Filtri 0
Filtri 0
KUIKMA

0,00 €
Ar nodokļiem
Krāsa:
  • PURPURA
Nav pieejams tiešsaistē
“PR990 Kuikma Power Soft” no “990 Kuikma” rakešu klāsta izmantoja Maksi Sančess un Lūsija Sainza 2022. gadā.

PRIEKŠROCĪBAS

Precizitāte

Ogleklis 12K un augstas cietības oglekļa pastiprinājumi.

Jauda

Dubulto cauruļu ogleklis piešķir labu bumbas paātrinājumu.

Izturība

Mīkstas EVA putas labāk izlabo sišanas kļūdas.

Apstrāde

Viegls ogleklis 12K mērenam raketes svaram (365–375 g).

TEHNISKĀ INFORMĀCIJA

Specifikācijas.

Svars:372 g. Forma: dimants.Balansējums:augsts (270 mm).Biezums:38 mm. Rāmja sastāvs: 3 slāņi stiklšķiedras + 1 slānis oglekļa 12K šķiedras.Pamata sastāvs:mīkstais EVA.

Ogleklis 12K:augstas kvalitātes pīts ogleklis, kas apvieno vieglu svaru un izturību.Mīksta EVA:Atbalsta optimālu veiktspēju mērenā ātrumā un augstu kļūdu labošanu sitieniem ārpus centra.

Tehnoloģijas.

Dubulto cauruļu ogleklis:dubulto cauruļu oglekļa rāmis.Padara raketi stingrāku un samazina griešanu maksimālai jaudai.Palielina jaudu un stabilitāti.Dažādu izmēru caurumi:Dažādu izmēru caurumi.Uzlabots balansa punkts.Nelīdzena virsma:nelīdzena virsma labākai griešanai.“TPU” galvas aizsargs:aizsargā raketes galvu no skrāpējumiem un bojājumiem.Nodrošina jaudu un balansu.

Lieliski piemērota.

Prasmju līmenis:augsts.Vecums:pieaugušais.Labākais sitiens:ar rokas aizmuguri.Tehniskās prasmes:vidēji.

Trieciena ātrums:vidējs. Spēlētāja veids: Pieredzējis spēlētājs, kas vēlas stipru sitienu un ērtu raketi.

Kāpēc tik ļoti lepojamies ar mūsu “PR990” klāstu.

Mūsu padel tenisa raketes “Kuikma PR990” apstiprinājis Horasio Alvaress Klementi.Horasio, bijušais Pasaules Nr. 1 un starptautisks treneris, izmantoja savu pieredzi un veica vairākas produktu pārbaudes.Tas deva mums iespēju izdarīt pēdējos pielāgojumus, lai piedāvātu pilnu klāstu ar augsta līmeņa tehniskām raketēm.

Kā mēs izstrādājam mūsu produktus.

“Kuikma” ir aizrautīgu padel tenisa spēlētāju komanda.Mūsu izpētes centrs ar specializāciju dizainā un inženierzinātnēs atrodas Spānijā.Tā loma ir identificēt lietotāju vajadzības un informēt par tām mūsu dizaina centru Francijā.

Pēc pārbaudēm, kas veiktas kopā ar Horasio Alvaresu Klementi, mēs testējām raketes izturību mūsu dizaina centra laboratorijā.Tas dod iespēju apstiprināt mūsu produktus, pamatojoties uz to kvalitāti.

Labākās kvalitātes rakete par šādu cenu — kā tas iespējams?

Šeit, “Kuikma”, mēs nevēlamies, lai spēlētāji maksātu papildus par lietām, kas nepiešķir vērtību viņu spēlei.Esam gan dizaineri, gan pārdevēji, samazinot starpnieku skaitu mūsu rakešu ražošanas un izplatīšanas posmā.

Tas mums arī ļauj samazināt komunikācijas izmaksas (kampaņas un finansēšanu).Spēlētāju produktu izmēģinājumi un reklāma “no mutes mutē” ir labākā veida komunikācija, ko mēs varētu vēlēties.

TESTI UN GARANTIJA

Testa produkts

Mūsu izpētes centrs ar specializāciju dizainā un inženierzinātnēs atrodas Spānijā.Tā loma ir identificēt lietotāju vajadzības un informēt par tām mūsu dizaina centru Francijā.Padel tenisa laukumos prototipus pārbauda lietotāji, kuriem produkti ir paredzēti.Pēc tam produkta izturība tiek testēta mūsu dizaina centrā.Tas dod iespēju apstiprināt mūsu produktus, pamatojoties uz to kvalitāti.

Garantija

2 Gadi

Apstiprinājis:

Mūsu “Kuikma” rakešu klāsts augsta līmeņa spēlētājiem izstrādāts un apstiprināts sadarbībā ar Horasio Alvaresu Klementi, bijušo Pasaules Nr. 1 un profesionālu treneri.