Filtri 0
Filtri 0
DOMYOS Kods. 8560125 2898636

Sieviešu fitnesa apavi “100”, melni

19,00 €
Ar nodokļiem
Krāsa: MELNA
  • MELNA
Size guide My size is :
Nav pieejams tiešsaistē

Veikala pieejamība

Mūsu aizrautīgā fitnesa komanda ir izstrādājusi šos apavus tiem, kuri uzsāk treniņus sporta zālē.

PRIEKŠROCĪBAS

Amortizācija

Biezā zole fitnesa treniņu laikā sargā jūsu ķermeni no triecieniem.

Griezums

Stiprinājumi pēdas priekšējā daļā sargā jūs, kustoties no vienas puses uz otru

Elastīgums vairākos virzienos

Rievas pēdas priekšējā daļā palīdz mainīt virzienu

TEHNISKĀ INFORMĀCIJA

Kādēļ valkāt fitnesa apavus?

Pētījumi, kas veikti mūsu Sporta laboratorijā, ir parādījuši, ka fitness un citi sporta veidi ietver daudz un dažādas kustības. Tādas kustības kā lēcieni ar apgriezieniem, atkārtotie lēcieni, pietupieni, izklupieni utt. Mūsu apavi ir izstrādāti tā, lai palīdzētu jums veikt visas šīs kustības bez riska un netraumējoties. Salīdzinājumā ar cilvēkiem, kuri valkā skriešanas apavus, piemērotu apavu valkāšana par 20 % samazina savainošanās risku.

Paaugstinājums: augstuma starpība starp priekšējo un aizmugurējo pēdas daļu

Visiem mūsu fitnesa apaviem ir 4 mm paaugstinājums. Sajūtas, kas rodas šī 4 mm paaugstinājuma dēļ, ir līdzīgas dabiskajam pēdas stāvoklim (basas kājas = nav paaugstinājuma).

Vai fitnesa apavi ir paredzēti tikai iekštelpām?

Kardio fitnesa treniņi lielākoties tiek veikti sporta zālēs un/vai mājas apstākļos. Mūsu apavi ir izstrādāti izmantošanai iekštelpās. Gumija ir īpaši pielāgota iekštelpām, jo ir mīkstāka. Valkājot šos apavus brīvā dabā uz asfalta, gumija nodils daudz ātrāk. Zoļu saķere ir testēta uz grīdas segumiem, kas izmantoti sporta zālēs un jūsu mājās, un gumija ir radīta tā, lai nodrošinātu daudz labāku saķeri tieši tad, kad tiek lietota šajās vietās.

Ieguvums – uz grīdas nav nekādu zīmju.

Mūsu zole ir radīta tā, lai neatstātu nekādas zīmes uz grīdas seguma.

Elastīgums vairākos virzienos

“Elastīgums vairākos virzienos attiecas uz to, cik labi apavi saliecas un sagriežas, lai sniegtu atbalstu virziena maiņas brīdī.

Pētījumi ir pierādījuši, ka, veicot fitnesa darbības, ir nepieciešams par 1,7 reizēm vairāk elastības un staipīguma nekā skriešanas laikā. Potītes kustības arī mainās atkarībā no tā, ar ko nodarbojaties – fitnesu vai skriešanu. Tādēļ esam radījuši vairāku virzienu apavus tieši fitnesam.”

Pēdas priekšējās daļas atbalsts

“Kādēļ tas ir svarīgi?

Labs pēdas priekšējās daļas atbalsts – obligāts fitnesam – palīdz jums saglabāt stabilitāti, kad maināt virzienu.”

Pēdas priekšējās daļas amortizācija

“Amortizācijas funkcija ir apavu spēja mazināt triecienus un slāpēt vibrācijas.

Veicot fitnesa darbības, galvenais trieciena punkts, pēdai saskaroties ar grīdu, atrodas tieši pēdas priekšējā daļā, kamēr skriešanas laikā triecienus visvairāk izjūt papēdis. Mēs veidojam savus apavus ar izcilu amortizāciju pēdas priekšējā daļā, lai aizsargātu jūsu ķermeni no atkārtotiem triecieniem, vienlaikus stabilizējot atbalsta kāju, lai palīdzētu savienot kustības daudz vienmērīgāk.


sastāvs

sastāvs

Virsa: 100.0% Poliesteris; Ārējās zoles materiāls: 30.0% Sintētiskais kaučuks, 70.0% Etilēna vinilacetāts; Iekšzole: 100.0% Poliesteris

TESTI UN GARANTIJA

Garantija

2 Gadi

Videoklipi