Filtri 0
Filtri 0
QUECHUA

0,00 €
Ar nodokļiem
Krāsa:
  • PELĒKA / MELNA
  • MELNA
  • ZILA
Nav pieejams tiešsaistē
Mūsu speciālisti izstrādāja šo flīsa jaku retiem pārgājieniem ļoti aukstā laikā. Jakas kapuce un siltās kabatas neļaus jums nosalt.

PRIEKŠROCĪBAS

Siltums

Ļoti silta flīsa jaka ar kapuci un uzkārstu materiālu, kura blīvums ir 380 g/m²

Elastīgums

Flīsa jakas griezums un elastīgums nodrošina labu kustību brīvību.

Kabatas

2 aiztaisāmas kabatas visu personīgo piederumu glabāšanai

Elpojamība

Ātri žūstošs poliestera tīkla materiāls. (RET = 14,47)

TEHNISKĀ INFORMĀCIJA

Vai šī flīsa jaka tiešām būs pietiekami silta ziemas pārgājieniem?

Flīsa jakas iekšpusē ir uzkārsts materiāls, kas ir pārbaudīts risinājums siltuma uzturēšanai. Princips ir vienkāršs: materiāls ir strukturēts tā, lai palielinātu apjomu un aizturētu gaisu, tādējādi veidojot dabīgu izolāciju. Tas ir tieši tāds pats princips kā dzīvnieku kažokam vai putnu spalvām.Neliels papildu ieguvums ir jakas piedurkņu aproces pie plaukstas locītavas, kas aiztur aukstumu.

Kas ir flīsa materiāls un kāpēc tas ir tik silts?

Flīsa audumam ar sintētiskajām šķiedrām ir vilnas īpašības: siltums, siltumizolācija un arī vieglums. Apģērbs ir mīksts, ērts, ātri žūst un ļauj ādai “elpot”.

Vai mīksts un patīkams materiāls nav izturīgs?

Lai nodrošinātu mūsu produktu izturību, mēs veicam to materiālu testus. Piemēram, mēs pārbaudām, vai flīsa materiāls nesaveļas, vai nemainās krāsa un vai atkārtota mazgāšana neietekmē auduma īpašības. Auduma izturība pret berzi tiek noteikta, izmantojot testu, kas zināms kā Martindeila tests. Šajā iekārtā auduma paraugu berzē pret bāzes virsmu, piestiprinot tā galā svaru.

Ērta, praktiska flīsa jaka ziemas pārgājieniem

Šī flīsa jaka ir izgatavota no brīva griezuma viegla materiāla, kas nodrošina pārgājienam sniegā svarīgo kustību brīvību. Kabatās ar rāvējslēdzēju var glabāt visu, kas nepieciešams pa rokai (salvetes, lūpu balzamu, cimdus, atslēgas u.c.). Ar silto kapuci šī flīsa jaka ir ideāli piemērots īpaši silts apģērbs pārgājienam ļoti aukstos laikapstākļos.

Ziemas pārgājieniem piemērots apģērbs

Lai ziemā pareizi apģērbtos, neatkarīgi no jūsu aktivitātēm iesakām izmantot 3 kārtu ģērbšanās metodi:

1. kārta: pamatslānis, kurā izmantotas jaunākās tehnoloģijas, aizvada mitrumu prom no ķermeņa, lai āda paliktu sausa.

2. kārta: otrā kārta (flīsa jaka, džemperis) sniedz siltumu un izvada mitrumu uz āru.

3. kārta: šī kārta aizsargā pret āra apstākļiem: lietu, sniegu, vēju.

Visam apģērbam ir jābūt gaisu caurlaidīgam, lai tiktu izvadīts mitrums.

Padomi uzglabāšanai un apkopei

DIDžIAUSIA SKALBIMO TEMPERATūRA - 40 °C. - ĮPRASTAS GYDYMAS. DIDžIAUSIA SKALBIMO TEMPERATūRA - 40 °C. - ĮPRASTAS GYDYMAS.
MAKSIMALI SKALBIMO TEMPERATūRA - 30 °C. - LABAI VIDUTINIO SUNKUMO GYDYMAS. MAKSIMALI SKALBIMO TEMPERATūRA - 30 °C. - LABAI VIDUTINIO SUNKUMO GYDYMAS.
NEDžIOVINKITE DžIOVINIMO KAMEROJE. NEDžIOVINKITE DžIOVINIMO KAMEROJE.
DIDžIAUSIA SKALBIMO TEMPERATūRA - 70 °C. - ĮPRASTAS GYDYMAS. DIDžIAUSIA SKALBIMO TEMPERATūRA - 70 °C. - ĮPRASTAS GYDYMAS.
LYGINAMA ESANT MAKSIMALIAI 200 °C PADO PLOKščIų TEMPERATūRAI. LYGINAMA ESANT MAKSIMALIAI 200 °C PADO PLOKščIų TEMPERATūRAI.

Glabāšanas padomi

Glabāt sausā un tumšā vietā.<br /> Nav ieteicams izmantot ķīmiskas vielas, piemēram, balinātāju, kas var bojāt apģērba siltumizolāciju.

TESTI UN GARANTIJA

Testa produkts

Mēs veicam 2 veidu termisko testēšanu: - mūsu flīsa materiālu testu; - testu ar termomanekenu termokamerā. Mēs atdarinām tādus temperatūras, vēja (5 km/h) un mitruma līmeņa apstākļus, ar kādiem jūs varat saskarties kalnos, ejot ar ātrumu 5 km/h. Šie testi ļauj mums pārbaudīt mūsu radītos modeļus un pēc tam pielāgot siltumizolāciju tur, kur tā ir visvairāk nepieciešama.

Garantija

2 Gadi

Apstiprinājis:

Visus mūsu produktus reālos apstākļos pārbaudīja lietotāji, kas pārstāv mūsu mērķa tirgu, un šīs pārbaudes tiek veiktas reizē ar laboratorijas testiem. Veicot šo vispusīgo un stingro divpakāpju testēšanu, tiek nepārtraukti uzlabotas mūsu Quechua produktu tehniskās īpašības un dizains. Lai nepārtraukti uzlabotu klāstā pieejamos izstrādājumus, mēs arī izmantojam jūsu regulāri sniegtās atsauksmes.