Filtri 0
Filtri 0
QUECHUA Kods. 8579415 2988126

Pārgājienu siltā flīsa jaka "MH500" bērniem vecumā no 7 līdz 15 gadiem, zila

20,00 €
18,00 €
-10%
Ar nodokļiem
Krāsa: ZILA
  • ZILA
  • ZILA
  • SMILŠKRĀSA
Size guide My size is :
Nav pieejams tiešsaistē

Veikala pieejamība

mūsu komanda, kuru veido jauno pārgājienu mīļotāju vecāki, ir izstrādājuši šo flīsu, lai nodrošinātu, ka jūsu bērns paliek silts pārgājienu laikā un ikdienā

PRIEKŠROCĪBAS

Ērta uzturēšana

Mazgāt veļasmašīnā 30°C temperatūrā. Ātra žāvēšana. Nav nepieciešama gludināšana (neveido krokas).

Ērta lietošana

2 roku kabatas un kapuce.

Viegls

No 10 līdz 11 gadus veca bērna izmēra jaka sver tikai 300 g.

Pretestība pret berzi

Flīsa jaka ir izturīga pret nodilumu un pūkošanos

Siltums

Pati siltākā flīsa jaka: flīsa materiāls ar blīvumu 300 g/kv.m

Elpojamība

Poliestera trikotāža — ļauj izplūst ķermeņa radītajiem izgarojumiem.

TEHNISKĀ INFORMĀCIJA

Flīsa materiāls: izolāciju nodrošina iekšienē aizturētais gaiss

Flīsa materiāla uzdevums ir aizturēt gaisu, ko nodrošina tekstūras radītā telpa (un uzkārstais adītais audums).

Gaiss darbojas kā dabīga izolācija, saglabājot ķermeņa izstaroto siltumu.

Materiālu izturība

Mēs veicam vairākus laboratorijas testus, lai apstiprinātu augstākos izturības standartus: izturības pret nodilumu un berzi tests, lai pārliecinātos, ka flīss nesaveļas; krāsu noturības tests, lai pārbaudītu krāsu īpašības un izturību, un nolietošanās tests, lai pārbaudītu, vai atkārtota mazgāšana neietekmē auduma parametrus, tā īpašības, tā biezumu vai izskatu.

Mūsu vides politika

Pārstrādāts poliesteris:Lietojot pārstrādātu poliesteri, netiek izmantoti nekādi resursi, kuru pamatā ir naftas produkti. Atkritumi tiek pārstrādāti par resursiem, kurus var izmantot atkārtoti.

Kāpēc izvēlēties pārstrādātu poliesteri?

Pārstrādājot plastmasas pudeles vai lietotus tekstilizstrādājumus, lai izgatavotu mums nepieciešamo poliesteri, mēs samazinām naftu saturošu produktu izmantošanu, bet saglabājam materiāla kvalitāti un īpašības kalnu pārgājienu laikā.

Kur tiek ražoti mūsu flīsa apģērbi?

Šīs flīsa materiāls ir izstrādāts mūsu starptautiskajā dizaina centrā Monblāna pakājē Francijā, un pēc tam to ražo mūsu piegādātāji Vjetnamā un Bangladešā.Mēs cieši sadarbojamies ar tiem partneriem, kuriem ir reāla pieredze mūsu flīsa izstrādājumu ražošanā.

Pateicoties šīm uzticības attiecībām ar mūsu industriālajiem partneriem, mēs varam radīt augstas kvalitātes tehniskus produktus.

Darba apstākļi mūsu ražotnēs

Mēs garantējam, ka mūsu piegādātāji ievēro mūsu rīcības kodeksu. Šie piegādātāji bieži atrodas jaunattīstības valstīs, kur mūsu klātbūtne palīdz radīt darbavietas.

Veicot auditus un strādājot uz vietas komandām, mēs pārliecināmies, ka darbinieku darba vide atbilst noteiktiem kvalitātes standartiem attiecībā uz cilvēka cieņu, personības piepildījumu un vides aizsardzību.

Produktu dizains: mūsu pieredze

Quechua globālais dizaina centrs atrodas Pasī Monblāna pakājē Augšsavojā.

Šajā vietā satiekas mūsu speciālisti (dizaina un produktu izstrādes speciālisti, inženieri u.c.) un sporta veidu brīvā dabā entuziasti.

Lieliska kalnu pārgājienu produktu izstrādes komanda, kas dalās ar jums savā pieredzē.

sastāvs

sastāvs

Pamatmateriāls: 100.0% Poliesteris; Sekundārais oderējums: 100.0% Poliesteris

Padomi uzglabāšanai un apkopei

JEBKāDA VEIDA GLUDINāšANA JEBKāDA VEIDA GLUDINāšANA
MAKSIMALI SKALBIMO TEMPERATūRA - 30 °C. - LABAI VIDUTINIO SUNKUMO GYDYMAS. MAKSIMALI SKALBIMO TEMPERATūRA - 30 °C. - LABAI VIDUTINIO SUNKUMO GYDYMAS.
LYGINAMA ESANT MAKSIMALIAI 150 °C PADO PLOKščIų TEMPERATūRAI. LYGINAMA ESANT MAKSIMALIAI 150 °C PADO PLOKščIų TEMPERATūRAI.
DIDžIAUSIA SKALBIMO TEMPERATūRA - 70 °C. - ĮPRASTAS GYDYMAS. DIDžIAUSIA SKALBIMO TEMPERATūRA - 70 °C. - ĮPRASTAS GYDYMAS.
LYGINAMA ESANT MAKSIMALIAI 200 °C PADO PLOKščIų TEMPERATūRAI. LYGINAMA ESANT MAKSIMALIAI 200 °C PADO PLOKščIų TEMPERATūRAI.

Glabāšanas padomi

Glabāt uz pakaramā vai salocītu tīrā un sausā vietā.

Lietošanas ierobežojumi

Sargājiet no liesmām un siltuma avotiem.

TESTI UN GARANTIJA

Testa produkts

Mēs veicam 2 veidu termisko testēšanu: - vai nu mūsu flīsa materiālu testu; - vai testu ar termisko manekenu termokamerā. Testēšanas kamerās mēs radām apstākļus ar temperatūru, vēju (5 km/h) un mitrumu, kurus jūs varat piedzīvot kalnos, ejot ar ātrumu 5 km/h. Šie testi ļauj mums apstiprināt mūsu dizaina modeļus. Tādējādi mēs varam pielāgot siltumizolāciju tur, kur tā ir visvairāk nepieciešama.

Garantija

2 Gadi

Apstiprinājis:

Lai apmierinātu jūsu bērnu vajadzības, Quechua produkti ir testēti kalnos tādos apstākļos, ar kādiem jūs saskarsieties, dodoties pārgājienā. Mūsu darbinieku bērni un bērnu testētāju grupa testē produktus visā to izstrādes gaitā, līdz tie nonāk pārdošanā.