Filtri 0
Filtri 0
INESIS Kods. 8543482 2708751

Sieviešu izturības golfa cimds "RH"

8,00 €
Ar nodokļiem
Krāsa: BALTA / MELNA
  • BALTA / MELNA
Size guide My size is :
Nav pieejams tiešsaistē

Veikala pieejamība

Aizsargā golfa iesācēju sieviešu – labroču kreiso roku un nodrošina labu satvērienu.

PRIEKŠROCĪBAS

Izturība

Cimds, kas pastiprināts ar ādas josliņu uz plaukstas daļas.

Elastīgums

Elastāns pievienots, lai perfekti piegultu rokas formai.

TEHNISKĀ INFORMĀCIJA

Padomi un nedaudz viltības

Rekomendējam šo cimdu “100” lietot sausā laikā, taču var turpināt spēlēt ar cimdu “100”, ja sākas lietus. Ja ir lijis, tad cimdu, pēc lietošanas, atstājiet dabiski nožūt ārpus golfa somas, kā arī izvairieties nolikt to uz kādu no siltuma avotiem.

“Inesis” produkta izstrāde

Mēs izstrādājam savus produktus, nodrošinot Jūs ar ērtām drēbēm, lai spēlētu spēli neatkarīgi no jūsu prasmju līmeņa. Mūsu golfa entuziasti izstrādā katru “Inesis” produktu pēc lietotāju novērošanas un uzklausīšanas, lai golfs vienmēr asociējas ar baudu.

Produkta vēsture

Visas jūsu atsauksmes un komentāri atbalstīja mūsu mērķi izveidot cimdu, kurā apvienots komforts un izturība.

Mēs koncentrējām savas pūles uz izstrādājuma izturību, izstrādājot jaunu sintētisku materiālu, vienlaikus nostiprinot to ar ādas josliņu vietā, kas ir visjutīgākā pret berzi.

Produkta komforts izveidots, pievienojot elastānu plaukstas aizmugurē, lai atvieglotu auduma spiedienu, satveršanas brīdī.

sastāvs

sastāvs

Pārklājums: 100.0% Poliuretāns; Pamatmateriāls: 100.0% Poliamīds; Plauksta: 100.0% Poliamīds; Balsts: 15.0% Elastāns, 85.0% Poliamīds; Ielāps: 100.0% Kazas āda

Padomi uzglabāšanai un apkopei

DIDžIAUSIA SKALBIMO TEMPERATūRA - 95 °C. - ĮPRASTAS GYDYMAS. DIDžIAUSIA SKALBIMO TEMPERATūRA - 95 °C. - ĮPRASTAS GYDYMAS.
MAKSIMALI SKALBIMO TEMPERATūRA - 30 °C. - LABAI VIDUTINIO SUNKUMO GYDYMAS. MAKSIMALI SKALBIMO TEMPERATūRA - 30 °C. - LABAI VIDUTINIO SUNKUMO GYDYMAS.
LYGINAMA ESANT MAKSIMALIAI 150 °C PADO PLOKščIų TEMPERATūRAI. LYGINAMA ESANT MAKSIMALIAI 150 °C PADO PLOKščIų TEMPERATūRAI.
DIDžIAUSIA SKALBIMO TEMPERATūRA - 70 °C. - ĮPRASTAS GYDYMAS. DIDžIAUSIA SKALBIMO TEMPERATūRA - 70 °C. - ĮPRASTAS GYDYMAS.
LYGINAMA ESANT MAKSIMALIAI 200 °C PADO PLOKščIų TEMPERATūRAI. LYGINAMA ESANT MAKSIMALIAI 200 °C PADO PLOKščIų TEMPERATūRAI.

Glabāšanas padomi

Cimda dzīves cikla paildzināšanai: mazgāt ar rokām aukstā ūdenī, neizmantojot ziepes, pēc tam novietojiet uz līdzenas virsmas, lai tas nožūst dabīgi.

TESTI UN GARANTIJA

Testa produkts

Šim cimdam ir veiktas secīgas mazgāšanas un žāvēšanas pārbaudes, lai pārbaudītu tā spēju saglabāt formu. Šos testus veic ārēja laboratorija, lai nodrošinātu, ka visā projektēšanas procesā ievērotas mūsu kvalitātes prasības.

Garantija

2 Gadi

Apstiprinājis:

Mūsu dizaineru komanda atrodas “Inesis Golf Park” Francijas ziemeļos. Visa gada garumā mūsu dizaineri iedomājas un izstrādā pievilcīgus, vienkāršus un tehniski uzlabotus produktus. Pēc tam produktus pakļauj nopietniem testiem ārpus telpām, jo mēs esam pārliecināti, ka lai mēs progresētu, nekas nespēj aizstāt reālās dzīves situācijas, kuras Jūs pieredzēsiet.