Filtri 0
Filtri 0
INESIS Kods. 8543487 2708779

Sieviešu kreisās rokas golfa pretestības cimds, melns/balts

8,00 €
Ar nodokļiem
Krāsa: BALTA / MELNA
  • BALTA / MELNA
Size guide My size is :
Nav pieejams tiešsaistē

Veikala pieejamība

Mūsu aizrautīgo golfa spēlētāju komanda izstrādāja šo cimdu jūsu pirmajiem atvēzieniem. Ja esat kreilis, šis cimds valkājams labajā rokā.

PRIEKŠROCĪBAS

Izturība

Īpaši izturīgi materiāli nodrošina cimda ilgmūžību.

Elastīgums

Elastāns palīdz cimdam pielāgoties jūsu rokas formai.

TEHNISKĀ INFORMĀCIJA

Kādiem laikapstākļiem ir piemērots jūsu cimds?

Mierīgam prātam, mēs iesakām lietot izturības cimdu sausā laikā. Tomēr, ja ārā sāk līt, kamēr atrodaties uz laukuma, neaizmirstiet pēc lietošanas atstāt cimdu dabiski izžūt, neliekot to somā vai uz kāda siltuma avota.

Produkts, kas izstrādāts tieši jums

Visas jūsu atsauksmes un komentāri sniedza mums iespēju sasniegt mūsu mērķi — izstrādāt cimdu, kurā apvienots komforts un izturība.

Mēs koncentrējām savas pūles uz izstrādājuma izturību, izstrādājot jaunu sintētisku materiālu, vienlaikus nostiprinot to ar ādas josliņu vietā, ko visvairāk ietekmē berze.

Produkta sniegto komfortu nodrošina plaukstas aizmugurē iestrādātais elastāns, kas atvieglo auduma spiedienu, satveršanas brīdī.

Kāpēc golfa spēlētāji valkā tikai vienu cimdu?

Cimda valkāšana ir būtiska golfa spēles sastāvdaļa, tomēr tas nav obligāti. To jāvelk uz jūsu “vadošās” rokas (uz kreisās rokas, ja esat labrocis, un otrādi). Cimda valkāšana sniedz divas priekšrocības: labāks un daudz drošāks nūjas satvēriens un jūsu roku aizsardzība no jebkāda kairinājuma.

“Inesis”, dizaina stāsts

Mēs izstrādājam mūsu produktus, lai jūs varētu spēlēt savu spēli ar komfortu, neatkarīgi no jūsu prasmju līmeņa. Mūsu golfa entuziastu komanda izstrādā ikvienu “Inesis” produktu pēc lietotāju novērošanas un uzklausīšanas, lai nodrošinātu to, ka golfa spēle vienmēr sagādā prieku.

sastāvs

sastāvs

Pārklājums: 100.0% Poliuretāns; Pamatmateriāls: 100.0% Poliamīds; Plauksta: 100.0% Poliamīds; Balsts: 15.0% Elastāns, 85.0% Poliamīds; Ielāps: 100.0% Kazas āda

Padomi uzglabāšanai un apkopei

DIDžIAUSIA SKALBIMO TEMPERATūRA - 95 °C. - ĮPRASTAS GYDYMAS. DIDžIAUSIA SKALBIMO TEMPERATūRA - 95 °C. - ĮPRASTAS GYDYMAS.
MAKSIMALI SKALBIMO TEMPERATūRA - 30 °C. - LABAI VIDUTINIO SUNKUMO GYDYMAS. MAKSIMALI SKALBIMO TEMPERATūRA - 30 °C. - LABAI VIDUTINIO SUNKUMO GYDYMAS.
LYGINAMA ESANT MAKSIMALIAI 150 °C PADO PLOKščIų TEMPERATūRAI. LYGINAMA ESANT MAKSIMALIAI 150 °C PADO PLOKščIų TEMPERATūRAI.
DIDžIAUSIA SKALBIMO TEMPERATūRA - 70 °C. - ĮPRASTAS GYDYMAS. DIDžIAUSIA SKALBIMO TEMPERATūRA - 70 °C. - ĮPRASTAS GYDYMAS.
LYGINAMA ESANT MAKSIMALIAI 200 °C PADO PLOKščIų TEMPERATūRAI. LYGINAMA ESANT MAKSIMALIAI 200 °C PADO PLOKščIų TEMPERATūRAI.

Glabāšanas padomi

Cimda kalpošanas laika paildzināšanai: mazgāt ar rokām aukstā ūdenī, neizmantojot ziepes, pēc tam novietot uz līdzenas virsmas dabiskai izžūšanai.

TESTI UN GARANTIJA

Testa produkts

Šim cimdam ir veikta secīgas mazgāšanas un žāvēšanas testēšana, lai novērtētu tā spēju saglabāt formu un krāsu. Šos testus veic ārēja laboratorija, lai pārliecinātos, ka visā izstrādes procesā ir ievērotas mūsu kvalitātes prasības.

Garantija

2 Gadi

Apstiprinājis:

Mūsu dizaineru komanda atrodas “Inesis Golf Park” Francijas ziemeļos.Visa gada garumā mūsu dizaineri iedomājas un izstrādā pievilcīgus, vienkāršus un tehniski uzlabotus produktus.Pēc tam produktus pakļauj nopietniem testiem ārpus telpām, jo mēs esam pārliecināti, ka nevar aizstāt reālās dzīves situācijas, kuras piedzīvosiet, lai panāktu pastāvīgu progresu.