Filtri 0
Filtri 0
ENERGIE MARINE Kods. 8512946 2442393

Akumulators “Marine”, 110 Ah

140,00 €
Ar nodokļiem
  • Akumulators “Marine”, 110 Ah
Krāsa: PURPURA
  • PURPURA
Nav pieejams tiešsaistē

Veikala pieejamība

paredzēts elektrisko piekaramo motoru darbināšanai

PRIEKŠROCĪBAS

Jauda

Lielas enerģijas rezerves intensīvai lietošanai makšķerēšanas laikā

Ūdensnecaurlaidīgs

Ūdensdrošības sistēma nodrošina ideālu hermetizāciju

Viegli pārvietot

Centrālais rokturis, kas paredzēts pārnēsāšanai, atvieglo transportēšanu.

TEHNISKĀ INFORMĀCIJA

Tehniskās īpašības

- Izmēri: garums 330 mm / platums 173 mm / augstums 240 mm

- Drošība: akumulators ir aprīkots ar iebūvētu liesmu tvērēju

- Svars: 23,5 kg. Lai nodrošinātu ērtu pārnēsāšanu, akumulators ir aprīkots ar rokturi.

- Ūdensdrošība: hermetizācijas sistēma nodrošina ideālu akumulatora ūdensdrošību un novērš noplūdi transportēšanas laikā.

Spriegums

12 volti. Sprieguma jēdziena izskaidrošana ir sarežģīta. Paturiet prātā, ka tas ir elektrisks lielums, kas tiek mērīts starp abām akumulatora spailēm un nodrošina elektriskās strāvas plūsmu.

Ar pilnu jaudu

Baterijai ir jābūt pietiekami jaudīgai, lai tā kalpotu pēc iespējas ilgāk. Tas it īpaši ir svarīgi gadījumā, ja akumulators tiek intensīvi izmantots, pārvietojoties ar laivu, makšķerējot no laivas, velcējot, izliekot auklas montāžas utt. Šis 110 Ah lēnizlādes akumulators ir ideāli piemērots šādiem nolūkiem, jo liela akumulatora jauda nodrošina ilgu tā kalpošanu.



Karpu makšķerēšanai vairāku dienu ilgumā ir nepieciešami vairāki akumulatori, ja tie tiek intensīvi lietoti. 3–4 akumulatori nedēļā

Padomi

- Savienojumi Lai atvieglotu akumulatora pievienošanu elektromotoram un atvienošanu no tā, veikalā ir pieejami akumulatora savienotāji.



- Kalpošanas ilgums: tas ir veidots, lai kalpotu divreiz ilgāk nekā tradicionālie akumulatori. Lai paildzinātu akumulatora kalpošanas ilgumu, nodrošiniet, lai tas netiktu pilnībā izlādēts un netiktu uzglabāts izlādētā stāvoklī.

Padomi par savienojumu izveidi

Lai izvairītos no elektrisku traucējumu izraisīšanas, nepievienojiet motoru pie akumulatora, pie kura ir pievienota eholote. Eholotei izmantojiet mazo akumulatoru “Yucel Y7-12”, kas paredzēts tieši šim nolūkam un pieejams mūsu veikala navigācijas sadaļā. Pēc uzlādes tā kapacitāte ir vērā ņemama, jo eholotes darbināšanai nav nepieciešams daudz elektroenerģijas.

Kā darbojas akumulators?

Akumulators ģenerē elektroenerģiju, izmantojot ķīmisku reakciju, kuru nodrošina sērskābes šķīdumā iegremdētas svina plāksnes.



Kad akumulators ir izlādējies, vienkārši pievienojiet to pie elektroapgādes tīkla kontaktligzdas, lai to uzlādētu.



Pēc katras lietošanas reizes uzlādējiet akumulatoru, izmantojot lādētāju “SCZ15” (uzturēšanas uzlādes režīmā). Laikā, kad akumulators netiek lietots, atcerieties to uzlādēt, izmantojot lādētāju SCZ15

Lēna izlāde

Tie tiek izmantoti ilgstošākam, vienmērīgākam un līdzsvarotākam lietojumam ar mazākām svārstībām. Atkarībā no palaides akumulatoriem šajos akumulatoros izmantotās svina plāksnes ir biezākas, un to skaits ir mazāks, kā rezultātā ir mazāks apmaiņas procesu elektrolītā īpatsvars. Akumulatora kapacitāte ilgtermiņā ir lielāka.

Akumulatora autonomijas aprēķināšana

Dzinēja autonomija ir atkarīga no akumulatora nodrošinātās enerģijas un dzinēja strāvas patēriņa. Aprēķina piemērā ir izmantots 55 mārc. motors, kas patērē 70 A, darbojoties ar maksimālu ātrumu, un kura darbību nodrošina 110 Ah akumulators.



Akumulatora darbības ilgums = akumulatora kapacitāte/patērētā elektroenerģija = 1,5 h (viena stunda un 30 minūtes



Šāda autonomija tiek nodrošināta, pārvietojoties ar maksimālu ātrumu. Pārvietojoties ar mazāku ātrumu, šis periods būs ilgāks.

Kas ir akumulatora kapacitāte?

Akumulatora kapacitāte ir tā uzkrātās enerģijas apjoms. Kapacitāte tiek izteikta ampērstundās (Ah). Teorētiski tā izsaka maksimālo strāvas intensitāti, kuru akumulators spēj nodrošināt vienas stundas laikā. Piemēram, 110 Ah akumulators vienas stundas laikā var nodrošināt maksimālo strāvu 110 ampēru apmērā.

Padomi uzglabāšanai un apkopei

Glabāšanas padomi

Ja iespējams, akumulators ir jāuzglabā sausā vietā un aptuveni 15/20 grādu temperatūrā. Neuzglabājiet akumulatoru vietā, kur temperatūra ir pārāk zema.<br /> Ja iespējams, veiciet uzlādi reizi 3 mēnešos.

TESTI UN GARANTIJA

Garantija

2 Gadi