Filtri 0
Filtri 0
KIPSTA Kods. 8558311 2941536

75 l soma “Essential”, zila

20,00 €
Ar nodokļiem
Krāsa: ZILA
  • ZILA
Nav pieejams tiešsaistē

Veikala pieejamība

Mēs izstrādājām šo sporta somu “Essential” futbola un citu sporta veidu ekipējuma transportēšanai. To var salocīt un uzglabāt pašas somas kabatā.

PRIEKŠROCĪBAS

Kompakta konstrukcija

Somu var salocīt un uzglabāt tās sānu kabatā.

Izturība

Pret berzi un svaru izturīgs komponents. Testēta laboratorijā.

Tilpums

Soma ar 75 l ietilpību | Somas izmēri (atlocītā veidā): 68,5 x 33,5 x 32,5

Vairāki nodalījumi

4 nodalījumi, kas atvieglo uzglabāšanu. (tostarp 3 galvenās kabatas).

Satura ventilācija

Ventilācijas atveres apavu kabatās.

TEHNISKĀ INFORMĀCIJA

75 l mugursomas Essential dizains

Sporta somas sapakošana mums visiem rada vienu un to pašu problēmu: kā nošķirt netīros sporta apavus? Sporta somai “Essential” ir vieds nodalījums, kas paredzēts tieši apaviem, lai tie nav jāievieto galvenajā nodalījumā. Šī modeļa somu var salocīt un paņemt līdzi, lai kur jūs dotos, vai ērti uzglabāt, atrodoties mājās.Šo somu var izmantot arī ilgākam ceļojumam.

75 l plecu somas “Essential” izmēri un svars

Salocītas somas izmēri: 33,5 x 32,5 x 14,5 cm.Somas izmēri (nesalocītā veidā): 68,5 x 33,5 x 32,5 cm.Svars: 657 g.

Testi laboratorijā

Šai somai ir testēta izturība pret plēšanu un nodilumu.

Šos testus regulāri veic dažādas laboratorijas, lai nodrošinātu, ka mūsu augstie kvalitātes standarti ir ievēroti visā piegādes ķēdē.

Kādēļ izvēlēties Essential somu līniju?

Neatkarīgi no tā, vai esam komandā, mums visiem rodas jautājums, kā pārvietot inventāru, dodoties uz spēli, sporta zāli vai pārvietojoties pa pilsētu. Tādēļ radījām mūsu Essential somu līniju katram dzīves gadījumam ar nodalījumiem, kas nepieciešami, lai nošķirtu tīro apģērbu no netīrā. Mēs tās racionalizējām līdz pašām nepieciešamākajām funkcijām un īpašībām, neupurējot praktiskumu un izturību.

sastāvs

sastāvs

Pamatmateriāls: 100.0% Poliesteris; Pārklājums: 100.0% Poliuretāns; Oderējums: 100.0% Poliesteris

Padomi uzglabāšanai un apkopei

DIDžIAUSIA SKALBIMO TEMPERATūRA - 95 °C. - ĮPRASTAS GYDYMAS. DIDžIAUSIA SKALBIMO TEMPERATūRA - 95 °C. - ĮPRASTAS GYDYMAS.
MAKSIMALI SKALBIMO TEMPERATūRA - 30 °C. - LABAI VIDUTINIO SUNKUMO GYDYMAS. MAKSIMALI SKALBIMO TEMPERATūRA - 30 °C. - LABAI VIDUTINIO SUNKUMO GYDYMAS.
LYGINAMA ESANT MAKSIMALIAI 150 °C PADO PLOKščIų TEMPERATūRAI. LYGINAMA ESANT MAKSIMALIAI 150 °C PADO PLOKščIų TEMPERATūRAI.
DIDžIAUSIA SKALBIMO TEMPERATūRA - 70 °C. - ĮPRASTAS GYDYMAS. DIDžIAUSIA SKALBIMO TEMPERATūRA - 70 °C. - ĮPRASTAS GYDYMAS.
LYGINAMA ESANT MAKSIMALIAI 200 °C PADO PLOKščIų TEMPERATūRAI. LYGINAMA ESANT MAKSIMALIAI 200 °C PADO PLOKščIų TEMPERATūRAI.

Glabāšanas padomi

Uzglabājiet šo somu sausā vietā. Regulāri to iztukšojiet, lai nepieļautu nepatīkamu smaku rašanos.

TESTI UN GARANTIJA

Testa produkts

Kipsta un Decathlon mūsu produktu izturība mums ir ļoti svarīga. Tādēļ veicam daudzus testus laukumā, lai nodrošinātu, ka mūsu produkti ir kārtīgi piemēroti tiem paredzētajam mērķim, kā arī daudzus testus laboratorijā, lai nodrošinātu mūsu produktu izturību laika gaitā. Starp tiem raušanas testos tiek testēta produkta izturība pret svaru (tiek atkārtoti līdz 10 000 cikliem), vilkšanas testā tiek testēta paša auduma un montāžas izturība.

Garantija

2 Gadi

Apstiprinājis:

Kas ir Kipsta sertifikācijas komanda? Kipsta sertifikācijas komandu veido kvalificēti lauka testa inženieri, kuru kompetencē ietilpst: īpašu testa protokolu, kas saistīti ar produkta lietošanu, izveidošana. | Kvalificētu testētāju ar nepieciešamo prasmju līmeni, lai novērtētu produkta funkcijas, pieņemšana darbā. | Objektīva rezultātu analīze, izmantojot statistikas rīkus.