Filtri 0
Filtri 0
CAPERLAN

0,00 €
Ar nodokļiem
Krāsa:
  • MELNA / PELĒKA
Nav pieejams tiešsaistē
Mūsu makšķerēšanas eksperti izstrādāja šo jaku, lai nodrošinātu jums pilnīgu aizsardzību vēja, lietus un pat vētras apstākļos.

PRIEKŠROCĪBAS

Kompakta konstrukcija

Jaku var uzglabāt kapucē Lielums salocītā veidā: 25 cm/20 cm/11 cm

Ērta lietošana

Spirālveida saite Satvērēja un tīkliņa turētājs Viegli pieejama iekškabata

Viegls

L izmēra jakas svars: 790 g

Izturība

Izturīgas sastāvd. un stiprinājumi Rāvējsl. ar lieliem zobiem (notur. pret sāli)

Ūdensnecaurlaidīgs

Ūdensnecaurl. komponents: 15000 mm (11000 mm pēc 5 mazg. reizēm) Ūdensnec. šuves

Kabatas

5 kabatas ar rāvējslēdzēju, tostarp 1 iekškabata

Elpojamība

Gaiscaurlaidīgs 3 slāņu audums novada sviedrus (Ret < 12)

TEHNISKĀ INFORMĀCIJA

Sastāvs

3 slāņu ūdensnecaurlaidīgs, izturīgs un gaisacaurlaidīgs poliestera audums

Pleci un zonas, kas visvairāk pakļautas berzei, pastiprinātas ar izturīgu audumu (poliesteru/poliamīdu)

Mugurpuses lejasdaļa pastiprināta ar nodilumizturīgu poliestera audumu

Kabatas

. 2 krūšu kabatas ar rāvējslēdzēju ar lieliem zobiem, kas ir noturīgi pret sāls iedarbību, tostarp viena ar piekļuvi iekškabatai, lai lietus laikā varētu izņemt tālruni, neatverot jaku.

. 2 roku kabatas ar rāvējslēdzēju un flīsa oderējumu papildu komfortam. 1 iekškabata ar rāvējslēdzēju svarīgām lietām

. 2 papildu iekšējie glabāšanas nodalījumi jakas iekšpusē, kuros var ievietot citus piederumus

Regulējami lielumi un funkcijas

. Kapuce, kas aprīkota ar nadziņu un noregulējama 3 stāvokļos, lai nodrošinātu aizsardzību pret lietu un labu redzamību. Augsta dubulta flīsa apkakle, kas ir regulējama un ventilēta, lai nodrošinātu lielāku aizsardzību pret vēju un augstāku komforta pakāpi. Piedurknes ar aprocēm, lai novērstu gaisa un ūdens iekļūšanu, kā arī savilkšanas funkcija. Savilkšana ap gurniem, lai ierobežotu gaisa iekļūšanu. Jakas apakšdaļa aizmugurē ir pagarināta, lai muguras lejasdaļa būtu pasargāta visos apstākļos.

Stiprinājumi

. Pastiprinātas plecu zonas somu un/vai makšķerkātu somu nešanai.Rāvējslēdzēji ar lieliem zobiem labākai noturībai pret sāls iedarbību.Jakas lejasdaļa ir pastiprināta, lai uzlabotu tās nodilumizturību

Piederumi

. Aizmugurējā cilpa uztveramā tīkliņa piekāršanai. Spirālveida saite ar retraktoru un karabīni šķēru piestiprināšanai, lai tās vienmēr būtu pa rokai (tās var atstāt ārpusē vai ievietot kabatā).Ērti pieejama makšķerkāta somiņa jakas apakšdaļā, kurā var uzglabāt knaibles.Izņemama drāniņa polarizēto briļļu vai navigācijas ekrāna tīrīšanai, kuru var uzglabāt mazajā kabatā

Ūdensnecaurlaidības ūdens staba tests (zināms kā “Šmerbera” tests)

Auduma izturība tiek mērīta ūdens spiedienā, kas tiek izteikts mm, izmantojot ūdens staba testu (atbilstoši standarta testam ISO 811). Jo spiediens ir lielāks, jo lielāka ir auduma ūdensnecaurlaidības pakāpe.

Tā kā mūsu jaku "900" ūdensnecaurlaidības rādītājs ir 15000 mm (11000 mm pēc 5 mazgāšanas reizēm), ir uzskatāms, ka to ūdensnecaurlaidības līmenis ir ļoti augsts.

Audums ar ūdensnecaurlaidības rādītāju 11000 mm iztur 1,1 bāra spiedienu.

Ūdensnecaurlaidības šalts tests

Mūsu skatījumā šis tests vislabāk atspoguļo reālus apstākļus, jo izstrādājumu, kas izgatavoti no ūdensnecaurlaidīga auduma, šuves, atloki un rāvējslēdzēji var būt ūdeni caurlaidīgi.

Veicot šo pārbaudi, izstrādājumi tiek novietoti zem ūdens šalts, lai pārbaudītu to vispārīgo ūdensnecaurlaidību.

Mūsu jaka "900" pasargā no stipras lietusgāzes (30 cm lietus 3 stundu ilgumā).


Gaiscaurlaidības R.E.T tests

Gaiscaurlaidība tiek mērīta, izmantojot ūdens tvaiku pretestības (Ret) koeficientu. Tas nosaka auduma pretestību mitruma novadīšanai. Jo mazāka ir šī pretestība (un līdz ar to arī šis koeficients), jo lielāka ir auduma gaiscaurlaidības pakāpe.(Šī pārbaude atbilst ISO 11092 standartam).

Mūsu jakas "900" rādītājs ir 12 un līdz ar to tās gaiscaurlaidība ir laba un tā ir piemērota vidējam aktivitātes līmenim

Konstrukcija

Mūsu makšķerēšanas apģērbus rada mūsu inženieru un dizaineru komandas Sestasas pilsētā, Francijā.

Žirondā, daudzu makšķerēšanas vietu tuvumā (lieli ezeri dienvidrietumos, Pireneju upes un pat Atlantijas okeāns).Mūsu apģērbus praksē ir pārbaudījuši arī daudzi makšķernieki: mūsu komandas locekļi, klienti un pat makšķerēšanas gidi.

Padomi uzglabāšanai un apkopei

JEBKāDA VEIDA GLUDINāšANA JEBKāDA VEIDA GLUDINāšANA
MAKSIMALI SKALBIMO TEMPERATūRA - 30 °C. - LABAI VIDUTINIO SUNKUMO GYDYMAS. MAKSIMALI SKALBIMO TEMPERATūRA - 30 °C. - LABAI VIDUTINIO SUNKUMO GYDYMAS.
LYGINAMA ESANT MAKSIMALIAI 150 °C PADO PLOKščIų TEMPERATūRAI. LYGINAMA ESANT MAKSIMALIAI 150 °C PADO PLOKščIų TEMPERATūRAI.
DIDžIAUSIA SKALBIMO TEMPERATūRA - 70 °C. - ĮPRASTAS GYDYMAS. DIDžIAUSIA SKALBIMO TEMPERATūRA - 70 °C. - ĮPRASTAS GYDYMAS.
LYGINAMA ESANT MAKSIMALIAI 200 °C PADO PLOKščIų TEMPERATūRAI. LYGINAMA ESANT MAKSIMALIAI 200 °C PADO PLOKščIų TEMPERATūRAI.

Glabāšanas padomi

Uzglabājiet sausā vietā un nenovietojiet uz karstuma avota, piemēram, radiatora, jo pretējā gadījumā var rasties membrānas vai gaiscaurlaidīgā pārklājuma bojājumi.

TESTI UN GARANTIJA

Testa produkts

Mūsu jakas ir testētas dažādos apstākļos, lai pārliecinātos par to stiprību un izturību. Tika veikta arī apjomīga to mehāniskā testēšana laboratorijas apstākļos, it īpaši ūdens šalts testi, kuru rezultāti apliecināja to ūdensnecaurlaidību dažādu lietus simulāciju apstākļos.

Garantija

2 Gadi