Filtri 0
Filtri 0
QUECHUA

0,00 €
Ar nodokļiem
Krāsa:
  • ZILA
  • PELĒKA
  • BRŪNA
  • ZILA
Nav pieejams tiešsaistē
Šis siltais un gaisu caurlaidīgais pārgājienu džemperis NH150 ar V veida apkakli ir izstrādāts, lai nodrošinātu siltumu un komfortu pastaigām vēsā laikā.

PRIEKŠROCĪBAS

Ērta uzturēšana

Materiāls neburzās | Var mazgāt veļas mazgājamā mašīnā | Ātri žūstošs

Viegls

L izmēra džempera svars ir 350 g | Flīsa blīvums: 240 g/m2.

Kustības brīvība

Trikotāža viegli stiepjas, atdarinot kustības.

Pretestība pret berzi

Apstrāde, lai mazinātu mugursomas nēsāšanas radīto auduma savelšanos.

Siltums

Savilkts viduklis/piedurknes: aizsargā pret aukstumu | Aizsardzība 10 °C–13 °C

Elpojamība

Poliestera trikotāža: izvada ķermeņa radīto mitrumu (RET=6,71).

Lietotāja komforts

Mīksta flīsa tipa uzkārsta iekšpuse.

TEHNISKĀ INFORMĀCIJA

Flīsa materiāls: Komforts un izolācija, pateicoties gaisam

Flīsa materiāls ir izgatavots tā, ka tas aiztur gaisu tekstūras radītajā telpā. Šis gaiss saglabā ķermeņa siltumu, pateicoties tā dabiskajai izolācijai. Tekstilmateriāla kārsums ir tas, kas ļauj aizturēt gaisu. Šis flīsa materiāls ir ideāli piemērots siltuma saglabāšanai pārgājiena laikā.

Stingrība un izturība

Šis džemperis ir apstrādāts pret materiāla savelšanos, lai laika gaitā garantētu apģērba izolāciju. Tas arī samazina priekšlaicīgu nodilumu, kas rodas, nēsājot mugursomu pastaigu vai pārgājienu laikā.Izturīgāks apģērbs, kas ir pievilcīgs visu savu kalpošanas laiku.

Padomi uzglabāšanai un apkopei

JEBKāDA VEIDA GLUDINāšANA JEBKāDA VEIDA GLUDINāšANA
MAKSIMALI SKALBIMO TEMPERATūRA - 30 °C. - LABAI VIDUTINIO SUNKUMO GYDYMAS. MAKSIMALI SKALBIMO TEMPERATūRA - 30 °C. - LABAI VIDUTINIO SUNKUMO GYDYMAS.
LYGINAMA ESANT MAKSIMALIAI 150 °C PADO PLOKščIų TEMPERATūRAI. LYGINAMA ESANT MAKSIMALIAI 150 °C PADO PLOKščIų TEMPERATūRAI.
LYGINAMA ESANT MAKSIMALIAI 110 °C PADO PLOKščIų TEMPERATūRAI. - APDOROJIMAS GARAIS GALI SUKELTI NEGRįžTAMą žALą. LYGINAMA ESANT MAKSIMALIAI 110 °C PADO PLOKščIų TEMPERATūRAI. - APDOROJIMAS GARAIS GALI SUKELTI NEGRįžTAMą žALą.
LYGINAMA ESANT MAKSIMALIAI 200 °C PADO PLOKščIų TEMPERATūRAI. LYGINAMA ESANT MAKSIMALIAI 200 °C PADO PLOKščIų TEMPERATūRAI.

Glabāšanas padomi

Mēs iesakām glabāt šo džemperi salocītu tīrā, sausā vietā.

TESTI UN GARANTIJA

Testa produkts

Šim vīriešu džemperim ir veikti divu veidu termiskie testi. Pirmo veic materiālam, bet otrais ietver tādas temperatūras, vēja (5 km/h) un mitruma apstākļu imitēšanu, ar kādiem var nākties saskarties pārgājienu laikā. Ar šiem testiem tiek pārbaudītas mūsu izdarītās izvēles konstrukcijā un siltumizolācija tiek izvietota tur, kur tā ir visvairāk nepieciešama. Šī pulovera optimālais komforts ir testēts 10 °C līdz 13 °C āra temperatūrā.

Garantija

2 Gadi

Apstiprinājis:

Uzņēmumā Quechua produktu izstrādes pamatā ir to lietotāju prasības. Visus mūsu produktus, piemēram, šo vīriešu džemperi, testējam dabā un apstākļos, ar kādiem nāksies saskarties pārgājienos vēsā laikā. Mēs lūdzam vēstniekus, klientus un partnerus testēt mūsu produktus, sākot no prototipa līdz produktam, ko redzam veikalos un tiešsaistē.