Filtri 0
Filtri 0
QUECHUA

0,00 €
Ar nodokļiem
Krāsa:
  • ZAĻA
  • BALTA / MELNA
Nav pieejams tiešsaistē
Šo silto, gaisu caurlaidīgo un izdevīgo flīsa džemperi ir izstrādājusi mūsu kalnā kāpēju komanda Monblāna pakājē retiem pārgājieniem kalnos.

PRIEKŠROCĪBAS

Kompakta konstrukcija

Smalka mikroflīsa džemperis ir piemērots iepakošanai mugursomas apakšā.

Ērta uzturēšana

Var mazgāt veļas mazgājamā mašīnā ne vairāk kā 40 °C temperatūrā.

Viegls

M izmēra džemperis sver 190 g.

Siltums

Flīss no iekšpuses un ārpuses izolē no aukstuma, 200 g/m². Augsta apkakle

Elpojamība

Poliestera trikotāža ļauj izplūst ķermeņa tvaikiem. Apkakle ar pusrāvējslēdzēju.

TEHNISKĀ INFORMĀCIJA

Piegriezums

Šim flīsa džemperim ir piegulošs piegriezums, kas nav pārāk cieši piekļāvies ķermenim. Lai labāk aizsargātos pret aukstumu, tiešai saskarei ar ādu mēs iesakām valkāt speciālo apakšveļu. Tas ir arī paredzēts valkāšanai tieši zem mūsu vēja necaurlaidīgajām/ūdensnecaurlaidīgajām jakām, kā, piemēram, sieviešu jakas MH100.



Izvēlieties savu ierasto izmēru.

Kā šis materiāls izolē aukstumu?

Flīsa materiāls aiztur gaisu telpā, ko rada tā tekstūra (ja to veido plūksnots audums, to sauc par uzkārstu flīsu); Šis gaiss darbojas kā dabīga izolācija, saglabājot ķermeņa izstaroto siltumu.

Kā mēra siltumu?

Lai izmērītu mūsu flīsa džemperu siltuma līmeni, mēs veicam 2 veidu testus:

- materiāla testu;

- testu ar termomanekenu termokamerā. Mēs atdarinām tādus temperatūras, vēja (5 km/h) un mitruma līmeņa apstākļus, ar kādiem jūs saskartos kalnos, ejot ar ātrumu 5 km/h.

Šie testi ļauj pārbaudīt mūsu dizaina modeļus, bet pēc tam visus produktus reālos apstākļos pārbauda mūsu testētāju grupas.

Šā flīsa džempera komforta temperatūra ir 7–10 °C (bez virsjakas pa virsu).

Kā tiek pārbaudīta izturība?

Mēs testējam savus pārgājienu flīsa džemperus, lai garantētu to izturību. Mēs garantējam:

- pretestību pret nodilumu, ko rada mugursoma un roku kustības, lai novērstu pūkošanos;

- šuvju izturību;

- flīsa materiāla izturību pēc mazgāšanas;

- krāsu izturība pēc mazgāšanas, UV staru iedarbības vai saskares ar sviedriem.

Produktu dizains: mūsu pieredze

Quechua globālais dizaina centrs atrodas Pasī Monblāna pakājē Augšsavojā.

Šajā vietā satiekas mūsu speciālisti (dizaina un produktu izstrādes speciālisti, inženieri u.c.) un sporta veidu brīvā dabā entuziasti. Lieliska komanda, kas izstrādes kvalitatīvus produktus pārgājieniem kalnos un dalās ar jums savā pieredzē.

Kur tiek ražoti mūsu flīsa apģērbi?

Šis produkts ir izstrādāts mūsu starptautiskajā dizaina centrā Monblāna pakājē Francijā, un pēc tam to ražo un šuj mūsu piegādātāji Vjetnamā, Ēģiptē un Bangladešā.Mēs cieši sadarbojamies ar tiem partneriem, kuriem ir reāla pieredze mūsu flīsa izstrādājumu ražošanā.

Pateicoties šīm uzticības attiecībām ar mūsu industriālajiem partneriem, mēs varam radīt augstas kvalitātes tehniskus produktus.

Padomi uzglabāšanai un apkopei

DIDžIAUSIA SKALBIMO TEMPERATūRA - 40 °C. - ĮPRASTAS GYDYMAS. DIDžIAUSIA SKALBIMO TEMPERATūRA - 40 °C. - ĮPRASTAS GYDYMAS.
MAKSIMALI SKALBIMO TEMPERATūRA - 30 °C. - LABAI VIDUTINIO SUNKUMO GYDYMAS. MAKSIMALI SKALBIMO TEMPERATūRA - 30 °C. - LABAI VIDUTINIO SUNKUMO GYDYMAS.
NEDžIOVINKITE DžIOVINIMO KAMEROJE. NEDžIOVINKITE DžIOVINIMO KAMEROJE.
DIDžIAUSIA SKALBIMO TEMPERATūRA - 70 °C. - ĮPRASTAS GYDYMAS. DIDžIAUSIA SKALBIMO TEMPERATūRA - 70 °C. - ĮPRASTAS GYDYMAS.
LYGINAMA ESANT MAKSIMALIAI 200 °C PADO PLOKščIų TEMPERATūRAI. LYGINAMA ESANT MAKSIMALIAI 200 °C PADO PLOKščIų TEMPERATūRAI.

Glabāšanas padomi

Uzglabāt salocītu tīrā un sausā vietā.

TESTI UN GARANTIJA

Testa produkts

Mūsu Decathlon Sportslab laboratorija, kas atrodas Lillē, arī sniedz savu ieguldījumu Quechua produktu izstrādē. Tā apvieno 4 tēmas, un katra no tām pārstāv savu jomu un tehnoloģiskos instrumentus: Auguma forma (konkrēti 3D analīze); Kustību izpēte; Siltuma komforts (četras klimata kameras); Funkcionalitātes un jutīguma izpēte.

Garantija

2 Gadi

Apstiprinājis:

Lai izpildītu jūsu vēlmes, Quechua produkti tiek testēti kalnos tādos apstākļos, ar kādiem jūs saskarsieties, dodoties pārgājienā. Luiss (mūsu praktisko testu speciālists) un mūsu testētāju grupas (kuras veido partneri, pārstāvji un pircēji) testē produktus visā to izstrādes gaitā, līdz tie nonāk tirgū.