Filtri 0
Filtri 0
KIPSTA

0,00 €
Ar nodokļiem
Krāsa:
  • MELNA / PELĒKA
Nav pieejams tiešsaistē
Mūsu centīgā futbola produktu komanda izveidoja šo sporta kreklu “T500”, lai treniņa laikā jūsu cerības attaisnotos. Pārbaudiet to 3 līdz 4 reizes nedēļā.

Šis hibrīda treniņu sporta krekls “T500”, kas izgatavots no plūstoša auduma, netraucēs nevienai kustībai treniņu laikā. Koncentrējies uz spēli bez traucējumiem!

Pamatmateriāls: apakšdaļa: 13.0% Elastāns, 87.0% Poliesteris; Pamatmateriāls: virspuse: 100.0% Poliesteris; Pārklājums: 100.0% Poliuretāns; Sānu šuves materiāls: 10.0% Elastāns, 90.0% Poliesteris

PRIEKŠROCĪBAS

Ērta uzturēšana

Mazgāt veļas mašīnā 40 °C temperatūrā; nav jāmazgā atsevišķi.

Viegli uzvilkt

Viegli uzvelkams un novelkams, pateicoties rāvējslēdzējam apkakles sānos.

Kustības brīvība

Elastīgs audums un cieši piegulošs griezums sniedz lielāku kustības brīvību.

Izturība

Iztur regulāru lietošanu (divas līdz trīs reizes nedēļā) un vilkšanu.

Ūdensnecaurlaidīgs

Ūdensizturīgs audums sporta krekla augšdaļā aizsargā jūs lietus laikā.

Elpojamība

Ūdensizturīgs audums ir arī elpojošs, nodrošinot lielisku komfortu.

TEHNISKĀ INFORMĀCIJA

Dizains

Kopš mēs pirmo reizi sākām izstrādāt sievietēm paredzētus futbola izstrādājumus, esam pievērsuši lielu uzmanību saņemtajām atsauksmēm un novērtējumiem. Ar katru jauno kolekciju mēs cenšamies uzlabot savus produktus — pateicoties jums! Tāpat arī noticis ar šo sieviešu treniņa sporta “kreklu”. Lai nodrošinātu lielāku komfortu, mēs pārstrādājām dizainu un nomainījām audumu, lai nodrošinātu lielāku kustību brīvību un plūstamību, lai tas sekotu katrai jūsu kustībai.

Hibrīds

Šis sporta krekls ir hibrīds apģērbs no mūsu jaunās kolekcijas. Tā dubulta auduma konstrukcija padara to ūdensnecaurlaidīgu no augšas un elpojošu aizmugurē. Treniņos lietainā laikā tika veiktas laboratorijas pārbaudes, lai identificētu mitrās vietas trenējoties mitros laika apstākļos. Tā rezultātā mēs nolēmām izmantot ūdensizturīgu materiālu šī sporta krekla “T500” augšdaļā. Šis pats materiāls ir arī elpojošs, padarot to vēl ērtāku.

Īkšķa cilpas

Īkšķa cilpas spēles laikā tur jūsu piedurknes savā vietā.

Komforts

Mīksts, silts audums.

Pie apmales nav elastīga, lai treniņā jūsu kustības būtu brīvākas. Jaka seko jūsu kustībām.

Padomi uzglabāšanai un apkopei

JEBKāDA VEIDA GLUDINāšANA JEBKāDA VEIDA GLUDINāšANA
MAKSIMALI SKALBIMO TEMPERATūRA - 30 °C. - LABAI VIDUTINIO SUNKUMO GYDYMAS. MAKSIMALI SKALBIMO TEMPERATūRA - 30 °C. - LABAI VIDUTINIO SUNKUMO GYDYMAS.
LYGINAMA ESANT MAKSIMALIAI 150 °C PADO PLOKščIų TEMPERATūRAI. LYGINAMA ESANT MAKSIMALIAI 150 °C PADO PLOKščIų TEMPERATūRAI.
DIDžIAUSIA SKALBIMO TEMPERATūRA - 70 °C. - ĮPRASTAS GYDYMAS. DIDžIAUSIA SKALBIMO TEMPERATūRA - 70 °C. - ĮPRASTAS GYDYMAS.
LYGINAMA ESANT MAKSIMALIAI 200 °C PADO PLOKščIų TEMPERATūRAI. LYGINAMA ESANT MAKSIMALIAI 200 °C PADO PLOKščIų TEMPERATūRAI.

TESTI UN GARANTIJA

Garantija

2 Gadi