Filtri 0
Filtri 0
KIPSTA Kods. 8753737 4640707

Ceļasoma “Essential”, 30 l, melna/haki

35,00 €
Ar nodokļiem
Krāsa: HAKI / MELNA
  • MELNA
  • HAKI / MELNA
  • MELNA
Nav pieejams tiešsaistē

Veikala pieejamība

Mūsu futbola dizaineri radīja 30 l ceļojumu somu “Essential”, lai sportistiem atvieglotu ceļošanu. Rokas bagāžas standarti.

PRIEKŠROCĪBAS

Pielāgošana

Kabata un kartes kontaktinformācijai.

Stabilitāte

Stingra sistēma, kas somu notur vertikāli.

Izturība

Testēta laboratorijā: izturība pret slodzi (raušanas tests) un int. ripināšanu.

Tilpums

30 litru ietilpība. Rokas bagāžas izmērs. Izmēri — 50x32x20 cm.

Vairāki nodalījumi

3 nodalījumi. (1 galvenais nodalījums, 1 apavu kabata, 1 mazāka kabata).

Satura ventilācija

Ventilācijas actiņas apavu kabatas vēdināšanai.

TEHNISKĀ INFORMĀCIJA

Dizains

Lai transportētu sporta inventāru, ir jāveic iepriekšēja kārtošana, tāpēc radījām somu ar nodalījumiem un apavu kabatu, lai tīrais apģērbs būtu atsevišķi no netīrā (pēc sporta sesijas) un/vai apģērbs atsevišķi no apaviem. Esam pievienojuši arī priekšējo kabatu nelielu personisko mantu glabāšanai.

Videi draudzīgs dizains: divu krāsu krāsošana

Krāsojot audumu, tiek izmantots daudz ūdens, kā arī no krāsošanas vannām tiek radīts daudz notekūdens. Lai samazinātu mūsu ietekmi uz vidi, mēs krāsojam tikai katru otro pavedienu, tādējādi samazinot mūsu ūdens patēriņu un mūsu ietekmi uz ūdensapgādi. Šīs somas iekšpuse ir veidota no divu toņu auduma (viens krāsots un viens nekrāsots pavediens), lai samazinātu mūsu oglekļa emisijas par 10%.

Lidmašīnas rokas bagāžas izmēra soma ar ritentiņiem.

Šīs somas ar ritentiņiem forma ir veidota lidmašīnas salonam, kā arī atbilst IATA rokas bagāžas noteikumiem, tāpēc to var ņemt līdzi lidmašīnā. Tomēr iesakām sazināties ar aviokompāniju, lai noskaidrotu tās aktuālos izmēru un svara ierobežojumus.

30 l somas “Essential” izmērs un svars

Augstums = 20 cm

Garums = 50 cm

Platums = 32 cm

2,3 kg.

Testi laboratorijā

Šai riteņsomai ir testēta ūdensizturība, izturība nēsājot un ripinot (32 km), kā arī krāsu izturība, lai pārbaudītu tās spēju saglabāt formu un krāsu, tās ūdensizturību pret nelielu lietu un stingrību nēsājot. Šos testus regulāri veic dažādas laboratorijas, lai nodrošinātu, ka mūsu augstie kvalitātes standarti ir ievēroti visā piegādes ķēdē.

Kādēļ izvēlēties “Essential” somu līniju?

Neatkarīgi no tā, vai esam komandā, mums visiem rodas jautājums, kā pārvietot inventāru, dodoties uz spēli, sporta zāli vai pārvietojoties pa pilsētu. Tādēļ radījām mūsu Essential somu līniju katram dzīves gadījumam ar nodalījumiem, kas nepieciešami, lai nošķirtu tīro apģērbu no netīrā. Mēs tās racionalizējām līdz pašām nepieciešamākajām funkcijām un īpašībām, neupurējot praktiskumu un izturību.

sastāvs

sastāvs

Pamatmateriāls: 100.0% Poliesteris; Oderējums: 100.0% Poliesteris; Pārklājums: 100.0% Poliuretāns

Padomi uzglabāšanai un apkopei

DIDžIAUSIA SKALBIMO TEMPERATūRA - 95 °C. - ĮPRASTAS GYDYMAS. DIDžIAUSIA SKALBIMO TEMPERATūRA - 95 °C. - ĮPRASTAS GYDYMAS.
MAKSIMALI SKALBIMO TEMPERATūRA - 30 °C. - LABAI VIDUTINIO SUNKUMO GYDYMAS. MAKSIMALI SKALBIMO TEMPERATūRA - 30 °C. - LABAI VIDUTINIO SUNKUMO GYDYMAS.
LYGINAMA ESANT MAKSIMALIAI 150 °C PADO PLOKščIų TEMPERATūRAI. LYGINAMA ESANT MAKSIMALIAI 150 °C PADO PLOKščIų TEMPERATūRAI.
DIDžIAUSIA SKALBIMO TEMPERATūRA - 70 °C. - ĮPRASTAS GYDYMAS. DIDžIAUSIA SKALBIMO TEMPERATūRA - 70 °C. - ĮPRASTAS GYDYMAS.
LYGINAMA ESANT MAKSIMALIAI 200 °C PADO PLOKščIų TEMPERATūRAI. LYGINAMA ESANT MAKSIMALIAI 200 °C PADO PLOKščIų TEMPERATūRAI.

Glabāšanas padomi

Uzglabājiet šo somu sausā vietā. Regulāri to iztukšojiet, lai nepieļautu nepatīkamu smaku rašanos.

TESTI UN GARANTIJA

Testa produkts

Kipsta un Decathlon mūsu produktu izturība mums ir ļoti svarīga. Tādēļ veicam daudzus testus laukumā, lai nodrošinātu, ka mūsu produkti ir kārtīgi piemēroti tiem paredzētajam mērķim, kā arī daudzus testus laboratorijā, lai nodrošinātu mūsu produktu izturību laika gaitā. Šie testi ietver raušanas testu, lai apstiprinātu izturību pret svaru (atkārtota slodze līdz pat 10 000 cikliem), saķeres testu audumam, rites testu ar šķēršļiem, lai nodrošinātu ilgmūžīgus ritentiņus.

Garantija

2 Gadi

Apstiprinājis:

Kas ir Kipsta sertifikācijas komanda? Kipsta sertifikācijas komandu veido kvalificēti lauka testa inženieri, kuru kompetencē ietilpst: Konkrētu testa protokolu izveidošana saistībā ar produkta lietošanu. | Kvalificētu testētāju ar nepieciešamo prasmju līmeni piesaistīšana, lai viņi pārbaudītu produkta funkcijas. | Objektīva rezultātu analīze, izmantojot statistikas instrumentus.