Filtri 0
Filtri 0
OXELO Kods. 8555812 2940708

Brīvā stila skrejritenis “MF540 Deer”

150,00 €
Ar nodokļiem
Krāsa: MELNA
  • MELNA
Nav pieejams tiešsaistē

Veikala pieejamība

Mūsu dizaineri izveidoja šo daudzpusīgo skrejriteni braucējiem, kuru augums ir īsāks par 1,5 m, lai tie varētu braukt brīvajā stilā skeitparkā vai uz ielas.

PRIEKŠROCĪBAS

Saderība

Pielāgojiet skrejritenim arī citas detaļas ar atbilstošu izmēru.

Slīdēšanas efektivitāte

Īpaša Y veida stieņa konstrukcija, 120 mm riteņi ar PU88A gumiju, ABEC7 gultņi.

Izturība

Dakša un pamatne tika testētas, lai apmierinātu pat visprasīgākos lietotājus!

Svars

Neskatoties uz tā lielo izmēru, šis brīvā stila skrejritenis sver tikai 4 kg.

TEHNISKĀ INFORMĀCIJA

Pamatne

6061 T6 alumīnija pamatne.



Tā apakšdaļa ir plakana, lai slaidojot būtu lielāka stabilitāte.

Pamatnes izmēri: 120 mm x 530 mm.

(4,7 * 20,9 collas)

Stūres caurules apakšdaļas leņķis (headtube) ir 83,5°

Šī brīvā stila skrejriteņa saķeres pārklājums ir “Deck grip 900”.

Iebūvēta stūres bļodiņa.

Stūre

Šī brīvā stila skrejriteņa Y veida stienim ir īpaša konstrukcija Back sweep (stienis ir atliekts atpakaļ) un Up sweep (stienis ir izliekts uz augšu), lai sniegtu lielāku komfortu.

Tas ir izgatavots no leģētā tērauda 4310.Šis stūres stienis ir smagāks, bet arī izturīgāks par alumīnija, tātad — drošāks.

Izmēri: Iekšējais diametrs: Ø 28,8 mm

Ārējais diametrs: Ø 31,8 mm

Augstums: 680 mm

Platums: 560 mm

Augstums kopā ar dakšu un riteni: 915 mm

Dakša

Šī brīvā stila skrejriteņa dakša ir unikāla, jo tā ir izgatavota no kalta alumīnija (alumīnijs ir presēts vairākas reizes, lai padarītu to blīvāku un izturīgāku).Dakša ir savietojama ar riteņiem, kuru diametrs ir līdz 120 mm un biezums 24 mm.

Starplikas, kuras noņem uz gultņiem izdarīto spiedienu, ir integrētas dakšā.

Kompresijas sistēma

Šis MF540 brīvā stila skrejritenis ir aprīkots ar IHC kompresijas sistēmu.Tas ir viegli pielāgojams un palīdz samazināt brīvgājienu.

Sistēma jāpievelk ciešāk, tiklīdz novērojat jebkādas patvaļīgas kustības stūres bļodiņā. Lai noņemtu stieni, vienkārši atskrūvējiet apkakles skavu un pēc tam pievelciet ciešāk pašbloķējošo skrūvi.


Riteņi

Riteņu izmērs ir 120 mm, ar alumīnija korpusu un 88A “augsta atsperīguma” PU gumiju.ABEC7 (608Z ABEC-7 NMB) gultņi nodrošina ilgu darbmūžu. Šis riteņu izmērs ir stabilāks, lai ar brīvā stila skrejriteni varētu braukt ātrāk.

Bremzes

Esam izstrādājuši šim skrejritenim piemērotas Flex nylon (elastīgā neilona) bremzes.Tās ir izstrādātas tā, lai pēc katras lietotāja kustības atjaunotu sākotnējo formu. Šīs bremzes atšķiras no atsperu bremzēm galvenokārt ar to, katās samazina vibrācijas un ir vieglākas.Sistēma arī paildzina riteņu gumijas darbmūžu.

Uzgaļi

Šim brīvā stila skrejritenim ir divu dažādu garumu 2 alumīnija uzgaļi:viens priekšpusei (garākais) un otrs aizmugurei (īsākais).Katra uzgaļa diametrs ir 36 mm. Tas padara slīdēšanu stabilāku un vieglāk apgūstamu.

Rokturi

Rievotie TPE rokturi nodrošina labu saķeri.

sastāvs

sastāvs

Rāmis: 46.01% Tērauds, 53.99% Alumīnijs; Riteņi: 39.02% Poliuretāns, 60.98% Alumīnijs; Metāliska konstrukcija: 100.0% Neilons; Rokturis: 92.0% Termopolimēra elastomērs, 8.0% Sausais nitrila butadiēna kaučuks

Padomi uzglabāšanai un apkopei

Glabāšanas padomi

Glabāt sausā vietā un sargāt no tiešiem saules stariem. <br /> Ja skrejritenim parādās brīvgājiena pazīmes (asīm, aptverošajai skavai, kompresijas sistēmai), pievelciet skrūvi(-es).

Lietošanas ierobežojumi

Maksimālā slodze: 100 kg.

TESTI UN GARANTIJA

Testa produkts

Šis brīvā stila skrejritenis atbilst EN 14619 standarta prasībām, kas nosaka riteņu sporta aprīkojuma drošības prasības un testēšanas metodes.Tas tika testēts mūsu mehāniskajās nodiluma pārbaužu laboratorijās, lai imitētu intensīvas lietošanas apstākļus. Visbeidzot, pirms parādīšanos veikalos, šo skrejriteni desmitiem stundu skeitparkos un uz ielas izmēģināja mūsu profesionālā komanda un zīmola vēstnieki, lai pārbaudītu, vai tas atbilst viņu treniņu līmenim.

Garantija

2 Gadi

Apstiprinājis:

Oxelo Scooters brīvā stila profesionāļu komanda ir testējusi un apstiprinājusi šo skrejriteni.

Detaļu garantija

Brīvais stils ir ekstrēms. Detaļas nodilst, un tās regulāri jāpārbauda un jāmaina.

Videoklipi