Filtri 0
Filtri 0
KIPSTA

0,00 €
Ar nodokļiem
Krāsa:
  • ZILA / MELNA
Nav pieejams tiešsaistē
Mūsu komanda radīja ceļojumu somu “Urban”, lai ikviens sportists un cits lietotājs varētu viegli pārvietot savu inventāru.

Vai meklējat somu, ar ko ir viegli ceļot? Esam šo somu “Urban” aprīkojuši ar klusiem, remontējamiem riteņiem. To var izmantot arī kā mugursomu.

Oderējums: 100.0% Poliesteris; Pamatmateriāls: 100.0% Poliesteris; Pārklājums: 5.0% Poliesteris, 95.0% Putots EVA; Pārklājums: 100.0% Poliuretāns

PRIEKŠROCĪBAS

Ērta pārvietošana

Riteņsoma, ko var nēsāt kā mugursomu.

Pielāgošana

Kabata un kartes kontaktinformācijai.

Stabilitāte

Stingra sistēma, kas somu notur vertikāli.

Izturība

Testēta laboratorijā: izturība pret slodzi (raušanas tests) un int. ripināšanu.

Tilpums

65 litru ietilpība.Izmēri = 71 x 46 x 23 cm.

Vairāki nodalījumi

5 nodalījumi (1 galvenais, 1 apavu kab., 1 netīrās veļas kab., 2 papildu kab.).

Remonts

Riteņus var noņemt un nomainīt.

TEHNISKĀ INFORMĀCIJA

Dizains

Tā kā, lai sapakotu somu sportam un ceļošanai, ir nepieciešams noteikts organizācijas līmenis, somu “Urban” esam veidojuši tā, lai tajā būtu vairāki nodalījumi, lai visam būtu vieta (1 galvenā kabata tīrajam apģērbam, 1 sekundārā kabata netīrajam apģērbam, 1 apavu kabata un 3 mazākas kabatas mazām lietām). Šī soma atvieglos jūsu dzīvi.

Remonts un apkope

Produkta kalpošanas laiku varat pagarināt, veicot riteņu remontu. Tie ir noņemami un nomaināmi.Kā to paveikt? Tālāk esošajā video pamācībā ir paskaidrots, kā nomainīt riteņus un uzstādīt gultņus. Ja jums ir nepieciešama palīdzība, varat arī apmeklēt vietējo Decathlon darbnīcu. Rezerves daļu atsauces numurs = 8127600.

65 l somas “Intensive” izmērs un svars

Augstums = 23 cm

Garums = 71 cm

Platums = 46 cm

3,5 kg.

Testi laboratorijā

Šī ceļojumu soma ir tikusi pakļauta vairākiem testiem: ūdens atgrūšana, nēsāšanas izturība, ripināšanas un krāsu izturība. Šos testus veic dažādas laboratorijas, lai pārbaudītu, vai mūsu kvalitātes prasības ir ievērotas visā dizaina procesā.

Ar ko “Urban” sporta somu klāsts ir īpašs?

Tā kā ne visi uz sporta zāli braucam ar automašīnu, dažkārt sporta apģērbs un citas nepieciešamās lietas ir jāpārvieto vienā somā. Tādēļ mūsu komanda radīja mūsu mugursomu “Urban” līniju, kas ir veidota lietošanai dažādos pārvietošanās veidos neatkarīgi no maršruta garuma. Mūsu kolekcijā ietilpst katrs pārnēsāšanas veids, lai piemērotos sportistu un ceļotāju vajadzībām, gan neregulārām, gan ikdienas pārvietošanās vajadzībām.

Padomi uzglabāšanai un apkopei

DIDžIAUSIA SKALBIMO TEMPERATūRA - 95 °C. - ĮPRASTAS GYDYMAS. DIDžIAUSIA SKALBIMO TEMPERATūRA - 95 °C. - ĮPRASTAS GYDYMAS.
MAKSIMALI SKALBIMO TEMPERATūRA - 30 °C. - LABAI VIDUTINIO SUNKUMO GYDYMAS. MAKSIMALI SKALBIMO TEMPERATūRA - 30 °C. - LABAI VIDUTINIO SUNKUMO GYDYMAS.
LYGINAMA ESANT MAKSIMALIAI 150 °C PADO PLOKščIų TEMPERATūRAI. LYGINAMA ESANT MAKSIMALIAI 150 °C PADO PLOKščIų TEMPERATūRAI.
DIDžIAUSIA SKALBIMO TEMPERATūRA - 70 °C. - ĮPRASTAS GYDYMAS. DIDžIAUSIA SKALBIMO TEMPERATūRA - 70 °C. - ĮPRASTAS GYDYMAS.
LYGINAMA ESANT MAKSIMALIAI 200 °C PADO PLOKščIų TEMPERATūRAI. LYGINAMA ESANT MAKSIMALIAI 200 °C PADO PLOKščIų TEMPERATūRAI.

Glabāšanas padomi

Glabājiet šo somu sausā vietā un sargājiet no tiešas saules gaismas. Regulāri to iztukšojiet, lai nepieļautu nepatīkamu smaku rašanos.

TESTI UN GARANTIJA

Testa produkts

Kipsta un Decathlon ļoti cenšas radīt ilgmūžīgus produktus. Tādēļ veicam dažādus testus reālos apstākļos, lai pārliecinātos, vai produkts ir piemērots savam mērķim, kā arī testus mūsu laboratorijā, lai nodrošinātu mūsu produktu ilgmūžību.Šie testi ietver raušanas testu, lai apstiprinātu izturību pret svaru (atkārtota slodze līdz pat 10 000 cikliem), saķeres testu audumam, rites testu ar šķēršļiem, lai nodrošinātu ilgmūžīgus ritentiņus.

Garantija

2 Gadi

Apstiprinājis:

Kas ir Kipsta sertifikācijas vienība? Kipsta sertifikācijas vienība ir komanda, kas ir veidota no kvalificētiem lauka izmēģinājumu inženieriem, kas ir pazīstama ar tālāk norādīto: Specifisku protokolu un testu ieviešana, kas saistīta ar produktu lietošanu | Kvalificētu testētāju ar atbilstošu produkta funkcijas novērtēšanas līmeni piesaistīšana | Rezultātu objektīva analīze, izmantojot statistikas rīkus.