Filtri 0
Filtri 0
INOVIK

0,00 €
Ar nodokļiem
Krāsa:
  • ZAĻA / PELĒKA
  • MELNA / SARKANA
  • TIRKĪZA
  • PURPURA
  • PURPURA
  • OKERA / BALTA
Nav pieejams tiešsaistē
Mūsu komanda ir izstrādājusi šo vieglo galvas lenti vidējas intensitātes distanču slēpošanai vēsos laikapstākļos.

Smalkā, vieglā galvas lente 500 ir ļoti elastīga, lai derētu visiem galvas izmēriem. Tās valkāšana ir ļoti patīkama, un tā aizsargā ausis no aukstuma labos laikapstākļos.

Pamatmateriāls: 23.0% Elastāns, 77.0% Poliesteris

PRIEKŠROCĪBAS

Kustības brīvība

Ļoti elastīgs materiāls.

Siltums

Cieša adījuma materiāls.

TEHNISKĀ INFORMĀCIJA

Kādēļ distanču slēpošanas laikā ir jāvalkā galvas lente vai cepure?

Tas var šķist neparasti, taču ir svarīgi nosegt galvu, lai nodrošinātu savām plaukstām un pēdām siltumu. Stiprā salā ķermenis palielina asins plūsmu uz sirdi un smadzenēm, attiecīgi samazinot to pēdām un plaukstām.

Tādēļ neaizmirstiet valkāt cepuri vai galvas lenti, ja vēlaties siltas plaukstas un pēdas!

Padomi uzglabāšanai un apkopei

PROFESIONALIAI VALOMA SAUSUOJU BūDU, NAUDOJANT TETRACHLORETILENą IR VISUS TIRPIKLIUS, IšVARDYTUS PRIEšAIS F SIMBOLį. - ĮPRASTAS GYDYMAS. PROFESIONALIAI VALOMA SAUSUOJU BūDU, NAUDOJANT TETRACHLORETILENą IR VISUS TIRPIKLIUS, IšVARDYTUS PRIEšAIS F SIMBOLį. - ĮPRASTAS GYDYMAS.
MAKSIMALI SKALBIMO TEMPERATūRA - 30 °C. - LABAI VIDUTINIO SUNKUMO GYDYMAS. MAKSIMALI SKALBIMO TEMPERATūRA - 30 °C. - LABAI VIDUTINIO SUNKUMO GYDYMAS.
LYGINAMA ESANT MAKSIMALIAI 150 °C PADO PLOKščIų TEMPERATūRAI. LYGINAMA ESANT MAKSIMALIAI 150 °C PADO PLOKščIų TEMPERATūRAI.
DIDžIAUSIA SKALBIMO TEMPERATūRA - 70 °C. - ĮPRASTAS GYDYMAS. DIDžIAUSIA SKALBIMO TEMPERATūRA - 70 °C. - ĮPRASTAS GYDYMAS.
LYGINAMA ESANT MAKSIMALIAI 200 °C PADO PLOKščIų TEMPERATūRAI. LYGINAMA ESANT MAKSIMALIAI 200 °C PADO PLOKščIų TEMPERATūRAI.

Glabāšanas padomi

Sausā, tumšā vietā.

TESTI UN GARANTIJA

Testa produkts

Visus mūsu izstrādājumus reālos apstākļos testē mūsu testētāju grupa, ko veido profesionāli instruktori un treneri, kā arī regulāri distanču slēpotāji.Mūsu apģērbiem tiek veikti arī laboratorijas testi, lai izvērtētu:krāsu izbalēšanu, mazgāšanu, traipu noturību un dzeltēšanu.

Garantija

2 Gadi