Filtri 0
Filtri 0
CAPERLAN Kods. 8554442 2734916

Makšķerēšanas bikses “500”

65,00 €
49,00 €
-24%
Ar nodokļiem
Krāsa: PELĒKA / HAKI
  • PELĒKA / HAKI
Size guide My size is :
Nav pieejams tiešsaistē

Veikala pieejamība

Mūsu makšķerēšanas preču dizaineri radīja šīs ūdensnecaurlaidīgās bikses, lai jūs pasargātu un jūs varētu makšķerēt vējainā un lietainā laikā.

PRIEKŠROCĪBAS

Ērta lietošana

Regulējamas noņemamas siksnas Lielas kabatas kārbu uzglabāšanai

Viegls

Svara izmērs L: 750 g

Izturība

Iegurņa un ceļgalu stiprinājumi Pret nodilumu aizsargājošas auduma apmales

Ūdensnecaurlaidīgs

Ūdensnecaurlaidīgs sastāvs: 3000 mm (2000 mm pēc 5 mazgāšanas reizēm) Ūdensnecaurlaidīgas šuves

Kabatas

Četras kabatas, divas no tām ar rāvējslēdzēju

Elpojamība

Gaisu caurlaidīgs audums sviedru izvadīšanai (Ret=12)

TEHNISKĀ INFORMĀCIJA

Sastāvs

Ūdensnecaurlaidīgs poliestera materiāls, kas pastiprināts sēžas zonā, pie ceļgaliem un apakšmalu daļā, izmantojot poliestera nodilumizturīgu materiālu

KABATAS

. Divas kabatas ar rāvējslēdzēju

. Divas lielas sānu kabatas ar atlokiem bundžu un citu piederumu uzglabāšanai

Īpašības

. Noņemamas regulējamas siksnas labākai fiksācija

. Pret koroziju izturīga josta. Vidukļa josta ir pagarināta uz augšu, lai pasargātu jūsu muguras lejasdaļu jebkuros apstākļos. Pastiprinājumi sēžas zonā un ceļgalos.Rāvējslēdzēji bikšu apakšdaļā, lai tās būtu viegli uzvilkt. Pret nodilumu aizsargājošas auduma apmales, kas nodrošina lielāku izturību

Ūdensnecaurlaidība Ūdens kolonnas tests (pazīstams kā Šmerbera tests)

Auduma stiprību mēra ar ūdens spiedienu, kas izteikts mm, izmantojot ūdens kolonnas testu (pamatojoties uz standarta testu ISO 811).Jo lielāks spiediens, jo audums ir ūdensnecaurlaidīgāks.

Ar ūdensnecaurlaidības indeksu 3000 mm (2000 mm pēc 5 mazgāšanas reizēm), mūsu “500” bikses ir ļoti ūdensnecaurlaidīgas.Audumi ar 2000 mm ūdensnecaurlaidības indeksu iztur 0,2 bāru.

Gaisa caurlaidība Ret tests

Gaisa caurlaidību mēra ar ūdens tvaika pretestības (Ret) koeficientu. Tas mēra auduma noturību pret mitruma novadīšanu. . Jo mazāka ir šī pretestība (un līdz ar to arī šis koeficients), jo lielāka ir auduma gaiscaurlaidības pakāpe.(Šī pārbaude atbilst ISO 11092 standartam).

Mūsu bikses "500" ar rādītāju 12 ir gaisa caurlaidīgas un lieliski piemērotas vidējam aktivitātes līmenim

Dizains

Mūsu makšķerēšanas apģērbus rada mūsu inženieru un dizaineru komandas Sestasas pilsētā, Francijā.

Žirondā, daudzu makšķerēšanas vietu tuvumā (lieli ezeri dienvidrietumos, Pireneju upes un pat Atlantijas okeāns).Mūsu apģērbus praksē ir pārbaudījuši arī daudzi makšķernieki: mūsu komandas locekļi, klienti un pat makšķerēšanas gidi.

sastāvs

sastāvs

Pamatmateriāls: 100.0% Poliesteris; Pamata oderējums: 100.0% Poliesteris; Sekundārais oderējums: 100.0% Poliamīds; Balsts: 100.0% Poliesteris; Pārklājums: 100.0% Poliuretāns

Padomi uzglabāšanai un apkopei

JEBKāDA VEIDA GLUDINāšANA JEBKāDA VEIDA GLUDINāšANA
MAKSIMALI SKALBIMO TEMPERATūRA - 30 °C. - LABAI VIDUTINIO SUNKUMO GYDYMAS. MAKSIMALI SKALBIMO TEMPERATūRA - 30 °C. - LABAI VIDUTINIO SUNKUMO GYDYMAS.
LYGINAMA ESANT MAKSIMALIAI 150 °C PADO PLOKščIų TEMPERATūRAI. LYGINAMA ESANT MAKSIMALIAI 150 °C PADO PLOKščIų TEMPERATūRAI.
DIDžIAUSIA SKALBIMO TEMPERATūRA - 70 °C. - ĮPRASTAS GYDYMAS. DIDžIAUSIA SKALBIMO TEMPERATūRA - 70 °C. - ĮPRASTAS GYDYMAS.
LYGINAMA ESANT MAKSIMALIAI 200 °C PADO PLOKščIų TEMPERATūRAI. LYGINAMA ESANT MAKSIMALIAI 200 °C PADO PLOKščIų TEMPERATūRAI.

Glabāšanas padomi

Uzglabājiet tās sausā vietā un nenovietojiet šo apģērba gabalu uz siltuma avota, piemēram, radiatora, jo tas var sabojāt membrānu vai gaisa caurlaidīgo pārklājumu.

TESTI UN GARANTIJA

Testa produkts

Apģērbs ir testēts dažādos apstākļos, lai pārliecinātos par tā stiprību un izturību. Tika veikta arī apjomīga to mehāniskā testēšana laboratorijas apstākļos.

Garantija

2 Gadi