Filtri 0
Filtri 0
OUTSHOCK Kods. 8546429 2690405

Pieaugušo džudo aikido uniforma “100”, balta

40,00 €
Ar nodokļiem
Krāsa: BALTA
  • BALTA
Nav pieejams tiešsaistē

Veikala pieejamība

Mūsu aizrautīgā dizaina komanda izveidoja šo uniformu džudo apguvei. Sāciet trenēties un iegūstiet savas pirmās jostas!

PRIEKŠROCĪBAS

Ērta lietošana

Apgūstiet satvērienus viegli, izmantojot vienkāršo apkakli, kuru viegli satvert.

Kustības brīvība

Brīvais piegriezums plecos pārvietošanās brīvībai, stāvot un uz zemes.

Bremzēšanas pretestība

Jūsu uniforma iztur tvērienus un vilkšanu, pateicoties 350 g/m2 gramāžai.

TEHNISKĀ INFORMĀCIJA

Gramāža un sastāvs: ko tie nozīmē?

Auduma biezumu izsaka gramos uz kvadrātmetru. To sauc par gramāžu. Džudo sportam vislabāk izvēlēties izturīga auduma uniformu, kas ir izturīga ne tikai satvērienu laikā, bet arī mazgāšanas laikā!

Tāpēc mēs izvēlējāmies audumu no 65 % kokvilnas un 35 % poliestera: tas ir izturīgs pret vilkšanas tehnikām un mazgāšanu.

Ar gramāžu 350 g/m2, tas ir pietiekami stingrs uzsākšanai!

Apkakle, kas paredzēta jūsu sportam:

Džudo ir satvērienu cīņas sporta veids: Jūs satverat pretinieka uniformu, un noliekat viņu pie zemes. Lai atvieglotu mācīšanos, mēs izveidojām apkakli ar lielāku atloku. Tas padara satveršanu daudz vieglāku.

Elegantākam izskatam apkakle ir izliekta. Tas nozīmē, ka jūsu uniformas jaka pielāgojas jūsu ķermenim un dabiski piegulēs aizsietā stāvoklī.

Par džudo “100” uniformu

Lai atvieglotu džudo apguvi, mēs izveidojām uniformu, kas īpaši paredzēta jūsu praktizēšanai: piedurknes garums, brīvs piegriezums plecu daļā un pielāgota jostasvieta ļauj viegli kustēties.

Kā ir ar biksēm? Tās ir vairāk izturīgas ceļgalos grīdas cīņām. Elastīgā jostasvieta atvieglo to slīdēšanu!

Enrike, “Outshock” produktu menedžeris, runā par džudo priekšrocībām:

“Es nāku no karatē, un viena lieta mani vienmēr pārsteidza par džudo – šī ideja par vienlaicīgu spēku un vieglumu. Džudisti trenējas ar eleganci, ko tiešām ir lieliski skatīties. Man patīk arī ideja, ka treniņu zāle (dojo) ir vairāk nekā tikai vieta: Jūs daudz uzzināt par sevi ārpus šīm četrām sienām. Šīs ir vērtības, kuras es atradu “Outshock” un ar kurām mēs vēlamies dalīties savos džudogos.”

Kā izvēlēties savu uniformas izmēru?

Pareiza uniformas izmēra izvēle ir atkarīga no jūsu auguma!

Uniformas izmēri svārstās no 160 līdz 200 cm. Mēs iesakām izvēlēties uniformu, kas ir vismaz 5 cm lielāka par jūsu augumu. Piemēram, ja jūsu augums ir 1,74 m, izvēlieties 180 cm uniformu.

Kā parūpēties par savu uniformu?

Mēs iesakām vēdināt uniformu pēc katras lietošanas reizes. Regulāri mazgājiet, lai saglabātu balto krāsu. Mūsu padoms? Pāris pirmās reizes mazgājiet aukstā ūdenī. Un, kas attiecas uz žāvēšanu, tad mēs iesakām ļaut tai izžūt dabīgi, bez veļas žāvētāja :)

sastāvs

sastāvs

Pamatmateriāls: virspuse: 35.0% Kokvilna, 65.0% Poliesteris; Pamatmateriāls – apakšdaļa: 35.0% Kokvilna, 65.0% Poliesteris

Padomi uzglabāšanai un apkopei

JEBKāDA VEIDA GLUDINāšANA JEBKāDA VEIDA GLUDINāšANA
MAKSIMALI SKALBIMO TEMPERATūRA - 30 °C. - LABAI VIDUTINIO SUNKUMO GYDYMAS. MAKSIMALI SKALBIMO TEMPERATūRA - 30 °C. - LABAI VIDUTINIO SUNKUMO GYDYMAS.
LYGINAMA ESANT MAKSIMALIAI 150 °C PADO PLOKščIų TEMPERATūRAI. LYGINAMA ESANT MAKSIMALIAI 150 °C PADO PLOKščIų TEMPERATūRAI.
NAUDOKITE TIK DEGUONIMI PRISOTINTUS CHLORO NETURINčIUS BALIKLIUS. NAUDOKITE TIK DEGUONIMI PRISOTINTUS CHLORO NETURINčIUS BALIKLIUS.
LYGINAMA ESANT MAKSIMALIAI 200 °C PADO PLOKščIų TEMPERATūRAI. LYGINAMA ESANT MAKSIMALIAI 200 °C PADO PLOKščIų TEMPERATūRAI.

TESTI UN GARANTIJA

Garantija

2 Gadi

Videoklipi