Filtri 0
Filtri 0
QUECHUA

0,00 €
Ar nodokļiem
Krāsa:
  • BRŪNA / PELĒKA
  • PELĒKA
Nav pieejams tiešsaistē
Esam radījuši šos siltos, ādas zābakus ziemai.Tie ir ideāli piemēroti pārgājieniem aukstā laikā un ikdienas gaitām.

PRIEKŠROCĪBAS

Saķere

Labu atspērienu sniegā nodrošina 4 mm radžu atrašanās vieta un garums.

Saķere

Saķeri nodrošina Snowcontact tehnoloģija: zoļu materiāla un protektoru modelis.

Siltums

Komforta temperatūra — nepārvietojoties: -6°C . Kustībā: -15 °C.

Ūdensnecaurlaidīgs

Gaisu caurlaidīgā, ūdensnecaurlaidīgā membrāna, kas saglabā kājas sausas.

Griezums

Pusgara augšdaļa ar šņorēm caur 2 cilpām, kas nodrošina labu atbalstu

TEHNISKĀ INFORMĀCIJA

Vai varat būt droši, ka jūsu zābaki ir pietiekami silti pārgājienam ziemā?

Saskaņā ar testiem reālos un laboratorijas apstākļos, kuros lietotāju grupas pārbaudīja aukstuma sajūtu, mēs izmērījām mūsu apavu siltumizolāciju, atrodoties uz vietas (statiskā temperatūra -6°C) un kustībā (dinamiskā temperatūra -15°C). Tādējādi tagad jums ir zināma precīza temperatūra, kādā šie apavi jūs pasargā. Šo apavu komforta temperatūras rādītājs ir norādīts. Mēs ņēmām vērā uztveres atšķirības vīriešiem un sievietēm.

Kā zābaki aizsargā jūs pret āra apstākļiem?

Šie apavi ir izgatavoti, izmantojot membrānu, lai nodrošinātu optimālu ūdensnecaurlaidību. Membrāna ir ļoti plāns materiāls (5–25 mikrometri), kas ir piestiprināts auduma iekšpusē un kas novērš ūdens iekļūšanu, bet pieļauj mitruma izvadīšanu. Kājas zābakos ir siltas un arī sausas. Zole un starpzole nodrošina izolāciju pret aukstumu, ko rada saskare ar sniegu.

Elpojoši zābaki optimālam siltuma komfortam

Siltuma komforts ir līdzsvars starp zābaku nodrošināto siltumu un tā spēju ļaut kājām “elpot”. Pārāk liels siltums vai nepietiekama gaisa caurlaidība nozīmē, ka uzkrājas mitrums, un var kļūt auksti. Mēs izstrādājām šos zābakus, ņemot vērā jūsu aktivitāti, proti, vai dodaties pārgājienos regulāri vai neregulāri, iekļaujot membrānu, kas neļauj mitruma uzkrāšanos, bet nodrošina tā izvadīšanu.

Vai šie zābaki tiešām ir 100% ūdensnecaurlaidīgi?

Zābaku ūdensnecaurlaidību mēs pārbaudījām laboratorijas testos, kuros simulēja staigāšanu ar zābakiem, līdz pusei iemērcot tos ūdenī. Mēs veicām testus arī reālos apstākļos, pārbaudot nodilšanu un novecošanos.Veicot ūd. nec. testu, mēs pārbaudām 3 ūd. nec. līmeņus:2000 loc. (vidēji kas atbilst 4 km pārgājienam), 4000 loc. (vidēji kas atbilst 8 km pārgājienam) un 8 000 loc. (vidējikas atbilst 16 km pārgājienam). Šis zābaku modelis ir testēts, pakļaujot to 4000 loc., kas atbilst 8 km pārgājienam.

Kāda ir atšķirība starp vilci un saķeri?

Zābaku vilce ir atkarīga no radžu skaita un formas. Saķere ir atkarīga no zoles materiāliem un protektoru modeļa, līdzīgi kā automašīnas riepām. Vilce uzlabo atspērienu, novērš zābaka slīdēšanu atpakaļ, dodoties augšup, un stabilizē zābaku.

Saķere novērš zābaku slīdēšu un buksēšanu uz līdzena seguma vai sarežģītos apstākļos (lietus, sniegs, ledus), nodrošinot zoles saķeri.

Kādu saķeri un vilci šie zābaki nodrošina?

Apavi ar Snowcontact tehnoloģijas zolēm ir izstrādāti tā, lai tie nodrošinātu maksimālu saķeres komfortu pārgājienā un vilci sniegā. Radžu izvietojums un augstums (3 mm) ir pārdomāts tā, lai tās nodrošinātu optimālu saķeri pārgājienā pa sniegu. Radžu virsma un izkārtojums ir izstrādāts tā, lai nodrošinātu ideālu saķeri ar sablīvēta sniega slāni un izvadītu lieko mitrumu, neļaujot kājām slīdēt.

Kā man palīdz zābaku zolē izmantotā tehnoloģija Snowcontact?

Tehnoloģijas Snowcontact zoles ir izgatavotas no īpaša materiāla un radžu modeļa, kas ir paredzēts, lai nodrošinātu labāko iespējamo saķeri un vilci. Tehnoloģijas Snowcontact zoles uz sniega ir daudz efektīvākas nekā tradicionālās zoles. Vienīgais veids optimālas drošības garantēšanai, ejot pa sniegu, ir izmantot pretslīdes uzlikas zābakiem.

Vai šie zābaki izturēs regulāru lietošanu ilgtermiņā?

Mūsu speciālisti veic laboratorijas testus, lai nodrošinātu, ka produkts pilnībā atbilst jūsu lietošanas vēlmēm. Mūsu pārbaudes ietver sekojošus elementus: actiņu un stiprinājumu raušana, līmēšana, toksikoloģija, UV pretestība, zoles un augšdaļas materiālu nodilšanas pretestība, paātrināta novecošana.

Kā izvēlēties pareizos apavus pārgājienam pa sniegu?

Iegādājoties ziemas ekipējumu, ir ieteicams ievērot turpmākos principus:

Siltums: siltu zeķu pāra nodrošināts siltums (ideālā variantā ar piemērotu vilnas procentuālo daudzumu).

Gaisa caurlaidība: izvēlieties zeķes, kas atbilst pārgājiena intensitātei, un pārliecinieties, vai tas ir gaisu caurlaidīgs modelis, lai mazinātu mitrumu.

Zābaku augstums: pielāgojiet zeķu garumu atbilstoši augšdaļas augstumam; ieteicams izvēlēties garās zeķes, ja vēlaties labāku aizsardzību.

Zābaku tehnisko īpašību saglabāšana

Ūdens atgrūšana ir auduma īpašība, kas liek ūdenim notecēt no virsmas, to neuzsūcot. Tas nozīmē, ka audums ūdeni neuzsūc un saglabājas viegls, elpojošs un silts. Ūdens atgrūšanas īpašības tiek iegūtas, apstrādājot auduma ārpusi. Šī apstrāde produkta kalpošanas laikā ir jāatjauno. Šim mērķim mūsu veikalos ir pieejami speciāli līdzekļi (aerosols vai šķidrums).

Kāpēc izvēlēties ādas apavus pārgājienam sniegā?

Āda ir īpaši ērta, izturīga un elastīga.Šis materiāls ir ūdensnecaurlaidīgs un dabīgi elpojošs.

Siltā ziemā un vēsā starpsezonā āda dabiski regulē zābaku temperatūru.

Lai koptu apavus un pagarinātu to kalpošanas laiku, mēs iesakām tos rūpīgi notīrīt ar mīkstu suku.Šis modelis ir no nubuka ādas. Tos var ieeļļot ar speciāliem līdzekļiem, taču pastāv risks, ka tas var padarīt apavu krāsu tumšāku.

Kā izžāvēt apavu iekšpusi?

Apavi var kļūt smagi, ja tie tiek valkāti slapjā laikā (kondensāts un svīšana)

Ja jūsu zābaki ir ļoti slapji, iesakām izņemt starpzoli, piepildīt apavus ar avīžu bumbiņām un regulāri tās mainīt. Papīrs uzsūks mitrumu un paātrinās žūšanas procesu.

Nekad nenovietojiet apavus pārāk tuvu siltuma avotam, bet atstājiet tos siltā, sausā un vēdināmā vietā.

Padomi uzglabāšanai un apkopei

Glabāšanas padomi

Glabājiet savas preces labi ventilētā, tumšā un sausā vietā.

TESTI UN GARANTIJA

Testa produkts

Mūsu Decathlon Sportslab laboratorija, kas atrodas Lillē, arī sniedz savu ieguldījumu Quechua produktu izstrādē. Tā apvieno 4 tēmas, un katra no tām pārstāv savu jomu un tehnoloģiskos instrumentus: Morfoloģija (izmantojot 3D analīzi) Kustību izpēte Siltuma komforts (četras klimata kameras) Funkcionālā un jutīguma izpēte Jo īpaši mēs pārbaudām vīļu noturību, līmējumu, toksikoloģiju, izturību pret UV un nodilumu.

Garantija

2 Gadi

Apstiprinājis:

Lai izpildītu jūsu prasības, Quechua produkti tiek testēti kalnos tādos apstākļos, ar kādiem jūs saskarsieties, dodoties pārgājienā. Mūsu praktisko testu inženieris, mūsu produktu menedžeris, kā arī testētāju grupa testē produktus visā to izstrādes gaitā, līdz tie tiek piedāvāti pārdošanai.