Filtri 0
Filtri 0
WEDZE

0,00 €
Ar nodokļiem
Krāsa:
  • PELĒKA / DZELTENA
Nav pieejams tiešsaistē
100% ūdensnecaurlaidīga, polsterēta slēpošanas jaka nodrošina patīkamu siltuma sajūtu.

PRIEKŠROCĪBAS

Ērta lietošana

Automātiski sniega aizturēšanas svārki sniega un gaisa iekļūšanas novēršanai.

Pielāgošana

Etiķete uz oderes, kur uzrakstīt bērna vārdu.

Siltums

Ļoti silta. 200 mg/m² + bumbiņveida šķiedra. Uzkārsta odere. Sniega aiztur. svārki.

Ūdensnecaurlaidīgs

Ļoti labi: 5000 mm pārklājums, 100% līmētas vīles. Pār ķiveri velkama kapuce.

Kabatas

4 kabatas, tostarp 1 slēpotāja biļetei un 1 droša iekšējā kabata.

Elpojamība

Elpojošs materiāls sviedru novirzīšanai.

TEHNISKĀ INFORMĀCIJA

Bumbiņveida šķiedru siltumizolācija

Siltumizolāciju nodrošina tā saucamo bumbiņveida šķiedru pildījums — mazas mīkstas vates bumbiņas, kuru jakas pildījuma funkcijas līdzinās dūnu pildījumam. Lai arī tās nav tikpat vieglas un saspiežamas kā spalvas, šis materiāls ir ideāli piemērots bērnu vajadzībām — tās labi silda, un kopšana ar tām pildītai jakai ir tāda pati kā parastai jakai.

Pārklājums

Pārklājums ir ūdensnecaurlaidīga viela, ko uzklāj jakas ārējā materiāla iekšpusē. Tas neļauj ūdenim iesūkties apģērbā, taču ļauj no tā izkļūt ķermeņa fizisko aktivitāšu laikā radītajiem izgarojumiem. Tādējādi bērni būs sausi un jutīsies ērtāk.

Pilnībā līmētas vīles

Papildus ūdensnecaurlaidīgajam materiālam mēs esam pastiprinājuši šīs jakas ūdensizturību, arī līmējot vīles. Visām jakas iekšējām vīlēm ir uzklātas ūdensnecaurlaidīgas līmlentes, lai padarītu tās pilnīgi ūdensnecaurlaidīgas un garantētu absolūtu ūdensizturību.

Pār ķiveri velkama kapuce

Mēs esam šai slēpošanas jakai pievienojuši kapuci, ko ir iespējams valkāt virs slēpošanas ķiveres. Šāda sistēma aizsargā bērnus, neļaujot pie kakla iekļūt aukstam gaisam un sniegam. Elastīgā likras detaļa priekšpusē ļauj piestiprināt kapuci pie ķiveres malas. Tā seko bērna galvas kustībām, bet jakas augstā apkakle labi aizsargā seju.

Sniega aizturēšanas “svārki”

Sniega aizturēšanas svārki ir vidukļa līmenī novietota aizsardzības sistēma. Šai jakai tie aiztaisās paši, kad bērns aiztaisa savu slēpošanas jaku. Tie neļauj iekļūt sniegam un gaisa plūsmām, nodarbojoties ar ziemas sporta veidiem, īpaši kritiena gadījumā.

Kabata slēpotāja biļetei

Vairs nav jāņem laukā slēpotāja biļete! Piedurknei ir izveidota kabata slēpotāja biļetei, lai nodrošinātu ātru piekļuvi pacēlājiem.

Pielāgošana

Muguras daļas oderes augšmalā ir etiķete bērna vārda uzrakstam un izstrādājuma personalizēšanai. Tā noderēs, lai bērns varētu atrast savu jaku slēpošanas skolā, bērnudārzā vai skolā.

Kā ģērbt bērnus, lai nodrošinātu viņiem siltumu slēpošanas trasē?

Siltuma un sausuma saglabāšanai mēs iesakām ievērot 3 funkcionālo kārtu principu: 1. kārta jeb “otrā āda”, kas saglabās sausumu; 2. kārta jeb izolējošā, kas saglabās siltumu apģērba iekšpusē; 3. kārta jeb aizsargkārta, kas aizsargās sliktos laikapstākļos.

Padomi uzglabāšanai un apkopei

JEBKāDA VEIDA GLUDINāšANA JEBKāDA VEIDA GLUDINāšANA
MAKSIMALI SKALBIMO TEMPERATūRA - 30 °C. - LABAI VIDUTINIO SUNKUMO GYDYMAS. MAKSIMALI SKALBIMO TEMPERATūRA - 30 °C. - LABAI VIDUTINIO SUNKUMO GYDYMAS.
NEDžIOVINKITE DžIOVINIMO KAMEROJE. NEDžIOVINKITE DžIOVINIMO KAMEROJE.
DIDžIAUSIA SKALBIMO TEMPERATūRA - 70 °C. - ĮPRASTAS GYDYMAS. DIDžIAUSIA SKALBIMO TEMPERATūRA - 70 °C. - ĮPRASTAS GYDYMAS.
LYGINAMA ESANT MAKSIMALIAI 200 °C PADO PLOKščIų TEMPERATūRAI. LYGINAMA ESANT MAKSIMALIAI 200 °C PADO PLOKščIų TEMPERATūRAI.

Glabāšanas padomi

Glabāt uz pakaramā un nesalocīt, lai nebojātu auduma ūdensnecaurlaidīgo pārklājumu. Rūpīgi izžāvēt, un tad glabāt sausā un labi vēdināmā vietā.

TESTI UN GARANTIJA

Testa produkts

Visi Wedze izstrādājumi ir veidoti, konstruēti un izstrādāti Monblāna ielejā. Pēc tam tos testē reālos izmantošanas apstākļos (sniegā, aukstumā, smalkā sniegā utt.). Dizaineru komandas nodrošina, ka programma, kurai izstrādājums tiek konstruēts un izstrādāts, ir ideāli piemērota izstrādājuma izmantošanai dzīvē.

Garantija

2 Gadi