Filtri 0
Filtri 0
CAPERLAN

0,00 €
Ar nodokļiem
Krāsa:
  • PELĒKA
Nav pieejams tiešsaistē
Mūsu dizaineri un draugi makšķernieki izstrādāja šo jaku aizsardzībai pret vēju un lietu.

Šī elpojošā jaka pasargās pret nokrišņiem un vēju, vienlaikus nodrošinot ķermeņa izgarojumu izvadīšanu. Daudzajās kabatās var ievietot lielu apjomu piederumu.

Pamatmateriāls: 100.0% Poliesteris; Pamata oderējums: 100.0% Poliesteris; Sekundārais oderējums: 100.0% Poliamīds; Balsts: 100.0% Poliesteris; Pārklājums: 100.0% Poliuretāns

PRIEKŠROCĪBAS

Ērta lietošana

Spirālveida aukla Lielas kabatas kastīšu un piederumu uzglabāšanai

Viegls

Svara izmērs L: 875 g

Izturība

Pastiprināta plecu daļa Galvenais rāvējslēdzējs ar lieliem zobiņiem (izturīgs pret sāli)

Ūdensnecaurlaidīgs

Ūdensnecaurlaidīgs sastāvs: 3000 mm (2000 mm pēc 5 mazgāšanas reizēm) Ūdensnecaurlaidīgas šuves

Kabatas

8 kabatas, tostarp 1 iekšējā kabata

Elpojamība

Gaisu caurlaidīgs audums sviedru izvadīšanai (Ret=12)

TEHNISKĀ INFORMĀCIJA

Sastāvs

Ūdensnecaurlaidīgs poliestera komponents, kas pastiprināti izmantots plecos un elkoņos

Kabatas

. 2 lielas krūšu kabatas ar atlokiem, viena spolei (maksimālais diametrs 7 cm), kas nodrošina papildu ērtības. 4 ūdensnecaurlaidīgas kabatas ar rāvējslēdzēju 1 iekšējā kabata ar rāvējslēdzēju personīgajām mantām 1 ūdensnecaurlaidīga rāvējslēdzēja kabata aizmugurē vējjakai vai nelielai uzkodai

Īpašības

. Regulējama kapuce/

. Pastiprināta plecu zona somu un/vai makšķerkāta somu pārnēsāšanai. Spirālveida auklas spriegotājs ar karabīni, kurā var pa rokai piestiprināt šķēres

. Manšetes ar aizdari, kas ierobežo ieplūstošā gaisa daudzumu

Fasons

Diezgan brīva, ļauj justies ērti un der jebkuram izmēram

Ūdensnecaurlaidība Ūdens kolonnas tests (pazīstams kā Šmerbera tests)

Auduma stiprību mēra ūdens spiedienā, kas izteikts mm, izmantojot ūdens kolonnas testu (pamatojoties uz standarta testu ISO 811).Jo lielāks spiediens, jo audums ir ūdensnecaurlaidīgāks.

Ar ūdensnecaurlaidības indeksu 3000 mm (2000 mm pēc 5 mazgāšanas reizēm), mūsu “500” jaka ir ļoti ūdensnecaurlaidīga.

Audumi ar 2000 mm ūdensnecaurlaidības indeksu iztur 0,2 bāru.

Ūdensnecaurlaidība Dušas tests:

Uzskatām, ka šis tests vislabāk atspoguļo reālos dzīves apstākļus, jo izstrādājumi, kas šūti no ūdensnecaurlaidīga auduma, var laist cauri ūdenī vīlēs, atlokos vai rāvējslēdzējos.

Pārbaudē izstrādājumi tiek ievietoti dušā, lai pārbaudītu to kopējo ūdensnecaurlaidības spēju.

“500” jaka pasargā no spēcīgas lietusgāzes (12 cm lietus 2 stundās)

Gaisa caurlaidība R.E.T tests

Gaisa caurlaidību mēra ar ūdens tvaika pretestības (Ret) koeficientu. Tas mēra auduma izturību pret mitruma izvadīšanu. Jo mazāka šī pretestība (un līdz ar to arī koeficients), jo audums ir gaisu caurlaidīgāks! (Pārbaude balstās uz ISO 11092 standartu).“500” jakas indekss ir 12, tāpēc tā ir gaisu caurlaidīga un lieliski piemērota lietošanai pie mērenas piepūles.

Padomi uzglabāšanai un apkopei

JEBKāDA VEIDA GLUDINāšANA JEBKāDA VEIDA GLUDINāšANA
MAKSIMALI SKALBIMO TEMPERATūRA - 30 °C. - LABAI VIDUTINIO SUNKUMO GYDYMAS. MAKSIMALI SKALBIMO TEMPERATūRA - 30 °C. - LABAI VIDUTINIO SUNKUMO GYDYMAS.
LYGINAMA ESANT MAKSIMALIAI 150 °C PADO PLOKščIų TEMPERATūRAI. LYGINAMA ESANT MAKSIMALIAI 150 °C PADO PLOKščIų TEMPERATūRAI.
DIDžIAUSIA SKALBIMO TEMPERATūRA - 70 °C. - ĮPRASTAS GYDYMAS. DIDžIAUSIA SKALBIMO TEMPERATūRA - 70 °C. - ĮPRASTAS GYDYMAS.
LYGINAMA ESANT MAKSIMALIAI 200 °C PADO PLOKščIų TEMPERATūRAI. LYGINAMA ESANT MAKSIMALIAI 200 °C PADO PLOKščIų TEMPERATūRAI.

Glabāšanas padomi

Uzglabājiet sausā vietā un nelieciet tos uz siltuma avota, piemēram, radiatora, jo tas var sabojāt audumu vai gaisa caurlaidīgo pārklājumu.

TESTI UN GARANTIJA

Testa produkts

Jakas ir testētas dažādos apstākļos, lai pārliecinātos par to stiprību un izturību. Laboratorijā tika veiktas arī daudzas mehāniskas pārbaudes, jo īpaši dušas testi, kas apstiprināja to ūdensnecaurlaidību dažāda veida lietus laikā.

Garantija

2 Gadi