Filtri 0
Filtri 0
FOUGANZA

0,00 €
Ar nodokļiem
Krāsa:
  • MELNA
  • MELNA
Nav pieejams tiešsaistē
Mūsu jāšanas sporta dizaineri izstrādāja šo pavadu, lai darbotos ar zirgu, vedot to pavadā, tā veicinot zirga muskuļu pareizu attīstību un līdzsvara sajūtu.

PRIEKŠROCĪBAS

Saderība

Piemērota vairumam galvas siksnu.

Ērta lietošana

Piestiprināma seglu jostai un galvas siksnai.

Daudzpusība

Piemērota tikai vadāšanai pavadā un vienmērīgam darbam.

Taustes efektivitāte

Nofiksē zirga galvu pareizā pozīcijā, veicinot kakla un muguras muskuļu atslābināšanu.

TEHNISKĀ INFORMĀCIJA

Kā izmantot.

Tikai pieredzējušiem jātniekiem.Stingri iesakām pirmajām lietošanas reizēm lūgt profesionāļu atbalstu.

Pielāgošana.

Pavada jānoregulē atbilstoši zirga morfoloģijai un sagatavotības līmenim.Jālieto pakāpeniski un laiku pa laikam, jo zirgam šī pozīcija var šķist sasaistoša un ātri var radīt sāpes.Nepieciešamas labas zināšanas, lai izprastu zirga pozīciju, līdzsvaru, vadīšanu un kustību neatkarīgi no tā, vai tas ir piesiets vai tiek vadāts pavadā.

Stiprinājumi:

Fiksēta pavada:veidota no ādas siksnas, kas piestiprināma zem zirga vēdera.Siksna tiek savienota apļveidā ap krūtīm, tai piestiprinātas divas tālākas siksnas.Šīs siksnas iziet cauri gredzeniem, kas atrodas katrā iemauktiem piestiprinātās galvas siksnas pusē, bet pēc tam iziet cauri laužņu gredzeniem un atgriežas, lai nofiksētos uz gredzena, kas atrodas uz zirga krūtīm.

Kopšanas padomi:

Regulāri mitriniet ar ādas losjonu vai glicerīna ziepēm.Barojiet ar balzāmu vai ziedi ādas kopšanai apmēram reizi mēnesī, ņemot vērā lietošanas biežumu un laikapstākļus.

Materiāls:

Graudaina raksta bifeļa āda.Nerūsējošas sprādzes.Ar niķeli pārklātas misiņa karabīnes.

Padomi uzglabāšanai un apkopei

GALIMA DžIOVINTI DžIOVYKLOJE. - ĮPRASTA TEMPERATūRA, MAKSIMALI BūGNO IšMETAMO ORO TEMPERATūRA 80 °C. GALIMA DžIOVINTI DžIOVYKLOJE. - ĮPRASTA TEMPERATūRA, MAKSIMALI BūGNO IšMETAMO ORO TEMPERATūRA 80 °C.
MAKSIMALI SKALBIMO TEMPERATūRA - 30 °C. - LABAI VIDUTINIO SUNKUMO GYDYMAS. MAKSIMALI SKALBIMO TEMPERATūRA - 30 °C. - LABAI VIDUTINIO SUNKUMO GYDYMAS.
LYGINAMA ESANT MAKSIMALIAI 150 °C PADO PLOKščIų TEMPERATūRAI. LYGINAMA ESANT MAKSIMALIAI 150 °C PADO PLOKščIų TEMPERATūRAI.
DIDžIAUSIA SKALBIMO TEMPERATūRA - 70 °C. - ĮPRASTAS GYDYMAS. DIDžIAUSIA SKALBIMO TEMPERATūRA - 70 °C. - ĮPRASTAS GYDYMAS.
LYGINAMA ESANT MAKSIMALIAI 200 °C PADO PLOKščIų TEMPERATūRAI. LYGINAMA ESANT MAKSIMALIAI 200 °C PADO PLOKščIų TEMPERATūRAI.

Glabāšanas padomi

Uzglabāt pakarinātus vēsā un sausā vietā.

Lietošanas ierobežojumi

Tikai pieredzējušiem jātniekiem.

TESTI UN GARANTIJA

Garantija

2 Gadi