Filtri 0
Filtri 0
QUECHUA

0,00 €
Ar nodokļiem
Krāsa:
  • PURPURA
  • ROZĀ
Nav pieejams tiešsaistē
Mūsu pārgājienu komanda, sadarbojoties ar jaunajiem vecākiem, ir izstrādājuši šo flīsa jaku, lai pasargātu jūsu bērnu no aukstuma āra aktivitāšu laikā.

silta un ērta flīsa jaka. Tā ir mūsu sākumcena, un to atkārtojam katru sezonu.

Pamatmateriāls: 100.0% Poliesteris

PRIEKŠROCĪBAS

Ērta uzturēšana

Mazgāt veļasmašīnā 30°C temp., Ātra žāvēšana. Nav jāgluda (neveido krokas).

Viegls

Svars 108g izmēram, kas der 3-4 gadus vecam bērnam Viegli ievietot mugursomā

Izturība

Izturīgs materiāls, derēs jaunajiem piedzīvojumu meklētājiem. 2 gadu garantija.

Siltums

No abām pusēm uzkārstā flīsa ar blīvumu 200 g/m2 dēļ flīsa jaka ir ļoti ērta.

Elpojamība

Poliestera trikotāža: ļauj izkļūt ķermeņa radītajiem tvaikiem (RET=6,3).

TEHNISKĀ INFORMĀCIJA

Flīsa materiāls: gaisa nodrošināta siltumizolācija

Flīsa materiāla uzdevums ir aizturēt gaisu, ko nodrošina tekstūras radītā telpa (un uzkārstais adītais audums).

Gaiss darbojas kā dabīga izolācija, saglabājot ķermeņa izstaroto siltumu.

Materiālu izturība

Mēs veicam vairākus laboratorijas testus, lai apstiprinātu augstākos izturības standartus: nodilumizturības un berzes tests, lai pārliecinātos, ka flīss nesaveļas, krāsu noturības tests, lai pārbaudītu krāsu īpašības un izturību, un nolietošanās tests, lai pārbaudītu, vai atkārtota mazgāšana neietekmē auduma parametrus, tā īpašības, tā biezumu vai izskatu.

Materiāla gaisa caurlaidība

Lai novērtētu auduma gaisa caurlaidību, tiek mērīta pretestība pret iztvaikošanu jeb RET (pamatojoties uz ISO 11092 standartu). Jo zemāka auduma pretestība, jo vairāk fiziskajās aktivitātēs radītā mitruma tvaiku iztvaiko, jo augstāka ir auduma gaisa caurlaidība. Piemērs: RET < 9 = ārkārtīgi gaisu caurlaidīgs audums; 9 < RET < 12 = ļoti gaisu caurlaidīgs audums; 12 < RET < 20 = gaisu caurlaidīgs audums; RET > 20 = nedaudz gaisu caurlaidīgs vai gaisu necaurlaidīgs audums.

Produktu dizains: mūsu pieredze

Quechua globālais dizaina centrs atrodas Pasī Monblāna pakājē Augšsavojā.

Šajā vietā satiekas mūsu speciālisti (dizaina un produktu izstrādes speciālisti, inženieri u.c.) un sporta veidu brīvā dabā entuziasti.

Lieliska komanda, kas izstrādā kvalitatīvus produktus pārgājieniem kalnos un dalās ar jums savā pieredzē.

Kur tiek ražoti mūsu flīsa apģērbi?

Šī telts ir izstrādāta mūsu starptautiskajā dizaina centrā Monblāna pakājē Francijā, un pēc tam šo telti ražo un montē mūsu piegādātāji Ķīnā, Vjetnamā un Bangladešā.

Mēs cieši sadarbojamies ar tiem partneriem, kuriem ir reāla pieredze mūsu flīsa izstrādājumu ražošanā.

Pateicoties šīm uzticības attiecībām ar mūsu industriālajiem partneriem, mēs varam radīt augstas kvalitātes tehniskus produktus.

Darba apstākļi mūsu ražotnēs

Mēs garantējam, ka mūsu piegādātāji ievēro mūsu rīcības kodeksu. Šie piegādātāji bieži atrodas jaunattīstības valstīs, kur mūsu klātbūtne palīdz radīt darbavietas.

Veicot auditus un strādājot uz vietas komandām, mēs pārliecināmies, ka darbinieku darba vide atbilst noteiktiem kvalitātes standartiem attiecībā uz cilvēka cieņu un personības piepildījumu.

Padomi uzglabāšanai un apkopei

JEBKāDA VEIDA GLUDINāšANA JEBKāDA VEIDA GLUDINāšANA
MAKSIMALI SKALBIMO TEMPERATūRA - 30 °C. - LABAI VIDUTINIO SUNKUMO GYDYMAS. MAKSIMALI SKALBIMO TEMPERATūRA - 30 °C. - LABAI VIDUTINIO SUNKUMO GYDYMAS.
LYGINAMA ESANT MAKSIMALIAI 150 °C PADO PLOKščIų TEMPERATūRAI. LYGINAMA ESANT MAKSIMALIAI 150 °C PADO PLOKščIų TEMPERATūRAI.
DIDžIAUSIA SKALBIMO TEMPERATūRA - 70 °C. - ĮPRASTAS GYDYMAS. DIDžIAUSIA SKALBIMO TEMPERATūRA - 70 °C. - ĮPRASTAS GYDYMAS.
LYGINAMA ESANT MAKSIMALIAI 200 °C PADO PLOKščIų TEMPERATūRAI. LYGINAMA ESANT MAKSIMALIAI 200 °C PADO PLOKščIų TEMPERATūRAI.

Glabāšanas padomi

Uzglabājiet pakarinātu vai salocītu tīrā, sausā vietā.

Lietošanas ierobežojumi

Sargājiet no liesmām un siltuma avotiem.

TESTI UN GARANTIJA

Testa produkts

Mūsu Decathlon Sportslab laboratorija, kas atrodas Lillē, arī sniedz savu ieguldījumu Quechua produktu izstrādē. Tā apvieno 4 tēmas, un katra no tām pārstāv savu jomu un tehnoloģiskos instrumentus: Auguma forma (konkrēti 3D analīze); Kustību izpēte; Siltuma komforts (četras klimata kameras); Funkcionalitātes un jutīguma izpēte.

Garantija

2 Gadi

Apstiprinājis:

Lai apmierinātu jūsu bērnu vajadzības, Quechua produkti ir testēti kalnos tādos apstākļos, ar kādiem jūs saskarsieties, dodoties pārgājienā. Mūsu praktisko testu speciāliste Sāra kopā ar bērnu testētāju grupu testē produktus visā to izstrādes gaitā.