Filtri 0
Filtri 0
INESIS

0,00 €
Ar nodokļiem
Krāsa:
  • DZELTENA
  • BALTA
Nav pieejams tiešsaistē
Mēs esam izstrādājuši šīs bumbiņas golfa iesācējiem (handikaps > 30), kas vēlas apgūt golfa spēli laukumā.

Ideāli piemērotas pirmajiem golfa raundiem

Pamatdaļa: 100.0% Butadiēna gumija; Pārklājums: 100.0% Surlina

PRIEKŠROCĪBAS

Attālums

Divdaļīgas konstrukcijas bumbiņas, izstrādātas un testētas optimālai distancei.

TEHNISKĀ INFORMĀCIJA

Kāpēc spēlēt ar bumbiņu “Distance 100”?

Iesācējiem (sākot no neranžēta līdz handikapam 30), “Inesis” bumbiņas “Distance 100” ir piemērotas jūsu pirmo raundu izbaudīšanai uz laukuma bez liekas pārspīlēšanas. Mēs iesakām šīs bumbiņas spēlētājiem, kuri katrā raundā izsit ārpus laukuma vairākas bumbiņas. Pieejamas baltā, kā arī dzeltenā krāsā tiem, kas pamana šo krāsu labāk.

Mērķējiet precīzi

Visa klāsta ietvaros esam no jauna izstrādājuši “Inesis” bumbiņu izlīdzināšanas līniju, lai uzlabotu tās efektivitāti un novērstu nepatīkama iespaida radīšanu, ja to neizmantojat. Un, ja jūs papildināt to ar kādu no jaunajām “Inesis Putter” nūjām, tas ir brīdis, kad notiek burvība.

Tehniskās īpašības.

Uzbūve: divdaļīga

Ārējais apvalks: surlīns (jonomērs)

Kodols: gumija

Blīvums: 95

Iedobumu skaits: 440

Kāpēc mūsu produkti maksā mazāk?

Mēs, “Inesis”, nevēlamies, lai golfa spēlētāji lieki pārmaksātu par jebko, kas neuzlabo viņu spēli. Tādēļ darām visu iespējamo, lai izslēgtu starpniekus mūsu bumbiņu ražošanā un izplatīšanā.

Mēs nesponsorējam turnīrus, profesionāļus un neveicam ieguldījumus dārgās mārketinga kampaņās.

Mēs piedāvājam bumbiņas par visgodīgāko cenu spēlētājam.

Kopšanas padoms

Tīriet savu golfa bumbiņu, cik bieži iespējams, ideālā gadījumā starp sitieniem (pirms pirmā sitiena un pirms ripināšanas). Regulāri pārbaudiet savu golfa bumbiņu, lai pārliecinātos, ka tā ir labā darba kārtībā, garantējot labu lidojumu un lielāku precizitāti.

Vai “Distance 100” bumbiņa ir piemērota izmantošanai sacensībās?

Jā, jūs varat izmantot “Distance 100” bumbiņu amatieru sacensībās. “R&A” apstiprinājums nepieciešams tikai lietošanai profesionālajos turnīros. Lai samazinātu izmaksas un ietekmi uz vidi, mēs pielāgojam šīs bumbiņas sastāvu atbilstoši ražošanā esošo materiālu atgriezumu pieejamībai, tādēļ tā neatbilst apstiprināšanas prasībām. Katra atsevišķā bumbiņa atbilst visiem “R&A” apstiprināšanas kritērijiem (lidojuma attālums, izmērs un svars).

TESTI UN GARANTIJA

Testa produkts

Lai piedāvātu labākos tehniskos produktus, mūsu golfa bumbiņas pakļautas šādiem testiem: Distances kontrole, maigs trieciens, griešanās, ārējā apvalka izturība. Šos testus veic pieredzējuši testētāji, kā arī roboti laboratorijas apstākļos.

Garantija

2 Gadi

Apstiprinājis:

Mēs paļaujamies uz mūsu golfa spēlētājiem, kuri novērtē un apstiprina mūsu golfa piederumus. Mēs ņemam vērā jūsu atsauksmes un mūsu produktiem piešķirtos vērtējumus, un attiecīgi rīkojamies, ja atsauksme nav apmierinoša. Tālāk jūs varat apskatīt par “Inesis Distance 100” bumbiņu sniegtos klientu novērtējumus; un kādēļ gan neiesaistīties produkta uzlabošanā, atstājot arī savu atsauksmi.