Filtri 0
Filtri 0
INESIS Kods. 8489447 2509646

Golfa bumbiņas “Inesis Soft 500”, 12 gab., rozā

18,00 €
Ar nodokļiem
Krāsa: ROZĀ
  • ROZĀ
  • DZELTENA
  • BALTA
  • ORANŽA
  • SARKANA
Nav pieejams tiešsaistē

Veikala pieejamība

Mēs izstrādājām šo bumbiņu vidēji pieredzējušiem golfa spēlētājiem (handikaps no 15 līdz 30), kas vēlas īpaši mīkstu sajūtu nodrošinošu bumbiņu.

PRIEKŠROCĪBAS

Attālums

Augstas veiktspējas kodols maksimālai distancei.

Mīkstums

Zemas kompresijas divdaļīga bumbiņa nepārspējamai veiktspējai.

TEHNISKĀ INFORMĀCIJA

Kādēļ izvēlēties “Soft 500” bumbiņu?

Pieredzējušiem golfa spēlētājiem (ar handikapu starp 30 un 15) mēs piedāvājam “Inesis” bumbiņu “Soft 500” ar īpaši mīkstu pieskārienu. Tā ir ideāli piemērota spēlētājiem, kuri ir progresējuši sava sitiena kvalitātē un meklē bumbiņu, ar kuru ir patīkami spēlēt jebkurā situācijā.



“Inesis” bumbiņa “Soft 500” ir pieejama četrās krāsās: baltā, dzeltenā, oranžā un rozā.

Tehniskās īpašības.

Uzbūve: divdaļīga

Ārējais apvalks: surlīns (jonomērs)

Kodols: gumija

Blīvums: 65

Iedobumu skaits: 440

Kopšanas padoms

Tīriet savu golfa bumbiņu, cik bieži iespējams, ideālā gadījumā starp sitieniem (pirms pirmā sitiena un pirms ripināšanas). Regulāri pārbaudiet savu golfa bumbiņu, lai pārliecinātos, ka tā ir labā darba kārtībā, garantējot labu lidojumu un lielāku precizitāti.

sastāvs

sastāvs

Pamatdaļa: 100.0% Butadiēna gumija; Čaula: 100.0% Surlina

TESTI UN GARANTIJA

Testa produkts

Lai piedāvātu labākos tehniskos produktus, mūsu golfa bumbiņas pakļautas šādiem testiem: Distance, maigs trieciens, kontrole uz grīna un izturīgs ārējais pārklājums. Šos testus veic pieredzējuši testētāji, kā arī roboti laboratorijas apstākļos.

Garantija

2 Gadi

Apstiprinājis:

Mēs paļaujamies uz mūsu golfa spēlētājiem, kuri novērtē un apstiprina mūsu golfa piederumus. Mēs ņemam vērā jūsu atsauksmes un mūsu produktiem piešķirtos vērtējumus, un attiecīgi rīkojamies, ja atsauksme nav apmierinoša. Tālāk jūs varat apskatīt par “Inesis Soft 500” bumbiņu sniegtos klientu novērtējumus; un kādēļ gan neiesaistīties produkta uzlabošanā, atstājot arī savu atsauksmi.