Filtri 0
Filtri 0
KIPSTA

0,00 €
Ar nodokļiem
  • 35 l sporta soma “Urban”
Krāsa:
  • MELNA / HAKI
Nav pieejams tiešsaistē
Mūsu darbinieki futbola spēlētāji ir izstrādājuši šo 35 l sporta somu sportistiem, kas pārvietojas pilsētās. Šī soma ir arī piemērota ceļojumiem

Vai pārvietojaties kājām/ar velosipēdu? Soma ir izstrādāta tā, ka to var nesāt uz muguras, atvieglojot pārvietošanos. Tā ir elastīga, tāpēc tajā var ievietot visiem gadalaikiem nepieciešamo komplektu

Pamatmateriāls: 100.0% Poliesteris; Pamata oderējums: 100.0% Poliesteris; Pārklājums: 100.0% Poliesteris

PRIEKŠROCĪBAS

Ērta pārvietošana

Gudrs modelis! Šo plecu somu var pārveidot arī par mugursomu.

Izturība

Pret berzi un svaru izturīgs komponents. Testēta laboratorijā.

Tilpums

Tilpums no 30 līdz 35 litriem | Rokas bagāžas izmērs | Izmēri: 50 x 28 x 21 cm

Vairāki nodalījumi

6 nodalījumi atvieglo piederumu uzglabāšanu. (ar 3 galvenajiem nodalījumiem).

TEHNISKĀ INFORMĀCIJA

35 l sporta somas “Urban” dizains

Mūs dizaina speciālisti, kas paši spēlē futbolu, izstrādāja sporta somu “Urban” sportistiem, kam ir jāpārvietojas pilsētā (ar sabiedrisko transportu, velosipēdu, autobusu, metro u.c.). Tā ir ērta un moderna soma, kura ir ideāli piemērota gan laukumā, gan ceļā.

Kā nēsāt šo 35 l sporta somu “Urban”

Kas var būt vēl neērtāks par sporta somu, kas, braucot ar velosipēdu, karājas uz viena pleca! Mūsu dizaina speciālisti izstrādāja sporta somu “Urban”, ko var nesāt 3 dažādos veidos: uz viena pleca kā sporta somu, uz muguras mugursomas veidā vai pie rokas. Ideālai atbilstībai pleca siksnas var pielāgot jūsu augumam.

Kāpēc iegādāties ”sporta somu “Urban?

Tā kā ne visi uz sporta zāli braucam ar automašīnu, dažkārt sporta apģērbs un citas nepieciešamās lietas ir jāpārvieto vienā somā. Tādēļ mūsu komanda radīja mūsu mugursomu “Urban” līniju, kas ir veidota lietošanai dažādos pārvietošanās veidos neatkarīgi no maršruta garuma. Mūsu kolekcijā ietilpst katrs pārnēsāšanas veids, lai piemērotos sportistu un ceļotāju vajadzībām, gan neregulārām, gan ikdienas pārvietošanās vajadzībām.

Testi laboratorijā

Šī soma dizaina procesā ir pakļauta vairākiem testiem, lai pārbaudītu tās formas saglabāšanu, izturību pret nodilumu, krāsu izturību, ūdens atgrūšanas īpašības un izturību pārvietošanas laikā.

Izmēri un svars.

Somas izmēri: 50 x 28 x 21 cm

Somas svars: 1150 g

Pārnēsājama soma.

Šī soma atbilst IATA standartu prasībām, un to var lietot kā pārnēsājamu somu, ceļojot ar lidmašīnu. Mēs tomēr iesakām pārbaudīt savā lidsabiedrībā aktuālos izmēra un svara ierobežojumus.

Padomi uzglabāšanai un apkopei

DIDžIAUSIA SKALBIMO TEMPERATūRA - 95 °C. - ĮPRASTAS GYDYMAS. DIDžIAUSIA SKALBIMO TEMPERATūRA - 95 °C. - ĮPRASTAS GYDYMAS.
MAKSIMALI SKALBIMO TEMPERATūRA - 30 °C. - LABAI VIDUTINIO SUNKUMO GYDYMAS. MAKSIMALI SKALBIMO TEMPERATūRA - 30 °C. - LABAI VIDUTINIO SUNKUMO GYDYMAS.
LYGINAMA ESANT MAKSIMALIAI 150 °C PADO PLOKščIų TEMPERATūRAI. LYGINAMA ESANT MAKSIMALIAI 150 °C PADO PLOKščIų TEMPERATūRAI.
DIDžIAUSIA SKALBIMO TEMPERATūRA - 70 °C. - ĮPRASTAS GYDYMAS. DIDžIAUSIA SKALBIMO TEMPERATūRA - 70 °C. - ĮPRASTAS GYDYMAS.
LYGINAMA ESANT MAKSIMALIAI 200 °C PADO PLOKščIų TEMPERATūRAI. LYGINAMA ESANT MAKSIMALIAI 200 °C PADO PLOKščIų TEMPERATūRAI.

Glabāšanas padomi

Glabāt sausā, tumšā vietā.

TESTI UN GARANTIJA

Testa produkts

Kipsta un Decathlon mūsu produktu izturība mums ir ļoti svarīga. Tādēļ veicam daudzus testus laukumā, lai nodrošinātu, ka mūsu produkti ir kārtīgi piemēroti tiem paredzētajam mērķim, kā arī daudzus testus laboratorijā, lai nodrošinātu mūsu produktu izturību laika gaitā. Starp tiem raušanas testos tiek testēta produkta izturība pret svaru (tiek atkārtoti līdz 10 000 cikliem), vilkšanas testā tiek testēta paša auduma un montāžas izturība.

Garantija

2 Gadi

Apstiprinājis:

Kas ir Kipsta sertifikācijas komanda? Kipsta sertifikācijas komandu veido kvalificēti lauka testa inženieri, kuru kompetencē ietilpst: īpašu testa protokolu, kas saistīti ar produkta lietošanu, izveidošana. | Kvalificētu testētāju ar nepieciešamo prasmju līmeni, lai novērtētu produkta funkcijas, pieņemšana darbā. | Objektīva rezultātu analīze, izmantojot statistikas rīkus.