Filtri 0
Filtri 0
KIPSTA Kods. 8644054 4286518

Sieviešu futbola džemperis "Viralto", zils

22,00 €
Ar nodokļiem
Krāsa: ZILA
  • ZILA
  • MELNA
Size guide My size is :
Nav pieejams tiešsaistē

Veikala pieejamība

Mūsu aizrautīgā futbola produktu dizaina speciālistu komanda izstrādāja šo sieviešu "Viralto+" džemperi ar rāvējslēdzēju jūsu spēlēm un treniņiem.

PRIEKŠROCĪBAS

Kustības brīvība

Elastīgs sievišķīgs audums un pieguļošs piegriezums nodrošina lielāku kustību brīvību.

Izturība

Piemērots regulārai lietošanai (divas līdz trīs reizes nedēļā) un stiepšanai.

Elpojamība

Ūdensnecaurlaidīgs audums ir arī elpojošs, nodrošinot lielisku komfortu.

TEHNISKĀ INFORMĀCIJA

"Viralto+": Kipsta ērta sieviešu un meiteņu apģērbu kolekcija, kas nodrošina kustību brīvību

Kolekcija paredzēta sievietēm, kuras regulāri spēlē futbolu, telpu futbolu vai pieci pret pieci futbolu klubos vai izklaides nolūkos ar mērķi apvienot stilu un tehnisko izpildījumu.

Mūsu "Viralto+" kolekcijas īpašības: komforts, kustību brīvība un neliels svars.Tas ir ideāli piemērots futbolistiem ar precīzām piespēlēm un lielisku bumbas kontroli vai vienkārši ikvienam, kurš novērtē futbola mākslu. Šī kolekcija garantēti uzlabos jūsu spēli.#UPYOURGAME

Ko nozīmē videi draudzīgāks džemperis?

Tas nozīmē, ka šis džemperis ir izstrādāts ar videi draudzīgāku dizainu, jo tajā izmantots pārstrādāts poliesteris. Tas samazina naftas resursu izmantošanu, vienlaikus saglabājot jūsu futbola komplekta īpašības un veiktspēju.

Noteiktām krāsām, piemēram, melnai, tumši zilai un pelēkai, tiek izmantota "dope dyeing" krāsošanas metode, kurā tiek izmantots daudz mazāk ūdens un nerodas notekūdeņi.

Kipsta dizaina un inženierzinātņu centrs, Franču pieredze

Kipstadium Tourcoing, Francijas ziemeļos, ir visu Kipsta futbola produktu globālais dizaina un attīstības centrs. Apģērbu dizaina speciālistu komandā ir produktu vadītāji, inženieri un apģērbu dizaineri, kuri visi ir aizrautīgi futbolisti, kā arī sertifikācijas nodaļa, kas veic produktu testus.Šī mājās uzkrātā pieredze ir iestrādāta mūsu "Viralto+" apģērbu klāstā, lai sniegtu jums plašu izcilu tehnoloģiju klāstu par izdevīgām cenām.

sastāvs

sastāvs

Pamatmateriāls: 13.0% Elastāns, 87.0% Poliesteris; Kabata: 100.0% Poliesteris

Padomi uzglabāšanai un apkopei

JEBKāDA VEIDA GLUDINāšANA JEBKāDA VEIDA GLUDINāšANA
MAKSIMALI SKALBIMO TEMPERATūRA - 30 °C. - LABAI VIDUTINIO SUNKUMO GYDYMAS. MAKSIMALI SKALBIMO TEMPERATūRA - 30 °C. - LABAI VIDUTINIO SUNKUMO GYDYMAS.
LYGINAMA ESANT MAKSIMALIAI 150 °C PADO PLOKščIų TEMPERATūRAI. LYGINAMA ESANT MAKSIMALIAI 150 °C PADO PLOKščIų TEMPERATūRAI.
DIDžIAUSIA SKALBIMO TEMPERATūRA - 70 °C. - ĮPRASTAS GYDYMAS. DIDžIAUSIA SKALBIMO TEMPERATūRA - 70 °C. - ĮPRASTAS GYDYMAS.
LYGINAMA ESANT MAKSIMALIAI 200 °C PADO PLOKščIų TEMPERATūRAI. LYGINAMA ESANT MAKSIMALIAI 200 °C PADO PLOKščIų TEMPERATūRAI.

TESTI UN GARANTIJA

Garantija

2 Gadi