Filtri 0
Filtri 0
KIPSTA

0,00 €
Ar nodokļiem
Krāsa:
  • MELNA / PELĒKA
  • ZILA
Nav pieejams tiešsaistē
Mēs izstrādājām sporta somu “Hardcase”, kurā ievietot jūsu sporta ekipējumu, ar lielu izturīgu nodalījumu, kur atsevišķi glabāt apavus.

PRIEKŠROCĪBAS

Kompakta konstrukcija

Somu var salocīt uz iekšu abās pusēs (soma salocītā veidā = 49 x 29 x 5 cm)

Izturība

Laba izturība pret slodzi un stiepes stiprība. Pastiprināta apakša.

Tilpums

45 litru ietilpība. Salokāma soma, 49x29x31 cm.

Vairāki nodalījumi

4 nodalījumi: 1 centrālais, 1 sānu, 1 apavu, 1 nelieliem priekšmetiem.

TEHNISKĀ INFORMĀCIJA

45 l plecu somas “Hardcase” dizains

Mēs izstrādājām somu “Hardcase”, novērojot futbolistus, kad viņi dodas uz treniņiem un spēlēm. Lielais nodalījums apaviem ir ļoti praktisks netīru zābaku uzglabāšanai pēc spēles (gumijas seguma skaidas, dubļi u.c.)

45 l plecu somas “Hardcase” izmēri un svars

Soma salocītā veidā: 49 x 29 x 5 cm

Soma nesalocītā veidā: 49 x 29 x 31 cm

1050 g

Testi laboratorijā

Lai apstiprinātu sporta somas “Hardcase” efektivitāti, ir veikti vairāki tās testi. Mēs veicām šādus testus: ūdens atgrūšana, izturība pret nēsāšanu un berzi, kā arī krāsas izmaiņas, lai nodrošinātu, ka soma laika gaitā labi kalpos.

Personiskā identifikācija

Pēc plecu siksnai pievienojām kabatu, kur varat glabāt karti ar savu kontaktinformāciju. Tādējādi varēsi atpazīt savu somu, esot grupā.

Padomi uzglabāšanai un apkopei

DIDžIAUSIA SKALBIMO TEMPERATūRA - 95 °C. - ĮPRASTAS GYDYMAS. DIDžIAUSIA SKALBIMO TEMPERATūRA - 95 °C. - ĮPRASTAS GYDYMAS.
MAKSIMALI SKALBIMO TEMPERATūRA - 30 °C. - LABAI VIDUTINIO SUNKUMO GYDYMAS. MAKSIMALI SKALBIMO TEMPERATūRA - 30 °C. - LABAI VIDUTINIO SUNKUMO GYDYMAS.
LYGINAMA ESANT MAKSIMALIAI 150 °C PADO PLOKščIų TEMPERATūRAI. LYGINAMA ESANT MAKSIMALIAI 150 °C PADO PLOKščIų TEMPERATūRAI.
DIDžIAUSIA SKALBIMO TEMPERATūRA - 70 °C. - ĮPRASTAS GYDYMAS. DIDžIAUSIA SKALBIMO TEMPERATūRA - 70 °C. - ĮPRASTAS GYDYMAS.
LYGINAMA ESANT MAKSIMALIAI 200 °C PADO PLOKščIų TEMPERATūRAI. LYGINAMA ESANT MAKSIMALIAI 200 °C PADO PLOKščIų TEMPERATūRAI.

Glabāšanas padomi

Glabājiet vietā, kas nav pakļauta saules gaismas un mitruma iedarbībai.

TESTI UN GARANTIJA

Testa produkts

Kipsta un Decathlon mūsu produktu izturība mums ir ļoti svarīga. Tādēļ veicam daudzus testus laukumā, lai nodrošinātu, ka mūsu produkti ir kārtīgi piemēroti tiem paredzētajam mērķim, kā arī daudzus testus laboratorijā, lai nodrošinātu mūsu produktu izturību laika gaitā. Starp tiem raušanas testos tiek testēta produkta izturība pret svaru (tiek atkārtoti līdz 10 000 cikliem), vilkšanas testā tiek testēta paša auduma un montāžas izturība.

Garantija

2 Gadi

Apstiprinājis:

Kas ir Kipsta sertifikācijas vienība? Kipsta sertifikācijas vienība ir komanda, kas ir veidota no kvalificētiem lauka izmēģinājumu inženieriem, kas ir pazīstama ar tālāk norādīto: Specifisku protokolu un testu ieviešana, kas saistīta ar produktu lietošanu | Kvalificētu testētāju ar atbilstošu produkta funkcijas novērtēšanas līmeni piesaistīšana | Rezultātu objektīva analīze, izmantojot statistikas rīkus.