Filtri 0
Filtri 0
OUTSHOCK

0,00 €
Ar nodokļiem
Krāsa:
  • BALTA
  • ZILA
Nav pieejams tiešsaistē
Mūsu Brazīlijas džiudžitsu dizaineri izveidoja šo bērnu uniformu treniņiem un sacensībām.

PRIEKŠROCĪBAS

Viegli uzvilkt

Biksēm ir elastīgs viduklis.Lieliska, lai varētu ātri un viegli apģērbties.

Kustības brīvība

Brazīlijas džiudžitsu cīņas veidam pielāgota uniforma.

Izturība

Speciāli austs Brazīlijas džiudžitsu audums (350 g/m2) un vairākas pastiprinātas vietas.

TEHNISKĀ INFORMĀCIJA

Dizains

Šī uniforma tika izstrādāta speciāli Brazīlijas džiudžitsu (BJJ).Jaka izgatavota no auduma, kas īpaši paredzēts Brazīlijas džiudžitsu (350 g/m2).Tās piegriezums un dubulti šūtie pastiprinājumi ceļgalos, plecos un padusēs padara šo uniformu īpaši piemērotu BJJ nodarbībām.Galvenās uniformas detaļas ir trīskārši sašūtas kopā.Apkakle ir izgatavota no EVA putām.Biksēm ir elastīga jostasvieta, tādēļ tās var ātri un vienkārši uzvilkt.

Kāpēc izmantot kokvilnas (60 %) un poliestera (40 %) sajaukumu?

Sastāvs ir kokvilnas (60 %) un poliestera (40 %) sajaukums, lai radītu ērtu, vieglu un izturīgu uniformu.Kokvilnas un poliestera sajaukums palīdz arī ierobežot saraušanos pēc atkārtotām mazgāšanas reizēm, kā arī tas izžūst ātrāk nekā modeļi, kas sastāv no 100 % kokvilnas.Turklāt tas samazina kokvilnas patēriņu, tas ir materiāls, kura ražošanā nepieciešams liels ūdens daudzums.Tādēļ kokvilnas un poliestera sajaukuma izvēle ir gan tehnisko īpašību, gan vides dēļ.

Pareiza izmēra izvēle

Šis ceļvedis jums palīdzēs izvēlēties pareizo izmēru:- M1:līdz 1,25 m un 30 kg.

- M2:līdz 1,35 m un 35 kg.

- M3:līdz 1,45 m un 40 kg.

- M4:līdz 1,50 līdz 45 kg.

Kopšanas padomi

Pēc katras lietošanas uniforma jāatstāj vēdināties un tā regulāri jāmazgā.Pēc katras lietošanas uniforma jāatstāj sausā, vēdināmā vietā, lai izžūtu.

Pirmās dažas reizes mazgājiet aukstā ūdenī.Pēc tam mazgājiet to ūdenī, kas nav siltāks par 30 °C.

Ja uniforma ir pārāk liela, jūs varat to izmazgāt 40 °C, lai tā nedaudz sarautos.

Kas ir Brazīlijas džiudžitsu (BJJ)?

Brazīlijas džiudžitsu (BJJ) ir cīņas veids, kas attīstīts Brazīlijā, tas ieguvis popularitāti pēc Grasī ģimenes uzvarām pirmajās jaukto cīņas veidu sacensībās, kas organizētas ASV.



BJJ koncentrējas uz pamata cīņas tehnikām un palīdz palielināt spēku, elastību un izturību.Tas var arī paaugstināt pašpārliecību.

BJJ ir kļuvis par būtisku jaukto cīņas veidu daļu, kas paredzēta pamata tehniku mācīšanai.

Padomi uzglabāšanai un apkopei

JEBKāDA VEIDA GLUDINāšANA JEBKāDA VEIDA GLUDINāšANA
MAKSIMALI SKALBIMO TEMPERATūRA - 30 °C. - LABAI VIDUTINIO SUNKUMO GYDYMAS. MAKSIMALI SKALBIMO TEMPERATūRA - 30 °C. - LABAI VIDUTINIO SUNKUMO GYDYMAS.
LYGINAMA ESANT MAKSIMALIAI 150 °C PADO PLOKščIų TEMPERATūRAI. LYGINAMA ESANT MAKSIMALIAI 150 °C PADO PLOKščIų TEMPERATūRAI.
DIDžIAUSIA SKALBIMO TEMPERATūRA - 70 °C. - ĮPRASTAS GYDYMAS. DIDžIAUSIA SKALBIMO TEMPERATūRA - 70 °C. - ĮPRASTAS GYDYMAS.
LYGINAMA ESANT MAKSIMALIAI 200 °C PADO PLOKščIų TEMPERATūRAI. LYGINAMA ESANT MAKSIMALIAI 200 °C PADO PLOKščIų TEMPERATūRAI.

Glabāšanas padomi

Žāvēt sausā un labi vēdināmā vietā.

TESTI UN GARANTIJA

Testa produkts

Bērni no vairākām komandām un sociālajiem projektiem pārbaudīja lietojumā Brazīlijā un Francijā.Produkts tika pārbaudīts arī laboratorijā, lai pārliecinātos par mehāniskajām īpašībām.

Garantija

1 Gadi

Apstiprinājis:

Bērni, kuri nodarbojas ar Brazīlijas džiudžitsu.