Filtri 0
Filtri 0
QUECHUA

0,00 €
Ar nodokļiem
Krāsa:
  • PELĒKA
Nav pieejams tiešsaistē
Šis siltais pārgājienu džemperis ir paredzēts pārgājieniem brīvā dabā vēsos laika apstākļos.Tas ir mīksts un praktisks, tas saglabā siltumu, kad vingrojat.

Ērts, ļoti sievišķīgs džemperis, kas pasargā no aukstuma, pateicoties lielai apkaklei un garai muguras daļai. Praktiski piemērots pārgājieniem: 1 slēgtā kabata, kas paslēpta zem ķengurkabatas.

Pamatmateriāls: 42.0% Kokvilna, 58.0% Poliesteris; Balsts: 100.0% Poliesteris; Oderējums: 100.0% Poliesteris

PRIEKŠROCĪBAS

Ērta pārvietošana

Kabata zem ķengurkabatas, kur glabāt atslēgas, dokumentus, tālruni u. c. lietas.

Ērta uzturēšana

Neburzās | Var mazgāt veļas mašīnā | Ātri žūst, pateicoties poliesteram

Viegls

M izmēra džempera svars ir 390 g

Kustības brīvība

Materiāla un muguras daļas veids nodrošina lielāku kustību brīvību

Siltums

Siltums pie 10–13°C | Plata apkakle ar pogu | Gara mugura | Savilktas aproces

Lietotāja komforts

42% kokvilna | Mīksta iekšpuse: uzkārsta flīsa pulovers, mīksta kabatu odere

TEHNISKĀ INFORMĀCIJA

Parocīgas kabatas

Džemperim ir liela ķengurkabata priekšpusē, lai turētu jūsu rokas siltumā. Izbaudiet džempera iekšējā auduma mīkstumu.Ķengurkabatas iekšpusē atradīsiet vēl divas kabatas:

- maza kabata ar rāvējslēdzēju, kurā droši glabāt atslēgas un naudu.- liela kabata ar atloku jūsu ID un mobilā tālruņa uzglabāšanai. Ja nepieciešams, tālrunis vienmēr ir viegli pieejams.

Izturība

Šim siltajam sieviešu pārgājienu džemperim ir pretsvīšanas kārta, kas apstrādāta galvenā auduma ārpusē. Pateicoties šai apstrādei, mēs varam ierobežot auduma nolietošanos laika gaitā. Šis džemperis ir izturīgāks pret pastāvīgu berzi, kas rodas nēsājot mugursomu un ilgi saglabā savu vizuālo izskatu.

Padomi uzglabāšanai un apkopei

JEBKāDA VEIDA GLUDINāšANA JEBKāDA VEIDA GLUDINāšANA
MAKSIMALI SKALBIMO TEMPERATūRA - 30 °C. - LABAI VIDUTINIO SUNKUMO GYDYMAS. MAKSIMALI SKALBIMO TEMPERATūRA - 30 °C. - LABAI VIDUTINIO SUNKUMO GYDYMAS.
LYGINAMA ESANT MAKSIMALIAI 150 °C PADO PLOKščIų TEMPERATūRAI. LYGINAMA ESANT MAKSIMALIAI 150 °C PADO PLOKščIų TEMPERATūRAI.
DIDžIAUSIA SKALBIMO TEMPERATūRA - 70 °C. - ĮPRASTAS GYDYMAS. DIDžIAUSIA SKALBIMO TEMPERATūRA - 70 °C. - ĮPRASTAS GYDYMAS.
LYGINAMA ESANT MAKSIMALIAI 200 °C PADO PLOKščIų TEMPERATūRAI. LYGINAMA ESANT MAKSIMALIAI 200 °C PADO PLOKščIų TEMPERATūRAI.

Glabāšanas padomi

Vislabāk šo džemperi uzglabāt sausā vietā ,salocītā veidā un izmazgātu.

TESTI UN GARANTIJA

Testa produkts

Mēs veicam divu veidu siltumizolācijas testus ar šo džemperi. Šī sporta jaka ir pārbaudīta, lai nodrošinātu optimālu komfortu āra temperatūrā no 10 °C līdz 13 °C.Veicot testus, mēs atveidojam mitruma, temperatūras un vēja (5 km/h) apstākļus, kādi ir jūsu pārgājienu laikā. Šie testi ļauj mums apstiprināt mūsu dizaina izvēli un vislabāk pielāgot siltumizolāciju produktam.

Garantija

2 Gadi

Apstiprinājis:

Lai izstrādātu šo džemperi, mūsu komandas piesaistīja neatkarīgus testētājus, tostarp vēstnešus un klientus. Tas ļauj mums izpildīt jūsu prasības un apstiprināt dizainu visā tā izstrādes gaitā, līdz pat pārdošanai.Šis džemperis ir pārbaudīts tādos pašos apstākļos ar kādiem jūs varētu saskarties pārgājienos vēsos laika apstākļos.