Filtri 0
Filtri 0
OUTSHOCK Kods. 8388767 2232506

Bērnu džudo aikido uniforma “500”, balta

30,00 €
Ar nodokļiem
Krāsa: BALTA
  • BALTA
Size guide My size is :
Nav pieejams tiešsaistē

Veikala pieejamība

Bērnu džudo uniforma “500”

PRIEKŠROCĪBAS

Ērta lietošana

Tradicionāls piegriezums, kas piemērots džudo, džiudžitsu, aikido.

Viegls

Biezs 350 g/m² garengraudu rīsu audums.

Kustības brīvība

Vaļīgs piegriezums, kas nodrošina pilnīgu kustību brīvību.

Bremzēšanas pretestība

Pastiprināta plecos, kaklā un ceļos.

TEHNISKĀ INFORMĀCIJA

Dizains

Džudo uniforma “500” ir veidota no apvienota kokvilnas/poliestera auduma, kas ir izturīgs pret atkārtotu mazgāšanu un nesarausies tāpat kā 100 % kokvilnas modeļi.

Džudo uniformas ir pastiprinātas kaklā (saķerei) un ceļos (cīņai uz grīdas).

Izvēlieties savu džudo uniformu.

Džudo ir sporta divcīņa, kurā izmanto greplinga paņēmienus.Jaunam džudistam ir jāsatver pretinieka uniforma, mēģinot nomest viņu uz zemes un pēc iespējas padarīt viņu nekustīgu.Tāpēc uniformai ir jābūt īpaši izturīgai pret plīšanu, ar pastiprinātām daļām spriedzes vai berzes vietās.

Uniforma atbilstoši līmenim?

- Bērnam, kas tikko uzsāka džudo vai nodarbojas ar to jau 12 gadus, jāizvēlas 100 % kokvilnas uniforma no rievota auduma (220 g/m²), kas ir elastīgs un izturīgs.- Džudistam, kas nodarbojas ar džudo 2 gadus (dzeltena/oranža josta) vai sāk piedalīties sacensībās, jāizvēlas garengraudu rīsu faktūras uniforma, kas ir īpaši izturīga pret nolietojumu un izstrādāta, lai izturētu saķeri.Sava poliestera/kokvilnas (350 g/m2) sastāva dēļ pēc saraušanās uniformu var labi uzvilkt un tā ātri žūst.

Kādu izmēru izvēlēties?

Uniformas izmērs, kuru jūs izvēlaties, būs atkarīgs no jūsu bērna auguma (no 100 cm līdz 150 cm).

Mēs rekomendējam izvēlēties gi tērpu, kas ir par 5 cm līdz 10 cm lielāks par jūsu bērnu. Piemēram, ja jūsu bērna augums ir 133 cm, tad izvēlieties uniformu ar izmēru 140 cm.

Kopšanas padoms

Pēc katras lietošanas uniforma ir jāizvēdina.Regulāri mazgājot, uniforma saglabāsies balta.Pirmajās mazgāšanās reizēs izmantojiet aukstu ūdeni.Pēc tam mazgājiet to ūdenī, kas nav siltāks par 30 °C.

Ieguvumi no džudo.

Džudo ir ļoti fizisks sporta veids: pat pēc vienas nodarbības, bērni tiešām būs noguruši. Vispusīgs sporta veids: tā kā mērķis ir kontrolēt pretinieka ķermeni, bērni izmantos un attīstīs visus savus muskuļus.

Šis sporta veids ir arī psiholoģiskās apmācības veids. Tas atslābina ķermeni un prātu. Pat pats vārds “džudo” nozīmē “maiguma ceļš”.

sastāvs

sastāvs

Pamatmateriāls: 35.0% Kokvilna, 65.0% Poliesteris

Padomi uzglabāšanai un apkopei

JEBKāDA VEIDA GLUDINāšANA JEBKāDA VEIDA GLUDINāšANA
MAKSIMALI SKALBIMO TEMPERATūRA - 30 °C. - LABAI VIDUTINIO SUNKUMO GYDYMAS. MAKSIMALI SKALBIMO TEMPERATūRA - 30 °C. - LABAI VIDUTINIO SUNKUMO GYDYMAS.
LYGINAMA ESANT MAKSIMALIAI 150 °C PADO PLOKščIų TEMPERATūRAI. LYGINAMA ESANT MAKSIMALIAI 150 °C PADO PLOKščIų TEMPERATūRAI.
DIDžIAUSIA SKALBIMO TEMPERATūRA - 70 °C. - ĮPRASTAS GYDYMAS. DIDžIAUSIA SKALBIMO TEMPERATūRA - 70 °C. - ĮPRASTAS GYDYMAS.
LYGINAMA ESANT MAKSIMALIAI 200 °C PADO PLOKščIų TEMPERATūRAI. LYGINAMA ESANT MAKSIMALIAI 200 °C PADO PLOKščIų TEMPERATūRAI.

TESTI UN GARANTIJA

Garantija

2 Gadi