Filtri 0
Filtri 0
QUECHUA

0,00 €
Ar nodokļiem
Krāsa:
  • PURPURA
Nav pieejams tiešsaistē
Mūsu komanda, kas sastāv no jauno tūristu vecākiem, izstrādāja šo polsterēto jaku, lai nodrošinātu bērniem siltumu pārgājienu laikā un ikdienā.

PRIEKŠROCĪBAS

Ūdeni atgrūdošs

Pasargā no smalka lietus — pilieni norit no jakas, kamēr meklējat patvērumu.

Viegls

8‒9 gadus veciem bērniem piemērota izmēra jakas svars ir 390 g.

Siltums

Ar siltinājumu, lai maksimāli nodrošinātu siltumizolāciju, pat ja jaka ir slapja

Elpojamība

Poliestera trikotāža — ļauj izplūst ķermeņa radītajiem izgarojumiem.

TEHNISKĀ INFORMĀCIJA

Sintētiska polsterējuma nodrošināta siltumizolācija

Šai dūnu jakai mēs izmantojam siltinājumu.

Siltinājuma pildījums nodrošina 3 pievilcīgas īpašības pārgājieniem:

- tam ir laba siltumizolācijas spēja pat tad, kad jaka ir slapja;

- tas nodrošina nepārtrauktu gaisa caurlaidību, un to var izmantot enerģisku aktivitāšu gadījumā (statiskai aktivitātei ieteicamas spalvu dūnas);

- tas nodrošina to, ka jaka neaizņem daudz vietas:siltinājums ir īpaši cieši saspiežams.

Ūdens atgrūšanas īpašība

Šīs funkcionālās īpašības ir iegūtas, apstrādājot audumu ar hidrofobu ūdeni atgrūdošu līdzekli. Šis process nodrošina, ka ūdens nepielīp pie auduma, bet notek no virsmas bez iesūkšanās. Tā rezultātā apģērbs ir viegls, gaisu caurlaidīgs un silts.

Šo īpašību var atjaunot izstrādājuma kalpošanas laikā. Izmantojiet aerosolus, ko uzklāj ārpusē, nevis piedevas, ko izmanto apģērba mazgāšanā, jo tās var sabojāt produkta elpošanas funkciju.

Padomi uzglabāšanai un apkopei

JEBKāDA VEIDA GLUDINāšANA JEBKāDA VEIDA GLUDINāšANA
MAKSIMALI SKALBIMO TEMPERATūRA - 30 °C. - LABAI VIDUTINIO SUNKUMO GYDYMAS. MAKSIMALI SKALBIMO TEMPERATūRA - 30 °C. - LABAI VIDUTINIO SUNKUMO GYDYMAS.
LYGINAMA ESANT MAKSIMALIAI 150 °C PADO PLOKščIų TEMPERATūRAI. LYGINAMA ESANT MAKSIMALIAI 150 °C PADO PLOKščIų TEMPERATūRAI.
DIDžIAUSIA SKALBIMO TEMPERATūRA - 70 °C. - ĮPRASTAS GYDYMAS. DIDžIAUSIA SKALBIMO TEMPERATūRA - 70 °C. - ĮPRASTAS GYDYMAS.
LYGINAMA ESANT MAKSIMALIAI 200 °C PADO PLOKščIų TEMPERATūRAI. LYGINAMA ESANT MAKSIMALIAI 200 °C PADO PLOKščIų TEMPERATūRAI.

Glabāšanas padomi

Glabāt uz pakaramā vai salocītu tīrā un sausā vietā.

Lietošanas ierobežojumi

Sargājiet no liesmām un siltuma avotiem.

TESTI UN GARANTIJA

Testa produkts

Mūsu dizaina speciālistu komanda strādā tieši Monblāna pakājē, Augšsavojas pilsētā (Francijā). Mēs visu gadu radām un izstrādājam produktus, kas labi izskatās, ir vienkārši un kuros ir izmantotas jaunākās tehnoloģijas. Pēc tam tiek veikti stingri praktiskie testi, jo mēs uzskatām, ka pastāvīgi uzlabojumi ir iespējami tikai tad, ja testēšana tiek veikta reālās dzīves apstākļos, ar kuriem jūs sastapsities.

Garantija

2 Gadi

Apstiprinājis:

Mūsu jauno testētāju komandas, kas strādā Monblāna pakājē, un izpētes un attīstības laboratorijas darbinieku pienākums ir izvēlēties labākos materiālus.