 °C PADO PLOKščIų TEMPERATūRAI.

TESTI UN GARANTIJA

Garantija

2 Gadi

Apstiprinājis:

Mūsu dizaineru komanda atrodas “Inesis” golfa parkā Francijas ziemeļos. Visa gada garumā mūsu dizaineri izstrādā pievilcīgus, vienkāršus un tehniski uzlabotus produktus. Pēc tam produktus pakļauj intensīviem testiem ārpus telpām, jo mēs esam pārliecināti, ka nevar aizstāt reālās dzīves situācijas, kuras piedzīvosiet, lai panāktu pastāvīgu progresu.