Filtri 0
Filtri 0
TRIBORD Kods. 8561357 2894616

Vīriešu burāšanas pulovers “300”, zils ar pelēku

25,00 €
Ar nodokļiem
Krāsa: PELĒKA / ZILA
  • PELĒKA / ZILA
  • ZILA
Size guide My size is :
Nav pieejams tiešsaistē

Veikala pieejamība

Mūsu burāšanas dizaineri izstrādāja šo autentisko un eleganto ekodizaina puloveru.Tas uzturēs siltumu, burājot vēsā laikā, kad gaisa temperatūra ir 7–10 °C.

PRIEKŠROCĪBAS

Mīkstums

Ķemmēta flīsa iekšpuse:maigs un patīkams ādai.

Izturība

Pagarināts kalpošanas laiks:īpaši izturīgā plecu daļa samazina berzes ietekmi.

Siltums

Augsta apkakle, pieguļošas piedurknes un jostasvieta | Nodrošina aizsardzību 7–10 °C.

Svars

Šī pulovera svars ir 400 grami (L izmērs) | Auduma blīvums:270 g/m².

Elpojamība

Poliestera adījuma audums:nodrošina sviedru novirzīšanu.

TEHNISKĀ INFORMĀCIJA

Adīts materiāls ārpusē un flīss iekšpusē.

Mūsu dizaineri iedvesmojās no burāšanas tradīcijām, lai radītu šo puloveru ar viegli rievotu faktūru un īpaši izturīgu plecu daļu, kas pastiprina tā robusto izskatu.Turklāt īpašais audums no ārpuses rada adīta pulovera vai džempera iespaidu, bet no iekšpuses ir klāts ar flīsu.Tas nodrošina komfortu un siltumu.Vienmēr aktuālais burāšanas stils padarīs šo džemperi neaizvietojamu gan jūsu burāšanas, gan ceļojumu somā.

Siltumu nodrošinoša apkakle.

Apkakle ir pilnībā aizpogājama, nodrošinot siltuma uzturēšanu jūsu ķermeņa tuvumā.Viegli matētais apdares audums plecu daļā nodrošina puloveram papildu izturību vietās, kas tiek pakļautas pastiprinātai berzei ar kombinezona lencēm.Pogājamā apkakle piešķir šim puloveram burātājiem raksturīgo stilu.

Kādas videi draudzīgas metodes pielietotas šī pulovera izstrādē?

Lai ievērojami samazinātu šī produkta atstāto ietekmi uz vidi, tika pieņemti vairāki nopietni lēmumi:1.Mēs esam pārveidojuši pulovera piegrieztnes un konstrukciju, lai uzlabotu kopējo auduma patēriņu par 40%.Turklāt mēs esam samazinājuši auduma atgriezumu apjomu par 72%.2.Tiešās krāsošanas procesā tiek krāsots pats dzijas pavediens

3.Pogu izgatavošanā izmantoti 25% pārstrādātu materiālu

4.Plecu daļas iekšējais un ārējais audums izgatavots no pārstrādāta poliestera, kas iegūts no plastmasas pudelēm.

Kuru izmēru izvēlēties?

Apģērba piegriezums ir īpaši izstrādāts tā, lai tas būtu pietiekami brīvs un neierobežotu jūsu kustības un manevrētspēju.Pārstrādāta iepriekšējā modeļa konstrukcija:tas ir lielāks un nedaudz brīvāks, kā arī piedurknes nav tik cieši pieguļošas.Jūs varat droši izvēlēties savu ikdienā valkājamo izmēru.

Kas ir tiešās krāsošanas process?

Tekstilmateriālu krāsošanai nepieciešams liels ūdens daudzums, turklāt, šajā procesā tiek radīts liels notekūdeņu apjoms no krāsošanas tvertnēm.Lai samazinātu šo ietekmi uz vidi, mēs izmantojam tiešās krāsošanas tehniku, kur krāsas pigments tiek iestrādāts pavedienā jau tā izgatavošanas laikā.Šāds krāsošanas process ļauj mums uz pusi samazināt produkta ietekmi uz vidi, salīdzinājumā ar iepriekšējo modeli, turklāt ļaujot arī ietaupīt daudzus litrus ūdens.

Kā valkāt šo burāšanas puloveru?

Pateicoties tā dizainam, šis pulovers ideāli piestāvēs “Tribord” kokvilnas biksēm un to iespējams valkāt pāri tradicionālajam burāšanas kreklam.Radiet pabeigtu tēlu, papildinot apģērbu ar burāšanas apaviem.

sastāvs

sastāvs

Pamatmateriāls: 100.0% Poliesteris; Oderējums: 100.0% Poliesteris; Balsts: 100.0% Poliesteris

Padomi uzglabāšanai un apkopei

JEBKāDA VEIDA GLUDINāšANA JEBKāDA VEIDA GLUDINāšANA
MAKSIMALI SKALBIMO TEMPERATūRA - 30 °C. - LABAI VIDUTINIO SUNKUMO GYDYMAS. MAKSIMALI SKALBIMO TEMPERATūRA - 30 °C. - LABAI VIDUTINIO SUNKUMO GYDYMAS.
LYGINAMA ESANT MAKSIMALIAI 150 °C PADO PLOKščIų TEMPERATūRAI. LYGINAMA ESANT MAKSIMALIAI 150 °C PADO PLOKščIų TEMPERATūRAI.
DIDžIAUSIA SKALBIMO TEMPERATūRA - 70 °C. - ĮPRASTAS GYDYMAS. DIDžIAUSIA SKALBIMO TEMPERATūRA - 70 °C. - ĮPRASTAS GYDYMAS.
LYGINAMA ESANT MAKSIMALIAI 200 °C PADO PLOKščIų TEMPERATūRAI. LYGINAMA ESANT MAKSIMALIAI 200 °C PADO PLOKščIų TEMPERATūRAI.

Glabāšanas padomi

Uzglabājiet salocītu sausā vietā.

TESTI UN GARANTIJA

Garantija

2 Gadi