Filtri 0
Filtri 0
KIPSTA Kods. 8753744 4640732

Ceļojumu soma Essential, 70 l, melna/pelēka

55,00 €
Ar nodokļiem
Krāsa: MELNA
  • MELNA
  • HAKI / MELNA
Nav pieejams tiešsaistē

Veikala pieejamība

Mūsu futbola dizaineri radīja 70 l ceļojumu somu Essential, lai sportistiem un parastiem lietotājiem atvieglotu ceļošanu. Tai ir apavu kabata.

PRIEKŠROCĪBAS

Pielāgošana

Kabata un kartes kontaktinformācijai.

Izturība

Testēta laboratorijā: izturība pret slodzi (raušanas tests) un intensīvu ripin.

Tilpums

Ietilpība 70 litri. Izmēri — 67x35x27 cm.

Vairāki nodalījumi

3 nodalījumi sporta ekipējuma sakārtošanai. (2 galvenie un 1 mazāks).

Satura ventilācija

Ventilācijas actiņas apavu kabatas vēdināšanai.

Stabilitāte

Stingra sistēma, kas somu notur vertikāli.

TEHNISKĀ INFORMĀCIJA

Dizains

Tā kā liela apjoma ekipējuma transportēšana prasa labu organizēšanu, mēs vēlējāmies radīt somu ar pārdomātiem nodalījumiem. Galveno nodalījumu var arī sadalīt uz pusēm, lai nošķirtu zābakus no tīrajiem piederumiem. Ja soma ir vertikālā pozīcijā, elastīgas uzglabāšanas siksnas fiksē piederumus kārtīgi kopā. Somā ir arī ērts priekšējais nodalījums mazākiem priekšmetiem.

Ekoloģisks dizains: divas krāsas

Krāsojot audumu, tiek izmantots daudz ūdens, kā arī no krāsošanas vannām tiek radīts daudz notekūdens. Lai samazinātu mūsu ietekmi uz vidi, mēs krāsojam tikai katru otru pavedienu, tādējādi samazinot mūsu ūdens patēriņu un mūsu ietekmi uz ūdensapgādi.Šīs somas iekšpuse ir ražota no divu toņu auduma (viens krāsots pavediens un viens nekrāsots), lai samazinātu mūsu oglekļa emisijas par 10%.

70 l somas Essential izmērs un svars

Augstums = 27 cm

Garums = 67 cm

Platums = 35 cm

2,93 kg

Testi laboratorijā

Šai riteņsomai ir testēta ūdensizturība, izturība nēsājot un ripinot (32 km), kā arī krāsu izturība, lai pārbaudītu tās spēju saglabāt formu un krāsu, tās ūdensizturību pret nelielu lietu un stingrību nēsājot. Šos testus regulāri veic dažādas laboratorijas, lai nodrošinātu, ka mūsu augstie kvalitātes standarti ir ievēroti visā piegādes ķēdē.

Kādēļ izvēlēties Essential somu līniju?

Neatkarīgi no tā, vai esam komandā, mums visiem rodas jautājums, kā pārvietot inventāru, dodoties uz spēli, sporta zāli vai pārvietojoties pa pilsētu. Tādēļ radījām mūsu Essential somu līniju katram dzīves gadījumam ar nodalījumiem, kas nepieciešami, lai nošķirtu tīro apģērbu no netīrā. Mēs tās racionalizējām līdz pašām nepieciešamākajām funkcijām un īpašībām, neupurējot praktiskumu un izturību.

sastāvs

sastāvs

Pamatmateriāls: 100.0% Poliesteris; Oderējums: 100.0% Poliesteris; Pārklājums: 100.0% Poliuretāns

Padomi uzglabāšanai un apkopei

DIDžIAUSIA SKALBIMO TEMPERATūRA - 95 °C. - ĮPRASTAS GYDYMAS. DIDžIAUSIA SKALBIMO TEMPERATūRA - 95 °C. - ĮPRASTAS GYDYMAS.
MAKSIMALI SKALBIMO TEMPERATūRA - 30 °C. - LABAI VIDUTINIO SUNKUMO GYDYMAS. MAKSIMALI SKALBIMO TEMPERATūRA - 30 °C. - LABAI VIDUTINIO SUNKUMO GYDYMAS.
LYGINAMA ESANT MAKSIMALIAI 150 °C PADO PLOKščIų TEMPERATūRAI. LYGINAMA ESANT MAKSIMALIAI 150 °C PADO PLOKščIų TEMPERATūRAI.
DIDžIAUSIA SKALBIMO TEMPERATūRA - 70 °C. - ĮPRASTAS GYDYMAS. DIDžIAUSIA SKALBIMO TEMPERATūRA - 70 °C. - ĮPRASTAS GYDYMAS.
LYGINAMA ESANT MAKSIMALIAI 200 °C PADO PLOKščIų TEMPERATūRAI. LYGINAMA ESANT MAKSIMALIAI 200 °C PADO PLOKščIų TEMPERATūRAI.

Glabāšanas padomi

Uzglabājiet šo somu sausā vietā. Regulāri to iztukšojiet, lai nepieļautu nepatīkamu smaku rašanos.

TESTI UN GARANTIJA

Testa produkts

Kipsta un Decathlon mūsu produktu izturība mums ir ļoti svarīga. Tādēļ veicam daudzus testus laukumā, lai nodrošinātu, ka mūsu produkti ir kārtīgi piemēroti tiem paredzētajam mērķim, kā arī daudzus testus laboratorijā, lai nodrošinātu mūsu produktu izturību laika gaitā. Šie testi ietver raušanas testu, lai apstiprinātu izturību pret svaru (atkārtota slodze līdz pat 10 000 cikliem), saķeres testu audumam, rites testu ar šķēršļiem, lai nodrošinātu ilgmūžīgus ritentiņus.

Garantija

2 Gadi

Apstiprinājis:

Kas ir Kipsta sertifikācijas komanda? Kipsta sertifikācijas komandu veido kvalificēti lauka testa inženieri, kuru kompetencē ietilpst: īpašu testa protokolu, kas saistīti ar produkta lietošanu, izveidošana. | Kvalificētu testētāju ar nepieciešamo prasmju līmeni, lai novērtētu produkta funkcijas, pieņemšana darbā. | Objektīva rezultātu analīze, izmantojot statistikas rīkus.