Filtri 0
Filtri 0
WEDZE

0,00 €
Ar nodokļiem
Krāsa:
  • DZELTENA / ZILA / BALTA
Nav pieejams tiešsaistē
Mūsu komanda, kurā ir jauno slēpotāju vecāki, ir izstrādājusi šo drošības josta tieši bērniem. Izbaidiet nogāzes kopā ar bērniem!

PRIEKŠROCĪBAS

Anatomiska konstrukcija

Jostu var pielāgot, izmantojot līplentes un cieši regulējamo siksnu.

Ērta lietošana

Rokturis atvieglo bērnu uzraudzīšanu uz pacēlājiem.

Pielāgošana

Vieta bērna vārda norādīšanai.

Kontrole

Siksna ļauj kontrolēt bērna ātrumu.

Kabatas

Tīkliņveida kabata našķiem.

TEHNISKĀ INFORMĀCIJA

Regulēšana

Kārtīgi nostipriniet jostu. Droši aizveriet tīkliņveida kabatu ar līplenti. Nostipriniet pielāgošanas mehānismu, izmantojot cieši piegulošo siksnu, lai nodrošinātu, ka drošības josta ir labi nostiprināta.

Kontroles siksna

Garā siksna ļauj pavilkt bērnu uz līdzenas virsmas. Kad bērns jūtas drošāk, pārvietojiet siksnu uz aizmuguri.Bērns izaugs pašpārliecinātāks un priecāsies par slēpošanu!

Rokturis

Pacelšanas cilpa ļauj viegli pacelt bērnu no zemes. Tā atvieglo rūpes par bērnu arī uz pacēlājiem. Jūs varat cilpu turēt rokās, lai pārliecinātos, ka bērns nepaslīdēs, ja pacēlājs nav aprīkots ar īpašām bērnu drošības ierīcēm.

Padomi uzglabāšanai un apkopei

DIDžIAUSIA SKALBIMO TEMPERATūRA - 95 °C. - ĮPRASTAS GYDYMAS. DIDžIAUSIA SKALBIMO TEMPERATūRA - 95 °C. - ĮPRASTAS GYDYMAS.
MAKSIMALI SKALBIMO TEMPERATūRA - 30 °C. - LABAI VIDUTINIO SUNKUMO GYDYMAS. MAKSIMALI SKALBIMO TEMPERATūRA - 30 °C. - LABAI VIDUTINIO SUNKUMO GYDYMAS.
LYGINAMA ESANT MAKSIMALIAI 150 °C PADO PLOKščIų TEMPERATūRAI. LYGINAMA ESANT MAKSIMALIAI 150 °C PADO PLOKščIų TEMPERATūRAI.
DIDžIAUSIA SKALBIMO TEMPERATūRA - 70 °C. - ĮPRASTAS GYDYMAS. DIDžIAUSIA SKALBIMO TEMPERATūRA - 70 °C. - ĮPRASTAS GYDYMAS.
LYGINAMA ESANT MAKSIMALIAI 200 °C PADO PLOKščIų TEMPERATūRAI. LYGINAMA ESANT MAKSIMALIAI 200 °C PADO PLOKščIų TEMPERATūRAI.

Lietošanas ierobežojumi

Neizmantojiet pacēlājus, ja siksna ir piesprādzēta.

TESTI UN GARANTIJA

Testa produkts

Visi Wedze izstrādājumi ir testēti reālos izmantošanas apstākļos, kuriem tie ir tikuši konstruēti: sniegā, aukstumā un visos iespējamos slēpošanas apstākļos. Dizaineru komandas, izstrādājumu vadītāji, inženieri un apģērbu konstruētāji nodrošina izstrādājuma konstrukcijas ideālu atbilstību tā izmantošanai reālajā dzīvē.

Garantija

2 Gadi