Filtri 0
Filtri 0
INESIS Kods. 8543418 2708529

Vīriešu ziemas golfa cimdi “CW”, melni

20,00 €
Ar nodokļiem
Krāsa: MELNA
  • MELNA
Size guide My size is :
Nav pieejams tiešsaistē

Veikala pieejamība

Mūsu dizaineri — golfa entuziasti ir izstrādājuši šo cimdu pāri, lai jūs varētu spēlēt golfu aukstā laikā.

PRIEKŠROCĪBAS

Saķere

Mīksta āda virs plaukstas nodrošina maksimālu izjūtu un saķeri.

Siltums

To vilnas un zamša komponenti ir efektīvi pret aukstumu.

TEHNISKĀ INFORMĀCIJA

Produkta stāsts.

Spēlējot golfu ziemā ir ļoti būtiski saglabāt siltas rokas.Rokām paliekot aukstām, golfa nūjas ir ļoti grūti noturēt, un diezgan ātri zaudējat izjūtu.

Tāpēc mēs izstrādājām šos cimdus optimālam siltumam, izmantojot mīkstu, plānu materiālu, lai nodrošinātu, ka saķere šķiet tāda pati, kāda tā ir ar parasto cimdu.

Cimdu lietošanas apstākļi.

Lai saglabātu siltumu, ieteicams cimdus vienmēr uzturēt pēc iespējas sausākus.Zamšs, tāpat kā āda, saglabā siltumu, un to nevajadzētu lietot, ja tas ir mitrs.Mēs tos papildinājām ar ūdeni atgrūdošu apstrādi, lai ļautu jums pacelt bumbiņas un paliktņus no slapjas zemes, nesamitrinot rokas.

Padoms.

Optimālai siltuma aizsardzībai mēs iesakām virs cimdiem uzvilkt dūraiņus, kas paredzēti aukstam laikam, kamēr pārvietojaties starp sitieniem.

sastāvs

sastāvs

Plauksta: 100.0% Kazas āda; Plauksta: 100.0% Poliesteris; Balsts: 100.0% Poliesteris; Pārklājums: 100.0% Poliuretāns

Padomi uzglabāšanai un apkopei

GALIMA DžIOVINTI DžIOVYKLOJE. - ĮPRASTA TEMPERATūRA, MAKSIMALI BūGNO IšMETAMO ORO TEMPERATūRA 80 °C. GALIMA DžIOVINTI DžIOVYKLOJE. - ĮPRASTA TEMPERATūRA, MAKSIMALI BūGNO IšMETAMO ORO TEMPERATūRA 80 °C.
MAKSIMALI SKALBIMO TEMPERATūRA - 30 °C. - LABAI VIDUTINIO SUNKUMO GYDYMAS. MAKSIMALI SKALBIMO TEMPERATūRA - 30 °C. - LABAI VIDUTINIO SUNKUMO GYDYMAS.
LYGINAMA ESANT MAKSIMALIAI 150 °C PADO PLOKščIų TEMPERATūRAI. LYGINAMA ESANT MAKSIMALIAI 150 °C PADO PLOKščIų TEMPERATūRAI.
DIDžIAUSIA SKALBIMO TEMPERATūRA - 70 °C. - ĮPRASTAS GYDYMAS. DIDžIAUSIA SKALBIMO TEMPERATūRA - 70 °C. - ĮPRASTAS GYDYMAS.
LYGINAMA ESANT MAKSIMALIAI 200 °C PADO PLOKščIų TEMPERATūRAI. LYGINAMA ESANT MAKSIMALIAI 200 °C PADO PLOKščIų TEMPERATūRAI.

Lietošanas ierobežojumi

Neizmantojiet, ja tie ir mitri.

TESTI UN GARANTIJA

Testa produkts

Mūsu dizaineru komanda atrodas “Inesis” golfa parkā Francijas ziemeļos.Visa gada garumā mūsu dizaineri izgudro un izstrādā pievilcīgus, vienkāršus un funkcionāli progresīvus produktus.Vēlāk šie produkti tiek rūpīgi pārbaudīti reālos lietošanas apstākļos, jo mēs esam pārliecināti, ka piedzīvotās dzīves situācijas nav mākslīgi aizstājamas, lai panāktu progresu.

Garantija

2 Gadi