Filtri 0
Filtri 0
OUTSHOCK Kods. 8546430 2690408

Pieaugušo aikido/džudo uniforma “500”, balta

50,00 €
Ar nodokļiem
Krāsa: BALTA
  • BALTA
Nav pieejams tiešsaistē

Veikala pieejamība

Mūsu dedzīgā komanda izstrādāja šo džudo uniformu džudo praktizētājiem. Trenējieties un nokārtojiet savu zaļo un zilo jostu!

PRIEKŠROCĪBAS

Ērta lietošana

Pilnveidojiet džudo tvērienus, pateicoties viegli satveramai EVA apkaklei.

Kustības brīvība

Brīva pie pleciem brīvām kustībām gan stāvot, gan atrodoties uz zemes.

Bremzēšanas pretestība

Uniforma ar labu stiepes izturību, pateicoties 550 g / m² audumam.

TEHNISKĀ INFORMĀCIJA

Gramāža un sastāvs: ko tie nozīmē?

Auduma biezums un svars izteikts gramos uz kvadrātmetru. Apzīmējums ir pazīstams kā gramāža. Džudo nav nekā labāka par uniformu ar izturīgu audumu, kas paliek savā vietā gan pēc satvērieniem, gan pēc mazgāšanas!

Tāpēc mēs izvēlējāmies audumu kombināciju no 65 % kokvilnas un 35 % poliestera: tas ir izturīgāks pret stiepšanu un mazgāšanu.

Un ar 550 g/m² gramāžu, kas ir ideāls svars vidēja līmeņa džudistiem!

Apkakle, kas paredzēta Jūsu sportam:

Džudo ir cīņas sports, kurā izmanto satveršanas tehnikas: Jums ir jāsatver sava oponenta uniforma, lai nomestu viņus uz grīdas. Tātad, lai atvieglotu Jūsu treniņu, mēs esam izstrādājuši kakla daļu ar platāku aizmuguri un EVA putu maliņu. Tas ļauj vieglāk satvert apkakles malu.

Apkakles priekšpuse ir izliekta, lai Jūs vienmēr paliktu reprezentabls un ērti sakārtotu savu uniformu pēc satvērieniem. Rezultāts: Jūsu jaka seko un dabiski pielāgojas Jūsu ķermeņa līnijām slēgtā pozīcijā.

Džudo uniformas “500” dizains

Mēs esam izstrādājuši džudo uniformu, kas pielāgota Jūsu sportam, lai Jūs varētu nepārtraukti attīstīties: piedurkņu garums, vaļīgums plecu daļā un iešūta jostasvieta, ļauj Jums brīvi pārvietoties. Un ar rīsu graudiņu un dimantu rakstiem tā iederas džudo estētikas kodos.

Kā tad ir ar biksēm? Tās ir izturīgākas ceļgalos, lai cīnītos uz grīdas, un tām ir tradicionāls auklas stiprinājums jostasvietā.

Talantīgā cīņas mākslas dizaina komanda...

Enrike, Lorents, Marija un Luiss: 3 no visiem 4 ir melnās jostas un vēlme izveidot uniformu, pielāgojot to Jūsu līmenim un stilam!Lai to sasniegtu, uniforma izgāja caur daudziem dizaina paraugiem, prototipiem un testiem “Sainghin” džudo klubā netālu no Lille, Francijā.

Lorents, produktu menedžeris, saka: “Mēs vēlējāmies ērtu džudo uniformu, kurā labi justies un izskatīties. Džudo uniforma “500” ir Marijas, mūsu apģērbu dizaineres, un Enrikes, produktu menedžera, rūpīgais darbs.”

Enrike, “Outshock” produktu menedžeris, runā par džudo priekšrocībām:

“Es nāku no karatē, un viena lieta mani vienmēr pārsteidza par džudo – šī ideja par vienlaicīgu spēku un vieglumu. Džudisti trenējas ar eleganci, ko tiešām ir lieliski redzēt. Man patīk arī ideja, ka treniņu halle (dojo) ir vairāk nekā tikai vieta: Jūs daudz uzzināt par sevi ārpus šīm četrām sienām. Šīs ir vērtības, kuras es atradu “Outshock” un ar kurām mēs vēlamies dalīties savos džudogos.”

Kā izvēlēties savu uniformas izmēru?

Pareiza izmēra uniformas izvēle ir atkarīga no Jūsu auguma!

Uniformas izmēri svārstās no 160 līdz 200 cm. Mēs iesakām izvēlēties uniformu, kas ir vismaz 5 cm lielāka par Jūsu augumu. Piemēram, ja Jūsu augums ir 1,74 m, izvēlieties 180 cm uniformu.

Kā parūpēties par savu uniformu?

Mēs iesakām vēdināt uniformu pēc katras lietošanas reizes. Regulāri mazgājiet, lai saglabātu balto krāsu. Mūsu padoms? Pāris pirmās reizes mazgājiet aukstā ūdenī. Un kas attiecas uz žāvēšanu, tad mēs iesakām to žāvēt dabīgi, bez veļas žāvētāja.

sastāvs

sastāvs

Pamatmateriāls: 65.0% Kokvilna, 35.0% Poliesteris; Pamatmateriāls – apakšdaļa: 35.0% Kokvilna, 65.0% Poliesteris

Padomi uzglabāšanai un apkopei

JEBKāDA VEIDA GLUDINāšANA JEBKāDA VEIDA GLUDINāšANA
MAKSIMALI SKALBIMO TEMPERATūRA - 30 °C. - LABAI VIDUTINIO SUNKUMO GYDYMAS. MAKSIMALI SKALBIMO TEMPERATūRA - 30 °C. - LABAI VIDUTINIO SUNKUMO GYDYMAS.
LYGINAMA ESANT MAKSIMALIAI 150 °C PADO PLOKščIų TEMPERATūRAI. LYGINAMA ESANT MAKSIMALIAI 150 °C PADO PLOKščIų TEMPERATūRAI.
NAUDOKITE TIK DEGUONIMI PRISOTINTUS CHLORO NETURINčIUS BALIKLIUS. NAUDOKITE TIK DEGUONIMI PRISOTINTUS CHLORO NETURINčIUS BALIKLIUS.
LYGINAMA ESANT MAKSIMALIAI 200 °C PADO PLOKščIų TEMPERATūRAI. LYGINAMA ESANT MAKSIMALIAI 200 °C PADO PLOKščIų TEMPERATūRAI.

TESTI UN GARANTIJA

Garantija

2 Gadi