Filtri 0
Filtri 0
QUECHUA

0,00 €
Ar nodokļiem
Krāsa:
  • MELNA
  • ORANŽA
Nav pieejams tiešsaistē
Mūsu komandas ekoloģiski izstrādāja šo flīsa jaku regulāriem pārgājieniem aukstā laikā. Tās ķermeņa uzbūvei pielāgotais dizains nodrošina siltumu un elpojamību.

Eko. izstrādāta jaka ar ķermenim atbilstoša dizaina tehnoloģiju, kas nodrošina siltumu nepieciešamajās vietās.Vēju necaurlaidīgs materiāls neaizsargātās zonās, plānota elpojamība labākai regulācijai

Padušu zonas materiāls: 9.0% Elastāns, 91.0% Poliesteris; Pamatmateriāls: 100.0% Poliesteris; Kabata: 26.0% Elastāns, 74.0% Poliesteris; Balsts: 100.0% Poliamīds; Aproce: 20.0% Elastāns, 80.0% Poliamīds

PRIEKŠROCĪBAS

Siltums

Silta flīsa jaka izstrādāta, izmantojot daudzus materiālus ar blīvumu 300 g/m2.

Elastīgums

Elastīga muguras daļa un sānu ielaidumi kustību brīvībai aktivitāšu laikā.

Aizsardzība pret vēju

Vēju necaurlaidīgi materiāli krūšu daļā aizsardzībai fizisko aktivitāšu laikā.

Kabatas

2 kabatas drošai personisko piederumu glabāšanai.

Elpojamība

Elastīgi sānu ielaidumi, kas izvada mitrumu fizisko aktivitāšu laikā.

Ierobežo sniega iekļūšanu

Elastīga jakas mala ar silikona pavedieniem, lai novērstu sniega iekļūšanu.

TEHNISKĀ INFORMĀCIJA

Flīsa audums: gaisa nodrošināta siltumizolācija

Flīsa materiāls aiztur gaisu telpā, ko rada tā tekstūra. Šis gaiss darbojas kā dabīga izolācija, saglabājot ķermeņa izstaroto siltumu. Gaisu aiztur adītā auduma plūksnas.

Termiskais komforts un vēja necaurlaidība

Vējā temperatūra šķiet krietni aukstāka.

Ja āra temperatūra ir 0°C un vēja ātrums ir 20 km, jušanas temperatūra ir -10°C.

Vēju necaurlaidīgie materiāli palīdz samazināt diskomfortu, ko rada šis “saldējošais efekts”. Tie izveido barjeru pret vēju un efektīvi samazina siltuma zudumu.

Informācija par izmēru

Piegulošs dizains: ļoti piegulošs griezums un elastānu saturošs materiāls labākam lietošanas komfortam.

Ja dodat priekšroku brīvākam apģērbam, izvēlieties vienu izmēru lielāku jaku.

Materiālu tests

Nodiluma pārbaude: piemēram, mēs veicam laboratorijas testus un pārbaudām, vai flīsa audumi nepūkojas. Krāsu saglabāšanas pārbaude: krāsu noturība tiek pārbaudīta, lai pārliecinātos, vai krāsa neizzūd. Nolietošanās tests: atkārtotai mazgāšanai nevajadzētu ietekmēt auduma īpašības, funkcijas, biezumu un izskatu.

Ziemas pārgājieniem piemērots apģērbs

Lai ziemā pareizi apģērbtos, neatkarīgi no jūsu aktivitātēm iesakām izmantot 3 kārtu ģērbšanās metodi:

1. kārta: pamatslānis, kurā izmantotas jaunākās tehnoloģijas, aizvada mitrumu prom no ķermeņa, lai āda paliktu sausa.

2. kārta: otrā kārta (flīsa jaka, džemperis) sniedz siltumu un izvada mitrumu uz āru.

3. kārta: šī kārta aizsargā pret āra apstākļiem: lietu, sniegu, vēju.

Visam apģērbam ir jābūt gaisu caurlaidīgam, lai tiktu izvadīts mitrums.

Kā darbojas šī izstrādājuma garantija?

Šim izstrādājumam ir spēkā 2 gadu garantija, sākot no pirkuma čekā norādītā datuma. Izstrādājums, uz kuru attiecas garantija, tiks apmainīts bez maksas. Garantija sedz izstrādājuma defektus, kas nav radušies parastas nolietošanās vai nepareizas lietošanas dēļ.

Mūsu produktu dizains: mūsu pieredze

Quechua globālais dizaina centrs atrodas Pasī Monblāna pakājē Augšsavojā.

Šajā vietā satiekas mūsu speciālisti (dizaina un produktu izstrādes speciālisti, inženieri u.c.) un sporta veidu brīvā dabā entuziasti. Lieliska komanda, kas izstrādes kvalitatīvus produktus pārgājieniem kalnos un dalās ar jums savā pieredzē.

Padomi uzglabāšanai un apkopei

DIDžIAUSIA SKALBIMO TEMPERATūRA - 40 °C. - ĮPRASTAS GYDYMAS. DIDžIAUSIA SKALBIMO TEMPERATūRA - 40 °C. - ĮPRASTAS GYDYMAS.
MAKSIMALI SKALBIMO TEMPERATūRA - 30 °C. - LABAI VIDUTINIO SUNKUMO GYDYMAS. MAKSIMALI SKALBIMO TEMPERATūRA - 30 °C. - LABAI VIDUTINIO SUNKUMO GYDYMAS.
NEDžIOVINKITE DžIOVINIMO KAMEROJE. NEDžIOVINKITE DžIOVINIMO KAMEROJE.
DIDžIAUSIA SKALBIMO TEMPERATūRA - 70 °C. - ĮPRASTAS GYDYMAS. DIDžIAUSIA SKALBIMO TEMPERATūRA - 70 °C. - ĮPRASTAS GYDYMAS.
LYGINAMA ESANT MAKSIMALIAI 200 °C PADO PLOKščIų TEMPERATūRAI. LYGINAMA ESANT MAKSIMALIAI 200 °C PADO PLOKščIų TEMPERATūRAI.

Glabāšanas padomi

Glabāt sausā un tumšā vietā.<br /> Nav ieteicams izmantot ķīmiskas vielas, piemēram, balinātāju, kas var bojāt apģērba siltumizolāciju.

TESTI UN GARANTIJA

Testa produkts

Mēs veicam 2 veidu termisko testēšanu: flīsa materiāla testu vai tests ar termomanekenu termokamerā. Mēs atdarinām tādus temperatūras, vēja (5 km/h) un mitruma līmeņa apstākļus, ar kādiem jūs saskartos kalnos, ejot ar ātrumu 5 km/h. Šie testi ļauj mums apstiprināt mūsu dizaina modeļus. Pēc tam mēs pielāgojam siltumizolāciju zonās, kuras ir visvairāk pakļautas aukstumam.

Garantija

2 Gadi

Apstiprinājis:

Visus mūsu produktus reālos apstākļos pārbaudīja lietotāji, kas pārstāv mūsu mērķa tirgu, un šīs pārbaudes tiek veiktas reizē ar laboratorijas testiem. Veicot šo vispusīgo un stingro divpakāpju testēšanu, tiek nepārtraukti uzlabotas mūsu Quechua produktu tehniskās īpašības un dizains. Lai nepārtraukti uzlabotu mūsu produktu klāstu, mēs arī izmantojam jūsu regulāri sniegtās atsauksmes.