Filtri 0
Filtri 0
KIPSTA Kods. 8666198 4392747

Bērnu garās futbola zeķes "CLR", zilas/neona dzeltenas

9,00 €
Ar nodokļiem
Krāsa: ZILA
  • ZILA
Size guide My size is :
Nav pieejams tiešsaistē

Veikala pieejamība

Mūsu futbola produktu dizaineri ir izveidojuši šīs bērniem paredzētās, polsterētās, garās "CLR" futbola zeķes, kas paredzētas futbola spēlēšanai 3 reizes nedēļā vai biežāk.

PRIEKŠROCĪBAS

Anatomiska konstrukcija

Individuāls labās un kreisās kājas izmērs un pielāgotais izmērs.

Mitruma pārvaldība

Ventilēts poliamīda adījums, kas nodrošina elpojamību.

Stabilitāte

Pateicoties elastānam auduma sastāvā un tam, ka tas ir pieejams tikai 2 izmēros.

Ierobežo kairinājumu

Palīdz mazināt tulznu veidošanos un kairinājumu jutīgās vietās.

TEHNISKĀ INFORMĀCIJA

Šī CLR zeķe rūpēsies par jūsu kāju, kamēr jūs koncentrēsieties uz spēli.

Bērnu garās CLR futbola zeķes ir izstrādātas, lai rūpētos par jūsu bērna kāju. Tās ir pieejams tikai 2 izmēros, un auduma sastāvā esošais elastāns nodrošina optimālu piegulumu, lai zeķes neslīdētu uz leju un nesaburzītos.

Jutīgās pēdas daļas ir polsterētas, lai ierobežotu nobrāzumu veidošanos (Ahileja cīpsla, pirkstgali un pēdas augšdaļa).Spēlējot futbolu, nav nekas neparasts saņemt sitienus, tāpēc mēs esam pārklājuši potīti un apakšstilbu ar plīša cilpiņu audumu.

Augstas kvalitātes zeķes ar stilu

Tā kā mums visiem ļoti patīk labi izskatīties laukumā, esam veltījuši lielu uzmanību CLR zeķu dizainam, izmantojot citu krāsu, lai izceltu pastiprinātās vietas, kur audums ir divreiz biezāks. Šīm zeķēm ir divas krāsas, lai jūs patiešām izceltos laukumā.Tās var lietot kopā ar CLR kreklu un šortiem, lai jauniem futbolistiem būtu ideāli saskaņots komplekts.

Kipsta izstrādes un inženierijas centrs: praksē iegūtas zināšanas

Kipstadium Torcoingas pilsētā Francijas ziemeļos ir visu Kipsta futbola preču globālais dizaina un izstrādes centrs. Apavu izstrādes darba grupā ietilpst produktu vadītāji, inženieri un dizaineri, kuri visi ir kaislīgi futbolisti, kā arī sertifikācijas nodaļa, kas veic izstrādājumu testēšanu.

Praksē iegūtās zināšanas tiek ieguldītas šajos šortos “CLR”, lai bērniem nodrošinātu stilu un tehnoloģijas par labu cenu.

sastāvs

sastāvs

Zeķes: 13.0% Kokvilna, 3.0% Elastāns, 84.0% Poliamīds

Padomi uzglabāšanai un apkopei

DIDžIAUSIA SKALBIMO TEMPERATūRA - 40 °C. - ĮPRASTAS GYDYMAS. DIDžIAUSIA SKALBIMO TEMPERATūRA - 40 °C. - ĮPRASTAS GYDYMAS.
MAKSIMALI SKALBIMO TEMPERATūRA - 30 °C. - LABAI VIDUTINIO SUNKUMO GYDYMAS. MAKSIMALI SKALBIMO TEMPERATūRA - 30 °C. - LABAI VIDUTINIO SUNKUMO GYDYMAS.
LYGINAMA ESANT MAKSIMALIAI 150 °C PADO PLOKščIų TEMPERATūRAI. LYGINAMA ESANT MAKSIMALIAI 150 °C PADO PLOKščIų TEMPERATūRAI.
DIDžIAUSIA SKALBIMO TEMPERATūRA - 70 °C. - ĮPRASTAS GYDYMAS. DIDžIAUSIA SKALBIMO TEMPERATūRA - 70 °C. - ĮPRASTAS GYDYMAS.
LYGINAMA ESANT MAKSIMALIAI 200 °C PADO PLOKščIų TEMPERATūRAI. LYGINAMA ESANT MAKSIMALIAI 200 °C PADO PLOKščIų TEMPERATūRAI.

Glabāšanas padomi

Neaizmirstiet izņemt šortus no somas. Ļaujiet tiem izžūt, pēc tam mazgājiet mašīnā 30 °C temperatūrā un atstājiet žāvēties.

Lietošanas ierobežojumi

Nemazgājiet to 60 °C temperatūrā. Nežāvējiet veļas žāvētājā.

TESTI UN GARANTIJA

Testa produkts

Mūsu futbola zeķes ir izstrādājuši, testējuši un apstiprinājuši mūsu jaunie futbola vēstneši un partneru klubi, kā arī 200 bērni vecumposmā no 4 līdz 14 gadiem, kuri apmeklē Kipsta akadēmiju un palīdz izstrādāt mūsu produktus visa gada garumā.

Garantija

2 Gadi