Filtri 0
Filtri 0
QUECHUA

0,00 €
Ar nodokļiem
Krāsa:
  • MELNA
Nav pieejams tiešsaistē
Šo silto, elpojošo flīsa vesti ir izstrādājusi mūsu kalnā kāpēju komanda neregulāriem pārgājieniem kalnos.

PRIEKŠROCĪBAS

Kompakta konstrukcija

Mikroflīsa vesti var ērti ievietot mugursomas apakšā.

Viegls

L izmērs tikai 255 g.

Kustības brīvība

Valkāšanai ļoti ērts, elastīgs audums.

Siltums

Iekšpusē un ārpusē uzkārsts siltumizolējošs materiāls (200 g/m2). Augsta apkakle

Kabatas

2 sānu kabatas un 1 krūšu kabata ar rāvējslēdzēju personīgo mantu glabāšanai.

Elpojamība

Elpojošs audums ķermeņa termoregulācijai. Pilns rāvējslēdzējs.

TEHNISKĀ INFORMĀCIJA

Flīsa materiāls: gaisa nodrošināta izolācija

Flīsa materiāls aiztur gaisu telpā, ko rada tā tekstūra, un šis gaiss darbojas kā dabisks izolators, saglabājot ķermeņa siltumu. Gaisu aiztur uzkārstais adījums. Šis materiāls tika testēts laboratorijā 7–10 °C temperatūrā bez papildu jakas, vērtējot komforta temperatūru.

2 gadu izturības garantija

Mēs testējam savas pārgājienu flīsa jakas, lai garantētu to izturību. Mēs garantējam:

- pretestību pret mugursomas un kustīgu roku radīto nodilumu, lai aizkavētu šim materiālam raksturīgo redzamo savelšanos;

- šuvju izturību;

- flīsa materiāla pretestību pēc 3 mazgāšanas reizēm (izmēra noturība);

- krāsu izturība pēc mazgāšanas, UV staru iedarbības vai saskares ar sviedriem.

EKODIZAINS UN MŪSU ATBILDĪBA

Mēs uzņēmumā Decathlon apzināmies, ka mūsu ražošanas un izplatīšanas aktivitātēm ir liela ietekme uz vidi, tādēļ mums ir pienākums atbilstoši rīkoties. Nekas nav perfekts, bet pārstrādātu poliestera izmantošana šī flīsa materiāla izgatavošanā ļauj mums izvairīties no jaunu naftas saturošu resursu izmantošanas. Atkritumi tiek pārveidoti par resursiem, kurus var izmantot atkārtoti. Mēs paralēli strādājam pie citiem pasākumiem, lai vēl vairāk samazinātu savu ietekmi uz vidi.

Padomi uzglabāšanai un apkopei

DIDžIAUSIA SKALBIMO TEMPERATūRA - 40 °C. - ĮPRASTAS GYDYMAS. DIDžIAUSIA SKALBIMO TEMPERATūRA - 40 °C. - ĮPRASTAS GYDYMAS.
MAKSIMALI SKALBIMO TEMPERATūRA - 30 °C. - LABAI VIDUTINIO SUNKUMO GYDYMAS. MAKSIMALI SKALBIMO TEMPERATūRA - 30 °C. - LABAI VIDUTINIO SUNKUMO GYDYMAS.
LYGINAMA ESANT MAKSIMALIAI 150 °C PADO PLOKščIų TEMPERATūRAI. LYGINAMA ESANT MAKSIMALIAI 150 °C PADO PLOKščIų TEMPERATūRAI.
DIDžIAUSIA SKALBIMO TEMPERATūRA - 70 °C. - ĮPRASTAS GYDYMAS. DIDžIAUSIA SKALBIMO TEMPERATūRA - 70 °C. - ĮPRASTAS GYDYMAS.
LYGINAMA ESANT MAKSIMALIAI 200 °C PADO PLOKščIų TEMPERATūRAI. LYGINAMA ESANT MAKSIMALIAI 200 °C PADO PLOKščIų TEMPERATūRAI.

Glabāšanas padomi

Uzglabāt salocītu tīrā un sausā vietā.

TESTI UN GARANTIJA

Testa produkts

Mēs veicam 2 veidu termisko testēšanu: - vai mūsu flīsa jaku materiāla testēšanu; - vai testēšanu uz termiskā manekena termālajā kamerā. Šeit testēšanas kamerās mēs radām apstākļus ar temperatūru, vēju (5 km/h) un mitrumu, kurus jūs varat piedzīvot kalnos, ejot ar ātrumu 5 km/h. Šie testi mums ļauj pārbaudīt izstrādes procesā veiktās izvēles. Tādējādi mēs varam pielāgot siltumizolāciju tur, kur tā ir visvairāk nepieciešama.

Garantija

2 Gadi

Apstiprinājis:

Mūsu izstrādes komandas birojs atrodas Monblāna pakājē Augšsavojā (Francijā). Mūsu dizaineri visu gadu rada un izstrādā produktus, kas labi izskatās, ir vienkārši un kuros ir izmantotas jaunākās tehnoloģijas. Pēc tam tiek veikti stingri praktiskie testi, jo mēs uzskatām, ka tikai rūpīga testēšana reālās dzīves apstākļos, kas līdzinās tiem, kādos jūs izstrādājumu lietosiet, ļauj mums nodrošināt iespējami labākos izstrādājumus.