Filtri 0
Filtri 0
INESIS Kods. 8543425 2708566

Vīriešu golfa cimdu pāris spēlēšanai lietū, melns

15,00 €
Ar nodokļiem
Krāsa: MELNA
  • MELNA
Size guide My size is :
Nav pieejams tiešsaistē

Veikala pieejamība

Mūsu dizaina komanda izstrādāja šo cimdu pāri, lai nodrošinātu jums labu saķeri, spēlējot lietū.

Labi satveriet savu nūju pat lietus laikā.

Plauksta: 28.0% Poliamīds, 72.0% Poliesteris; Plauksta: 6.0% Poliuretāns, 94.0% Poliesteris

PRIEKŠROCĪBAS

Saķere

Mitrs zamšādas materiāls nodrošina lielisku saķeri lietus laikā.

TEHNISKĀ INFORMĀCIJA

Jo mitrāki ir jūsu cimdi, jo labāka ir to saķere.

Lietus cimdu priekšrocība ir tā, ka tie garantē labu satvērienu ar nūju, nav nepieciešamas sausas rokas. "Inesis" lietus cimdi ir izgatavoti no zamšādas. Šis komponents ir pārsteidzošs: tas nodrošina maksimālu saķeri, kad ir slapjš. Tāpēc jums vajadzētu apsvērt iespēju samitrināt lietus cimdus, lai izmantotu visas to priekšrocības.

“Inesis” produktu dizains

Mēs izstrādājam mūsu produktus, lai jūs varat spēlēt ar komfortu, neatkarīgi no jūsu prasmju līmeņa.Mūsu golfa entuziastu komanda izstrādā ikvienu “Inesis” produktu pēc lietotāju novērošanas un uzklausīšanas, lai nodrošinātu to, ka golfa spēle vienmēr sagādā prieku.

sastāvs

sastāvs

Plauksta: 28.0% Poliamīds, 72.0% Poliesteris; Plauksta: 6.0% Poliuretāns, 94.0% Poliesteris

Padomi uzglabāšanai un apkopei

DIDžIAUSIA SKALBIMO TEMPERATūRA - 95 °C. - ĮPRASTAS GYDYMAS. DIDžIAUSIA SKALBIMO TEMPERATūRA - 95 °C. - ĮPRASTAS GYDYMAS.
MAKSIMALI SKALBIMO TEMPERATūRA - 30 °C. - LABAI VIDUTINIO SUNKUMO GYDYMAS. MAKSIMALI SKALBIMO TEMPERATūRA - 30 °C. - LABAI VIDUTINIO SUNKUMO GYDYMAS.
LYGINAMA ESANT MAKSIMALIAI 150 °C PADO PLOKščIų TEMPERATūRAI. LYGINAMA ESANT MAKSIMALIAI 150 °C PADO PLOKščIų TEMPERATūRAI.
DIDžIAUSIA SKALBIMO TEMPERATūRA - 70 °C. - ĮPRASTAS GYDYMAS. DIDžIAUSIA SKALBIMO TEMPERATūRA - 70 °C. - ĮPRASTAS GYDYMAS.
LYGINAMA ESANT MAKSIMALIAI 200 °C PADO PLOKščIų TEMPERATūRAI. LYGINAMA ESANT MAKSIMALIAI 200 °C PADO PLOKščIų TEMPERATūRAI.

Glabāšanas padomi

Pēc lietošanas uzglabājiet cimdu plakaniski sausā vietā, lai izvairītos no nepatīkamu aromātu rašanās.Ja cimds ir slapjš, pirms ievietošanas atpakaļ somā atstājiet to dabiski nožūt.

TESTI UN GARANTIJA

Testa produkts

Šiem cimdiem veikta berzes pārbaudes, lai apstiprinātu, ka tie ir izturīgi pret golfa nūjas rokturiem.Tās veic ārēja laboratorija, lai pārliecinātos, ka visā izstrādes procesā ievērotas mūsu kvalitātes prasības.

Garantija

2 Gadi

Apstiprinājis:

Mēs paļaujamies uz to, ka golfa spēlētāji novērtē un apstiprina mūsu produktus. Ņemam vērā atsauksmes par mūsu produktiem un to novērtējumus, kā arī attiecīgi rīkojamies.Tāpēc varat pārskatīt zemāk sniegtos cimdiem piešķirtos vērtējumus, un, ja vēlaties, kāpēc gan nepiedalīties mūsu produktu tālākā attīstībā, sniedzot mums savas atsauksmes.